Prípad Aquarius

Poľa gréckej mytológie predstavuje súhvezdie Aquarius taliansku pobrežnú stráž lejúcu na španielske územie populačné prebytky čierneho kontinentu ako trest za neomarxistickú zhovädilosť, ktorá posadla Pyrenejský polostrov.

Dlho sa nevedelo, čo to presne znamená. Až prišiel jún 2018 a spolu s ním sa dotiahla k brehom Talianska "humanitárna" loď Aquarius. Tento výkonný orgán mimovládnych organizácií, prakticky denne napĺňajúcich proroctvo nebohého Kadáfího "Ak zničíte Líbyiu, európsky kontinent sčerná", bol už niekoľko rokov v prvej línii kontaktu s pašerákmi, aby od nich priamo pri líbyjských brehoch preberal čierny tovar a odvážal ho vykydať do Talianska. Na palube mal užitočných idiotov operujúcich pod egidou tzv. Lekárov bez hraníc, pre ktorých sa zamorovanie Európy africkými populačnými prebytkami stalo postupne hlavnou náplňou obživy.

Lenže z Talianska zaznelo, čo mimovládni komplici pašerákov nečakali. Rázne povolebné Va fangul! Bola tým mienená Malta. Tá oznámila, že sa bez vyše 600 mladých sympatických Afričanov a pár desiatok tehotných a kojacich Afričaniek zaobíde.

Nastalo napäté ticho. Posádka Akvária pretekajúceho cez okraj mladými mužmi, netrpezlivo túžiacimi spoznávať Európu, čakala, že sa ozve z Nemecka istá pani, ktorá sa dokáže roztekať od lásky výlučne a len pri pohľade na dieťa z brutálne inej kultúry, známej v Európe kšeftovaním s drogami.

Ale nič. Nezaznelo veru z efdejot papule Wir schaffen das. Pod kráľovnou Fluechtlingov sa totiž heblá kresielko, neradno sa príliš nakláňať na stranu čerstvej zásielky "nových Európanov".

Heclo sa nakoniec Španielsko. "Dajte, berieme", vyhlásila pateticky krajina dona Quijote dela Manchu. "Nech prídu do Valencie". Valenčania zdúpneli, korektným slovníkom povedané, ich reakcie boli zmiešané. 

A tak sa Aquarius a ďalšie dve lode, na ktoré bol rovnomerne rozdelený čierny náklad bez občianskej identity, vydala k španielskym brehom. Neobišlo sa to bez mediálnych teatrálností. Najvydarenejšia bola vracacia. Ni jedno čitateľské oko nezostalo suché.

Prišla nedeľa, deň boží - lode s vyše 600 kusmi afrických populačných prebytkov zakotvili v prístave. Medzitým ale španielska vicepremiérka, ktorá mala silné moralizujúce reči v čase, keď bola loď bezpečne ďaleko, trochu otočila. Vyše 600 sympatických mladých Afričanov nedostane azyl automaticky. Ich žiadosti budú posúdené štandardne, čo znamená, že všetci skončia v detenčnom zariadení pre ilegálov určených na deportáciu. Z tejto nuly oprávnených žiadateľov o azyl je Macron ochotný vziať do Francúzska všetkých, ktorí po ňom zatúžia. 

Len čo vo Valencii natiahli mostík k prvej prichádzajúcej lodi, na vyvýšenine oproti mólu zaujalo pozície snáď 500 kameramanov a fotografov. Áno, áno, sem s nimi, detailnými zábermi na šikovných mladých ľudí, ktorí prichádzajú pracovať na naše dôchodky. No, veľa nám toho nesprostredkovali. Videli sme - aj to iba vďaka RT  - len domáci mančaft v nepriedyšných bielych (BIELYCH!) overaloch, rukaviciach a rúškach na ústach (fašistických fašistov, povedané slovníkom magora Matoviča) ako vykonáva selekciu na rampe. Černoch s teplotou vpravo, bez teploty vľavo. Vyzliecť, odvšiviť, na pohovor. Ak náhodou niekto dostane "azyl", môže sa zapojiť do pracovných táborov na juhu Španielska, kde už tisícky takých ako on oberajú rajčiny.

Medzi úbohými utečencami nájdeme

štát           počet obyvateľov 1955    počet obyvateľov 2015

Nigéria       41 000 000                           182 000 000

Gambia           271 000                               2 000 000

Mali              4 900 000                             17 000 000

Senegal        2 700 000                             15 000 000

Kto by chcel informácie o populačnom náraste v afrických štátoch za uplynulé desaťročia, nájde ich TU

Taliansko odkázalo, že vykopnutie Akvária nebola výnimka, ale nové pravidlo. Španielsko sa tiež tvári, že viac divadelných hier "Vylodenie vo Valencii" si nepraje. Nikto nevyskakuje nadšením ani na severe, ktorý sa ešte donedávna zadúšal obdivom k južanským kultúram a cítil potrebu implementovať ich do svojej severskej mentality.

Kým Aquarius hádzal kotvu vo Valencii, mal maďarský premiér Viktor Orbán zvláštny telefonát. Volal POTUS Trump. Povzbudil ho v ochrane hraníc pred populačnými prebytkami z iných končín sveta - nie preto, aby ho povzbudil v ochrane hraníc (maďarskú hranicu môže POTUS ofakovať), ale aby si kopol do Merkelovej. Tá sa bez americkej ochrany stáva zbytočnou zatuchnutou starenou a Trump jej to rád telefonátom Orbánovi pripomenul.

Toto leto bude horúce. Každopádne majme poruke zoznam našich lokálnych sviní, ktoré pomáhali vmanévrovať Európu do "utečeneckých" sračiek s ťažkými následkami pre celý kontinent.

Doba sa zmení rýchlo.

 

 
Wotan

Niekoľko faktov, ktoré náš „objektívny mainstream“ nezverejní. Starosta Palerma Leoluca Orlando sa pokúsil o rebéliu voči ministrovi vnútra. Mal smolu, potreboval súčinnosť s pobrežnou strážou, ktorá podlieha ministrovi. Pozrime sa konkrétne na politickú kariéru pána starostu. Ukážkový politický migrant:
Kresťanský demokrat (pred rokom 1991)
Sieť – La Rete (1991–1999)
I Democrati (1999–2002)
Democrazia è Libertà (2002–2005)
Italia dei Valori, (2005–2012)
Kresťanský demokrat 2018 (2012–2018)
Partito Democratico (2018–súčasnosť)
Demokracie má evidentne plnú hubu, ale rešpektovať výsledky volieb v Taliansku nedokáže.
Loď https://en.wikipedia.org/wiki/Aquarius_(NGO_ship) má oficiálne kapacitu maximálne 500 zachránených. Oficiálne je jej kapitánom Alexander Moroz, ukážkový biely kôň, ktorý je zodpovedný za jej prekročenie (bez váhania mu „humanisti“ nalodili 625 ľudí a vytvorili na lodi katastrofálne podmienky na život). No čože, maximálne tomu rusákovi zoberú oprávnenie... Je to 42 rokov starý šrot, ktorý prevzali ako vyradený od pobrežnej ochrany Nemecka v roku 2009. Ako na potvoru sa v čase tejto „humánnej záchrannej akcie“ vykonanej nehumánnym a riskantným spôsobom v Stredozemnom mori urobila poriadna búrka. Boli oprávnené obavy, že tento preťažený šrot skončí na dne. Lekári bez hraníc (MSF) a hlavne bez zodpovednosti, čo spôsobili tieto problémy, sa začali dusiť od smradu a špiny (viete si predstaviť ten sajrajt na preťaženej lodi, kde boli naprojektované sociálne zariadenia akurát pre posádku)! Kto sa najviac sťažoval – akýsi Karpov! :-D
https://msf.lu/sites/default/files/styles/gallery_image/public/msf235692...

Matný Zárys

Čo ti poviem Wotan, komu dobre, tomu dobre.

Nechcel by si tiež vyskúšať politiku, predpoklady nato totiž máš.. :)

Skoro to skončilo štastne ako Titán-nič, ja som vravel tej potvore, že prrrrš, ale čo už, títo prírodní bohovia niesu tak silní ako kedysi v budúcnosti..

Aj Afrika bola ešte pomerne nedávno tropický raj, plný vody no títo, čierni pasažieri ju obrátili v púšť..

Slovensko sa na ňu tiež už pomaly začína meniť, tou premyslenou vyžínacou agrikultúrou a masívnym odlesňovaním, tu už ani Parom s Tchorom s ich bleskovými kladivami a sekerami nestíhajú..

Wotan

Kto bol ochotný ich ešte prijať napriek stanovisku ministra vnútra?
Napríklad starosta Neapolu Luigi de Magistris. Mesta, čo sa topí v špine a má katastrofálne zanedbanú infraštruktúru. Pohybuje sa kruhoch okolo Italia dei Valori, Rifondazione Comunista, Partito dei Comunisti Italiani a Ecologisti e Reti Civiche - Verdi Europei. Kandidoval za Democrazia Autonomia (DemA). Stačia iba názvy, aby našinec pochopil, aká sorta politdarmožráčov to je!
Stačí ?

Wotan

Algeria (43), Cameroon (6), Democratic Republic of the Congo (1), Cote d'Ivoire (11), Chad (3), Eritrea (60), Ethiopia (5), The Gambia (11), Ghana (30), Guinea Conakri (22), Guinea Bisau (1), Liberia (1), Mali (11), Morocco (11), Niger (1), Nigeria (148), Senegal (13), Sierra Leone (20) ), Somalia (5), South Sudan (49) a nakoniec najviac z North Sudan, 152.

Pozrite si video
https://www.aljazeera.com/news/2018/06/aquarius-refugee-ship-18061313271...

Urobte si obraz kto bol na lodi a koho asi nechali napospas vo vlasti, odkiaľ utiekli!

Ema

v neobvykle hojnom počte zastúpený Červený kríž všetkých možných tlmočníkov a pokúša sa ako-tak presne zistiť, kto je odkiaľ aj v prípade, že by mal dotyčný tendencie ojebávať.

Populačný prebytok z Nigérie a Konga, dopravený do Valencie, ide automaticky do karantény - ebola a hlavne horúčka Lassa. Ak by sa tu Lassa rozšírila, vyľudní kontinent ako španielska chrípka.

Prichádzajú tiež v jednom balíku tubera, zápal pľúc, sifel, AIDS a tie na pohľad blbé nenápadné osýpky, ktoré patria k najsmrteľnejším ochoreniam v Afrike.

Náhodný okoloidúci

Len tak všeobecne - súčasťou azylovej procedúry by mala byť aspoň trojmesačná prax na prasačej farme priamo pri zvieratách. Uchádzač o azyl by tak preukázal, že si váži domácu kultúru, netrpí predsudkami, má pracovné návyky a je integrovateľný.

mirages

dalsie dve lode pod holand. vlajkami budu naberat, taliani ich odmietnu a bude zaujimave vidiet, kam ti dvaja bludni holandania nakoniec zamieria

delicante alicante alebo

znovu Valencia (zkomol. spojenia valat v**cia)

https://www.thelocal.it/20180616/italys-salbini-tells-second-rescue-boat...

Ľubov

Tento týždeň,uvidíte,bude zaujímavý.
Odhliadnuc od toho,že nastáva letný slnovrat. Iskru nádeje vo mne prebudil bavorský muž Horst Seehofer vetou,"S touto ženou už nedokážem spolupracovať".

A Budapešť? Mesto,kam volá Trump? Ako už asi viete ,posiela tam svojho človeka,nový velvyslanec má 78 rokov a zrejme maďarské korene. Okrem iných .-)
https://translate.google.sk/translate?hl=sk&sl=hu&u=https://www.hirstart...

Čo to znamená,to je pre mňa zatial náročná otazka.

senil

Je potřeba totálně uzavřít tyto hranice. Protože tahle migrace bude pokračovat donekonečna. Afrika má obrovský problém. Počet obyvateľov má stúpnuť  1 miliardy dnes na 4 milirady v roku 2100. takže migrácia do Európy bude nekonečná. Jediná šanca jak zachrániť Európu je zatvoriť hranice. Bohužial naše elity sa snažia túto migráciu zlegalizovať. Strašné. Jedine Maďarsko to odmietlo.

http://www.epshark.cz/clanek/715/africky-populacni-boom-hrozba-pro-budou...

Jozef Novak

Niekde na internete poukázali hlavne nato, že ako majú pašeráci čierneho sexepílom prekypujúceho čierneho kontrabantu všetko dôkladne zorganizované. Ak to niekde v tomto dobre zabehanom stroji zaškrípe, poruke sa najdu pohotovo hneď iné náhradné riešenia. Dokonca to majú odtial výhodnejšie -
ešte bližšie do Nemecka. Postoj novej Talianskej vlády aj keď nezabránil pašovaniu ilegálneho tovaru do Európy, ale aspoň znova niečo poodkryl pred očami verejnosti z činnosti tejto nebezpečnej mafie. Odmietavý postoj Polskej vlády v týchto otázkach je nanajvýš unáhlený, pochybný a nedomyslený. Kto im bude šústať manželky a dcéry, kým oni budú bojovať s Rusmi? Stavy polského vojska a vôbec celej ich reči pospolitej bude treba nevyhnutne doplňať. Taká vojna proti Rusku v prvej línii NATO, spotrebuje vela "statočných" Polských mužov v úlohe kannonenfutter.

mirages

myslis, ze polky by isli s cernochmi?
polky to je taky rezervoar bielych genov pre europu, nieco ako zitny ostrov

Wotan

Mutti Smutná Vŕba je mimoriadne ambiciózna, bezohľadná ale aj veľmi hlúpa politička.
Niekoľko faktov, ktoré umožnia veľmi názorne si predstaviť, aká časované bomba jej tiká pod zadkom:

https://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/italy
https://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece

V takejto situácii spustiť imigračnú vlnu hysterickým gestom
https://i2.wp.com/fatalistblog.arbeitskreis-n.su/wp-content/uploads/2015...
napriek varovaniu jej spravodajskej služby, to sa zapíše do histórie ako najsprostejší politik Nemecka!

Akú majú predstavu o riešení finančnej krízy Taliani a Gréci?
Grécko nechajme stranou, tamojšia politika je čisté bláznovstvo a je strata času ju komentovať. Pripomínam, že každú sekundu (!) platia Taliani za dlhovú službu 2900€! Gréci „iba“ 610€. Slováci 69€.

A v takejto situácii sa minister financií Giovanni Tria chváli tým, že „Stiamo ai fatti. Negli ultimi 25 anni, l’Italia ha un avanzo primario(prima di pagare gli interessi, ndr) fra i più alti d’Europa. Non ci si può accusare di politiche di bilancio avventurose.“ (Chváli sa primárnym prebytkom, ktorý ale ignoruje dlhovú službu. A pokojne dodá, že Taliani nemôžu byť obvinený z dobrodružnej rozpočtovej politiky.

Po revolúcii boli Slováci finanční analfabeti. Ale mali sme svoje ospravedlnenie, ktoré sme po 25 rokov idiotskej ekonomickej politiky postupne stratili, lebo sme mohli vidieť jej následky. Mussolini síce naučil Talianov čítať, ale finanční analfabeti sú ešte horší ako Slováci. Prvé dva týždne dokážete brať mentalitu väčšiny Talianov s úsmevom, dokonca sa aj bavíte. Ale skôr či neskôr Vám začne tá ich hystéria a nezodpovednosť liezť na nervy a vrátite sa veľmi radi na Slovensko.

Súčasnú politiku Talianska vystihuje videoklip (nepreskočte reklamu, dokresľuje atmosféru :-D)
http://www.ilgiornale.it/video/cronache/cosenza-vescovo-balla-tarantella...
Dôležité je tancovať tarantellu, aby ekonomickí analfabeti Taliani neprišli na to, že tých 1.153.518€ čo investujú do imigrantov, nevzniklo v nejakej kvasnej nádobe z múky, ale že ich musel niekto zarobiť a priznať na daniach. Že budú chýbať a tento nedostatok je už vidno najokatejšie na juhu Talianska. Pokúste sa v čase špičky prepraviť za pomoci MHD napríklad cez centrum Neapolu. Začnete milovať DPMB! Pozrite si stav cestnej siete v centre mesta, ošarpané ulice, dokonca aj niektoré historické pamiatky!

Ale nevadí, práve v Neapoli miestni „intelektuáli“ protestovali najviac, všimnite si https://www.youtube.com/watch?v=jNW3vWL20Ik kto najviac protestoval! Reťazová reakcia, čím ich bude viac, tým budú protesty násilnejšie. Pozrite si aj následné klipy!

Norman

ten posledný link stojí za to. budúcnosť EU miest: predtým boli bitky, teraz (masové) demonštrácie, potom občianska vojna. Aleb ohnedoidný starosta, ako v londýne a inde v británii.

Tá atmosféra, jedna radosť.

Wotan

Koniec ramadánu na Piazza Garibaldi (aké symbolické)
https://youmedia.fanpage.it/video/aa/WyTKouSwr1b8tWyD
hneď vedľa Stazione Centrale di Napoli (Hlavnej stanice).
Na neďalekej stanici Porta Nolana (vyhnite sa jej oblúkom, pokiaľ nie ste dobrodružná povaha) „oslavovali“ takto:
https://www.ilmessaggero.it/primopiano/cronaca/napoli_rissa_immigrati-37...
je to už na tomto mieste taký tradičný folklór
https://i.ytimg.com/vi/Ca0WPBpYwPw/maxresdefault.jpg
niekedy aj s ohňostrojom
https://internapoli.it/wp-content/uploads/2018/02/77223_esplo.jpg.
Vychutnaj si
https://video.ilmattino.it/primopiano/25_aprile_la_marcia_di_napoli-3692...
Podmienky na podnikanie :-D
https://www.ilmattino.it/napoli/cronaca/napoli_rivolta_ambulanti_abusivi...
Všimni si stav ulice a čistotu ...
https://www.ilmattino.it/napoli/cronaca/viaggio_al_vasto_continua_ad_luo...
Ale niektorým Talianom sa máli ...

Wotan

Ďalší šrot s nezodpovednými „humanistami“ čaká na vylodenie. Loď čo pláva pod holandskou vlajkou a ktorá tam nie je registrovaná, je pôvodne rybárska FRV Clupea https://en.wikipedia.org/wiki/FRV_Clupea
Dnes ju vlastní nemecká mimovládna organizácia z Drážďan „Mission Lifeline“. Salvini zaujal jasný postoj – úmyselne ste nekontaktovali ani talianske, ani líbyjské kompetentné orgány. Spôsob výlovu migrantov (rybárska loď) bol veľmi podivný a teraz majú na tejto lodičke 226 (!) migrantov, ktorý im obsierajú a obgrcávajú loď. Okamžite by im mali zabaviť lode a postaviť týchto "humanistov" pred súd. A inigrantov poslať do krajiny, kde sídlia vlastnícke mimovládky.

Náhodný okoloidúci

Malo by sa zaviesť pravidlo, že "utečenci" budú hľadať azyl v etnicky, kultúrne a nábožensky blízkej krajine. Ale dobre vieme, že to je nepriechodné, cieľom organizátorov je pravý opak - dostať čo najviac hnedoidov do bielych krajín.