Merkel, Macron a May - aliancia zla

Šéfovia vlád Nemecka, Francúzska a Británie vyjadrili "starosti" nad postojom Donalda Trumpa k atómovým dohodám.

Ako vieme, už za predošlej Obamovej vlády došlo k porozumeniu a dohodám ohľadne iránskeho atómového rozvoja. Nový US prezident Trump nedávno ale vyjadril postoj, že tento "Joint Comprehensive Plan of Action“ (JCPoA) nemieni podpísať. Zatiaľ sa teda v podstate nič nestalo, všetko platí, len padlo zopár viet. Znova sa tak otvoril konflikt medzi USA a Iránom, ktorý si želá a iniciuje len Izrael. A celý svet spoznáva "výhody" demokracie: podpíše sa ťažko vyjednaná dôležtá dohoda s nejakou "demokratickou" vládou? Dobre, ale ďalšia vláda ju proste zruší a hotovo.

To je jedna rovina konfliktu.

Druhá a pre nás zaujímavejšia rovina je v Európe. EU, samozrejme, podporuje sionistov, lenže zároveň kedykoľvek môže, je proti Trumpovi  - a tak mocenské rozpoltenie USA jasne spôsobuje posuny aj na európskej scéne. Kriticky sa ku Trumpovi vyjadril nemecký minister zahraničia Sigmar Gabriel, ba dokonca aj tá metla, ktorá reprezentuje EU pre zahraničné veci, Federica Mohegrini. Ale najzaujímavejšie je, že spomínaní bossovia najväčších troch štátov Európy vydali spoločné prehlásenie. "My, šéfovia vlád Francúzska, Nemecka a Spojeného královstva, berieme na vedomie rozhodnutie US prezidenta Trumpa, nepotvrdiť  dodržianie zmluvy „Joint Comprehensive Plan of Action“ (JCPoA) Iránom". Tak to cituje FAZ. Formulované je to dosť neutrálne, ale podľa samotných novín títo traja začínajú tvoriť "AntiTrump" alianciu. Áno, na tom niečo je. Títo traja tvoria novú mocenskú mafiu.

 

 
Dve modré zmije z každej strany a uprostred sprostá zelená žaba.
 
Ľudia na Západe možno nemajú až toľko predsudkov voči Východu, ale politici na Západe od vojny držia svoju mafiu mimo a proti východeurópskym štátom, a rozpadnutie socialistického bloku tento ich postoj, namiesto toho, aby ho zničilo, ho ešte posilnilo. Je úplne jedno, že ľud, ale aj mnohé mocné korporácie Británie, si želajú odchod z EU a že Británia vlastne vždy proti kontinentálnej Európe konšpirovala a podrážala jej nohy - Merkelbaba sa aj tak  uteká radiť v prvom rade s Londýnom.
 
Pozrite sa na tú symbolickú fotku. Dve modré čisto oceánske vyselektované zmije, stelesnenie spoločenského systému triednej despocie, moci vybranej skupiny, často religiózne stmelenej sekty, nad bezmocným plebsom odsúdeným na veky na takú či onú formu otroctva, na takú či onú formu stádovitého matrixu.
A uprostred tupá žaba, (akoby) netušiaca, s čím ma do činenia, reprezentujúca veľkú časť skutočnej kontinentálnej Európy, dávajúca ju k dispozíci na infikovanie, poníženie, vysatie, zničenie. Nedajte sa klamať, tá zelená žaba symbolizuje nielen nemecky hovoriaci pás, ale aj za ním ležiace krajiny, ktoré sú už dnes kolónie atlantickej mafie.
 
Možno sa zas poučiť z historickej analógie. Pred rokom 1989 mali problémy nielen štáty tzv. socializmu, ale aj tzv. kapitalistické štáty. Vďaka zlomu si na úkor tých prvých predĺžili život tí druhí. Dnes má analogicky problémy nielen kontinent, ale aj, a to v oveľa väčšej miere, štáty oceánske, štáty koloniálne. Ony si nasali do seba exotické jedy a teraz sú jednoznačne na kraji smrti. Francúzsko a Británia stoja jasne pred vnútorným celospoločenským zrútením. Rasové pomiešanie a ich metabolizmus (tzv. ekonomika), su pred kolapsom. Tieto dva štáty sú v Európe to zlo, od ktorého sa treba izolovať, ktoré treba odrezať. A naopak, treba opevniť kontinentálnu pevnosť, celú.
Jednoznačne tomu dnes bráni, okrem spomínaných oceánskych zmijí, hlavne tá ropucha, ktorá sedí v Berlíne. Zbavme sa tej ohavy, useknime a rozdrvme jej všetky chapadlá, a Európa sa bude môcť po dlhom čase zasa raz slobodne nadýchnuť.
V dnešnom stlačenom svete bude kontinentálna Európa nevyhnutne žiť a držať spolu, ale jednoznačne bez Merkelizmu, bez týchto marxistických zvyškov starého povojnového sveta. Je čas, je možnosť. Nečakať na nič, nebrať ohľady na nič a na žiadneho nepriateľa.
Treba zabiť tú žabu, aby tie zmije nemali žiadnu šancu.
 
0
Ľubov

je nám to jasné.Ale potom zas bude lepšie.Pár riešení,ktoré ma napadli,neprešli autocenzúrou,nechcem nikomu kaziť život.Potom už ostáva len to jedno,a to ekonomické riešenie.Kilo párkov za 500 euro,to by snáď trocha prebralo ľud -volk.

https://www.youtube.com/watch?v=Fvg6wO8DOJs

ani neviem,prečo som si spomenula na túto pieseň pri čítaní Tvojho článku. Asi spomienky na budúcnosť.

Norman

ale určite bude aj doba, že, ako naznačuje pesnička, živí budú závidieť mŕtvym :)

( Ty máš ale (ne)šťastie, ten link vedie na youtubovský kanál Dobáka, starého hurážida, ktorého si my insideri dobre pamätáme. Ak by si ho poznala, nikdy by si na neho link nedávala, s akoukoľvek pesničkou :-) To je fakt náhoda a zároveň ukážka, že zlo je skryté a maskované, parazitujúce na reálnom umení, a bežný našinec ho zväčša nedokáže rozpoznať. Ale suma sumárum - národ vie a veru nezabudne. Ten zmrd síce býva v Rakúsku - ale po zajtrajších rakúskych voľbách sa možno bude zas sťahovať na Slovensko, ktoré z duše nenávidí. Teda možno bude skúšať. )

Ľubov

Tak to ma naozaj mrzí,ale zase niečo nové viem:-).
Doteraz som nevenovala pozornosť tomuto,čo hovoríš.Kto vedie ten link.A možno je to aj dobre na niečo,naozaj ak v Rakúsku dnes vyhrá to krásne dieťa,pár zmrdov ostane nesvojich.Tak si ich pripomeňme,je ich tam dosť zo Slovenska.Jeden z nich Dobák.
Ale retro je v tom nevinne.Tieto 50 ročné piesne a filmy oni nepošpinia.

Norman

To si nemohla vedieť, on už je teraz pičus menej aktívny, ale je to dobrá ukážka, v čom žijeme :-) Ja som rád, že som si ho všimol - lebo človek vidí, že zdroje zla sú stále tu a že sa na nich nezabudne. Dobre si ho zapamätajte - on už asi moc nenafiguruje, ale ak by náhodou ste na neho natrafili.
Samozrejme, tá pieseň je výborná (Grossmann to napísal pár mesiacov pred svojou smrťou vo veku 30 rokov)) , aj podobné z tej doby sú fajn. Reformu (politickú) v 60-tych rokoch síce robili tiež rôzni zmrdi, ale zhodou týchto protisíl mala vtedy kultúra v reálnom zmysle slova najlepšie podmienky, najlepšiu perspektívu rozvoja. Bola to vlastne tou konšteláciou síl Východu a Západu tu u nás zas umožnená stredná cesta, rozumej stredoeurópska cesta. To je to, čo potrebujeme aj dnes.

Po augustovom prevrate 1968 sklzla do normalizačného gýču, ak by ale reformy pokračovali, tak by zas určite sklzla do (dnešných) primitívnych sračiek amerického štýlu.

Nie aby to niekto chápal ako spomienkovú nostalgiu (konieckoncov, toľko si ani nepamätám). To proste tak kolíše, vtedy bolo obdobie, ale zas budú podobné obdobia, keď kultúra bude mať dobrú vlnu a priestor :-) Určite, niekedy, dočasne .... :-)

Náhodný okoloidúci

Právomoci Merkelbaby končia na hraniciach Nemecka, právomoci Microna končia na hraniciach Fgancúzska, právomoci Mayovej končia na hraniciach Gueit Buitein. Len predstavitelia ostatných štátov sa im to z neznámeho dôvodu boja povedať a miesto toho poklonkujú.

Ľubov

ale to sa zmení.V piatok volia Češi,Babiš,komunisti a Okamura.
Toto na poklonkovanie nevyzerá,aspoň dúfam.

Tak,či tak...vývoj speje k jedinému bodu:k vytvoreniu ľudových súdov.

Rudo

v tomto prípade už prekročil všetky medze:

http://www.hlavnespravy.sk/nemecky-casopis-nazval-sebastiana-kurza-baby-...

Chazari vlastne už nepriamo priznali, že Haidera odstránili...