Juraj Smatana: Armáda MVO

 

 
Truhlík

Rád by som si od neho vypočul názor na konšpiračnú teóriu, že v Iraku žiadne ZHN neboli.

slaven1
Afino, Smotana ma nezaujíma. Je to pomýlená bytosť. Pomýlených bytostí je veľa, a ich prínos malý. Takými sa zaoberať netreba. Dosť čo v živote trpí s "učiteľským platom". Potom sa nečudujme, keď si musí takto privyrábať prémiami z veľvysranectva ne"ziskoviek". Mňa zaujíma, čo si myslia o ňom žiaci v jeho triedach, ktoré účí, hlavne 2 pomery: 1. Pomer "koľko z mládeže mu verí : koľko vie, že je mimo" 2. Pomer "koľkým veriacim to ostane na celý život (ostanú nakazení falošnými životnými súradnicami) : koľko z tej hypnózy precitne"     Ľubov, tvoj názor na kolegu ako? (tuším, si písala, že si učiteľka slovenčyni :-).   http://www.zvedavec.org/nazory_6917.htm#ptr348633
Ľubov

by nevydržal ani týždeň.Ale to bolo.

Otázky,ktoré dávaš sú veľmi vážne a podstatné.Ako zastaviť retardáciu mládeže?
To je bojová úloha každého jedného z nás

Náhodný okoloidúci

Asi pred dvoma týždňami som natrafil na článok na NWOO a teraz to rozoberajú aj Rarášok a Zvedavec. Tak sa pozrime, aké sú možnosti.

A/ Je to pravda, k popisovaným udalostiam došlo. V takom prípade sa natláča otázka, prečo sa následne nič neudialo, prečo sa to prešlo mlčaním a kto "aktivistu" kryje a chráni. Je jasné, že ktosi ho potrebuje mať na výberovej škole, kde môže ovplyvňovať mládež svojimi výplodmi.
Otázka tiež je, prečo to bolo zverejnené. Žeby bol zo strany niekoho od polície záujem dopomôcť spravodlivosti?

B/ Je to podvrh slúžiaci na diskreditáciu "aktivistu". V takom prípade sa zasa natláča otázka, kto podvrh vytvoril a prečo. V rámci tejto možnosti sú dve možnosti.

1. Vytvorili to proruskí neprajníci "aktivistu", aby ho zdiskreditovali. Ak je pravdivá táto možnosť, tak je to z ich strany obrovská chyba, ktorá, naopak, poškodí proruskú stranu a jemu pomôže, lebo krivé obvinenie z neho urobí mučeníka. Najsilnejšou zbraňou proruskej strany by mala byť čistá pravda.
2. Ako píšem - krivé obvinenie môže "aktivistovi" pomôcť, lebo z neho urobí mučeníka. To on ako cvičený agent veľmi dobre vie, takže treba uvažovať aj o možnosti, že celú pedofilnú kauzu vytvorili na jeho podnet alebo aspoň s jeho vedomím, práve preto, aby zdiskreditovali proruskú stranu s tým, že ak si vymýšľajú a klamú v jednej veci, tak si určite vymýšľajú a klamú aj vo všetkom ostatnom.

Samozrejme, určite sú aj iné možnosti, ale takto narýchlo mi žiadna ďalšia nenapadá. Možno niekomu inému.

P.S.
Študentkin blog - samozrejme nemám všetky informácie, ale tento blog na mňa pôsobí ako účelovo vytvorený práve kvôli tejto jednej kauze, ako falošný "dôkaz". Kým sa nedokáže jeho pravosť, pokladám ho za veľmi vysoko nedôveryhodný.

Ľubov

mne sa článok na Zvedavcovi jednoducho páči a je mi jedno,či je objektívny.

Prečo sa tak trápiš nad tým,či náhodou nebolo pánovi Smatanovi ukrivdené? Kvôli tejto osobe si chceš sypať popol na hlavu?Oh nie,to predsa nemôžeš myslieť vážne.

Viac nepoviem,istá forma autocenzúry ma zastavila:(,ale pointa je jasná,nešetriť ich!

Náhodný okoloidúci

tu nejde o to, či niekto škodí škodcovi a krivdí krivákovi.
Prečítaj si pozorne bod B / 2. K nemu som v celom príspevku mieril.
Nenapadlo Ti, že celé by to mohla byť veľmi sofistikovaná diskreditačná kampaň, pričom skutočným cieľom by nemal byť samotný menovaný "aktivista", ale jeho odporcovia? Pod hlavičkou alebo na webe jeho odporcu vypustiť na jeho adresu nejaký výmysel a tým jeho odporcu zdiskreditovať ako nedôveryhodného klamára. Čiže útok pod falošnou vlajkou.
Samozrejme, toto je len taká moja konšpiračná teória :)

Norman

Napísať si na seba špinavé ohováranie, aby bol potom vykreslený ako nevinná obeť - tak zložite propaganda nefunguje, nikomu to neodporúčam. Podozrenie zo sexuálneho zneužívania z neho už nik nezmyje.

Obavu, že to vyrobili nejakí ľudia, ktorí Smatanu nemajú radi a toto ich spoločensky znemožní - to by som sa nebál, také niečo by nebolo o nič horšie, ako metódy Smatanu, toho užitočného blba blogera ohovárača na Nku, a jemu podobných.
Je to zrejme autentická informácia, ale nedokázateľná. To, že tento človiečik nie je normálny a nedokáže sa ovládať, je ale jasné.
Osobne by som sa ním ale vôbec nezaoberal - reči na webe nepomôžu, bolo by treba, aby sa všetky nejako dotknuté obeťe išli vypovedať. To sa ale nestane. Ergo je to na posúdení jeho zamestnávatela, prípadne rodičov jeho žiačok (a žiakov). Tí môžu rozhodnúť.

patriot

Je to strašný idiot.