Good Ol´ T-shirts

Že čo fičí v Bratislave, Nitre a Banskej Bystrici na vzpruženie revolučného ducha za nastolenie puncovanej liberálnej demokracie, zosobnenej podržbalónom Sulíkom a ryšavým chlapom s dvoma priezviskami, z toho jedným ženským?

Krvavé tričká. Je to dar verejnosti od "slobodne a nezávisle zorganizovaných ľudí rôznej vekovej kategórie," ktorí nevedia vymyslieť nič slobodné a nezávislé, len v krvavej vulgárnej obmene zopakovať to, čo predviedli Dustin Hoffman a Robert De Niro vo filme Wag the Dog s vešaním starých tenisiek.

Podkarpatská verzia Good Ol´Shoes má ale mizernú šancu na masovosť. Slobodne a nezávislo zorganizovaní ľudia vo svojej revolučnej zadubenosti nepochopili, že krvavé cáry povešané kade-tade na verejných priestranstvách vyvolajú v ľuďoch presný opak toho, čo by si naši revolucionári priali.

Len tak ďalej.

Apropo, čo krvavé sa stalo v pondelok? Nicholsonová dostala periódu? 

 

 

peto

zomri! ?
cynickaobluda ?

slaven1

Sily stojace za týmto hurhajom nie sú hlúpe. Sedia, počúvaju, zaznamenávajú, analyzujú.

Vidia čo zabralo v minulosti (Martin Šmíd - aj keď len fingovaná smrť), vidia čo zaberá teraz (zastrelenie príslušníka piatej kolóny z Aktuality.sk a jeho frajerky) a vidia čo nezaberá (smrť 66 ročného Gauliedera z 25.3.2017).

Učia sa aké podnety dokážu národ dostať do pohybu (hlavne dostať do pohybu presstitútov, a tí sa už pousilujú).

Očakávajme že v ďalšej majdanovskej sezóne, takto o rok, tu budeme mať autobus mŕtvych presstitútov.

A budú si za to môcť tie prostitútky slova sami.

Norman

Použili fintu starú tridsať rokov, ktorá v dnešnej realite ani moc nezaberá. Čo zaberá, to sú nekonečné ale ťažko zaplatené masmediálne masírovania - proste majú peniaze, aby si kúpili pracovníkov verejnoprávnej TV, aby tí robili správy tak, ako ich robia.

Ja očakávam, i keď nie naisto, ale úplne vážne, že o rok tu bude viac ako stovky autobusov mŕtvych občanov Slovenska. I keď prirodzene, medzi nimi bude zaručene aj kopa prestitútov.

Naozaj nie sú múdri, ale žiaľ, je tu jeden faktor, prečo našinci akoby nestíhali. Je to nedostatok skúseností.
Kým kurvy neváhajú sem tam niekoho navštíviť alebo inak podraziť, tak našinci vždy hľadajú tisíc výhovoriek, aby nič rozhodné spraviť nemuseli - a tak im tie skúsenosti zákonite chýbajú. Zdôrazňujem, nejde o nedostatok IQ, ale o nedostatok vôle a guráže.
Dobrá správa je , že IQ by sa nedalo nahradiť, ale vôľa sa dostaví - hneď, ako šorošoidná mafie navštívi aj ich príbuzných či blízkych. Sloveni si teda vôľu, odvahu a skúsenosť vykúpia vlastnou krvou - no čo s nimi, taký je ich osud, niektoré národy sú na tom ešte horšie. Nedá sa robiť im učiteľa - to sa proste nedá vysvetliť, to je ako vysvetľovať hluchému Beethovena, neskúsenému orgazmus alebo dieťaťu stúpnutie na pripináčik.

slaven1

experimentovať do vtedy, do kým Slovensko nerozkmitajú. Majú to už ako čisto profesionálnu výzvu (farebný revolucionár ako profesia).

Norman

Naozaj, dosť čierne zahrávanie sa s karmou.
Nesmú sa čudovať, keď onedlho naozaj budú takto krvaviť vlastné tričká.
Ale či im to bude pripadať rovnako cool, to si dovolím pochybovať.

nonula

Co sa stalo tento krvavy pondelok?... prisla mi do ambulancie pacientka s bolestami krku...anamneza- kde pracujete?-" zhrnam kurcata do kontajnerov"...moja dalsia otazka: " Kolko dnes stoji jedno kurca?"- Odpoved:" To sa rata na kamiony- jeden kamion stoji 25 Euro"(Bavorsko)...Hmm-kolko kurciat sa zmesti do jedneho kamionu?..........odpoved-" 6000". Podla mna sa opica znova dostala do definitivnej riti a vychylene kyvadlo sa zakonite vracia cez opacny extrem do rovnovahy...nic noveho.

Ľubov

6000 kureniec za 25 euro
Rovnováha ... 1 kura za 6000

Dusanbe

od ktorého kupujeme ovčí syr a žinčicu sa pri zmienke o kurencoch z obchodu vysmial.
V živote by niečo také, plné antibiotík a rastových hormónov do úst nevzal.
Jeho manželka má zakáz kupovať to.
Ale to je hlúpy pastier oviec z lazov, však áno...
Pokrok a civilizácia - to je 6 000 polo-syntetických kureniec za 25 Eur.
A kŕmenie kravičiek pomletými a vysušenými zvyškami ich vlastných tiel z kafilérie.
Neviem - nezistili už niekde - v tichosti - že sušina z fekálií z čistiacich staníc je použiteľná ako lacná potravinová prísada ? Určite by to pomohlo zvýšiť zisk...

Ľubov

To bolo voľakedy povinné čítanie z ruskej literatúry.Ale iné tým chcem: keď sa zranený pilot Meresiev doplazí k ľuďom, žijúcich v lese v zemljankách,žije tam niekoľko žien,detí a starcov a jedna jediná sliepka.Volajú ju Partizánka.Všetci ju chránia ako oko v hlave(ale napokon ju predsa len zabijú,aby mal zranený vojak polievku).
A teraz čo urobili sliepkam? Vo svojej podstate je to strašne obludné,čo sme urobili so zvieratami.A naozaj sa to vráti k nám.Sme to,čo jeme.

Náhodný okoloidúci

Ďalší dôkaz, že všetko je centrálne organizované a riadené.

Norman

Ak niekedy, tak dnes by si ho mal pozrieť každý, kto ho ešte nevidel. Ak sa nemýlim, len relatívne nedávno bežal na nejakej slovenskej TV.
Ale tento termín "vrtenia psom" by mal byť spomínaný neustále, aj na vládnych tlačovkách a podobne, pri každom strete s prestitútom alebo opozičným hysterikom.
"Nenecháme vrtieť psom, vážení!"
Do očí bambulou výsmech.

Mediokracia je spomínaná od čias zavedenia televízie, a samozrejme aj predtým technika propagandy. Boľševici mali propagandu oficiálne ako jednu z hlavných zbraní, ak nie najdôležitejšiu. Ako masmediálna propaganda pomohla nacionálnym socialistom, to je tiež relatívne známy prípad (menej sa spomína, lebo bola dokonale použitá vlastná zbraň podliakov).

Nie je pravda to, čo je vonku, pravda je to, čo je na obrazovke.
Dnes je to klasický prípad - na Slovensku sa nič nedeje, nik nemá voči systému iný názor, ako pred týždňom - ale podľa médií prebieha revolúcia a máme "krízu" a "musia byť nové voľby". Virtuálna revolúcia na Slovensku - ktorú sa snažia živiť reálnou krvou dvoch ľudí, ktorých satanisticky obetovali na oltári masmediálneho molocha.

Dusanbe

- dnes v ranných správach bola informácia, že Holcová niečo dôležité "vie, ale nepovie".
Odrazu si spomenula, to čo doteraz nepovedala - že 27.02. komunikovala - samozrejme šifrovanými kanálmi - s Kuciakom, ktorý odhalil fantastické prepojenie mafie na ešte ĎAĽŠIEHO člena SMERU.
V jeho poslednom článku to pravdaže nebolo.
O koho sa jedná, si "zatiaľ " nechá pre seba...
Ak toto nie je dôkazom, že sa jedná o kampan "Vrtieť psom", tak čo už potom ?!

Norman

to museli byť veľmi šifrované kanále.

Zrejme niekdy skôr. I keď u týchto ma už žiaden ich druh klamstva neprekvapí :)