Xenoform

Xenoformy ale nie sú len kozmické tvory, aj potkany v dome možno označiť za xenoformy, napríklad.

.

Norman
Roland Edvardsen

Z celej série mám najradšej Cameronovu akčnejšiu dvojku (tú som videl 1x ako 5 ročné decko - poznačený do konca života :-D Spätne len krútim hlavou na čo všetko mi rodičia dovolili sa pozerať :-)). A nechápem tie kritické recenzie na štvorku. Podľa mňa bola super (a podobne akčná ako dvojka) a Winona Ryder je proste moja židovská srdcovka. :-)

Norman

alien v 5 rokoch ... a potom že je na príčine genetika.
heh:)

EMANUEL

Ako sa pýtali dobrého vojaka Švejka: "Pane, cítite li sa úplně zdráv ? , Čím pak li se zabýval pan Otec ?". Ja by som povedal, že je to na 100 % genetika. Keď niekto posadí 5 ročné decko pred Votrelca, musí v tom byť genetika. Inak sa to nedá vysvetliť. Dnes ked idem na dovču , tak je lietadlo plné kojencov, plačúcich od pretlaku.. V skratke, týmto ženám nefunguje materský pud. Ani nechápu, že je to zvrátené a nenormalne. ONI SI CHCÚ UŽIŤ. To, že pre mladú matku má byť zmyslom života kojenec a má si užiť, to čo trvá iba okamih a formuje dieťa na celý zivot, je pre ňu nepochopiteĺné. Pretože sú degenerované. Na dovolenku k moru môže íšt este 40 x , to jej neutecie, ale kojenec bude iba chvíľu. To je surová realita. A potom sa rodičia divia : Odkiaĺ sa v tom našom Peťulíkovi, zobralo toĺko surovosti a bezcitnosti ? Veď sme mu dali všetko ! Aj telku, aj počítač, aj dovolenku, vsetko sme mu kúpili. Len na to podstatné nie. Ale to už zamlčali. Spolu strávený vzájomný čas, vyplnený pozornosťou a láskou.

Norman

Ľudia, a špeciáľ matky, zväčša nerozmýšľajú - rozhodujú hormóny. V tomto prípade rodičovstva je to myslené pozitívne, hormóny sú múdrejšie. Hormóny matiek sú silné a je to výrazná aj opojná droga (myslené v dobrom).
V súčasnom svete ale majú matky hormóny prehlušené vonkajšími požiadavkami, vonkajšími podnetmi. A tie hormóny sú slabšie, lebo rodia čoraz neskôr. A tak prichádzajú o to, čo spomínaš - o pocit súnaležitosti s kojencom. A dorast o to príchádza tiež, na ešte väčšiu škodu, ako hovoríš.

Sloven

Teda nie genetika, ale len celkovo nastavená vonkajšia atmosféra konzumnej spoločnosti je na vine.

Kdesi som čítal, že do zlého prostredia sa rodí percentuálne vyšší počet psychopatov.

Teda z touto preddispozíciou, ktorá sa vplyvom prostredia môže buď naplno rozvinúť, alebo naopak zabrzdiť a ostať v zakrslej podobe.

Norman

existuje také staré gnostické pravidlo, prechod kvantity v kvalitu. ( Prelialo sa aj do filozofie a dokonca v marxizme jestvuje ako výrazný slogan, aj keď asi sa už chápe len ako starobylá ozdoba, ktorú asi nik už nepotrebuje a nepoužíva).
V našom prípad jednoducho znamená, že čím viacej ľudí, čím väčšia hustota, tím väčší "pohyb" atómov (v tomto prípade ľudí). Spoločnosť sa zahrieva, vytvára hľuk a tento vonkajší hluk premáha vnútorné vrodené informácie. Ľudia sa rodia rovnakí, ale zdá sa, že už v detstve sú mnohí poškodení. Prípadne možno len povedať, že k poškodeniu dochádza už pred pôrodom. Ale nie je tendenica, že sa "rodia psychopati" - horšie prostredie len viac a skôr ničí.

Je to úplne jednoduché, prirodzene sa to dá pochopiť, žiadna mystika.

Veď čo to je psychopat? Je psychopat Dzirinda, ktorý už prešiel otvorene na nenávisť voči V4 a bol by ochotný humanitárne bombardovať rodné mesto? Ak by sa neocitol v prostredí šialenej kabalistickej sekty, bol by to len zakríknutý astenický debilko, výpravca vlakov. Teraz je to *psychopat", teda starý nepodarok vhodný len na hodenie do vápna. Je psychopat Smatana, Benčík, Havran ... ? Je Merkelka či Netanjahu psychopat? Sú to v prvom rade stelesnenia šialeného prostredia, zombie, neúplne vyvinutí alebo neúplne mrtvi ľudia, nič viac.

Na vine je teda "prostredie".
Smola je, že prostredie nemožno schladiť, keď sa už blíži k hodnote 10 miliárd. Je to ako natlakovaný kotol. Teplota bude stále stúpať. Aj tlak.

Sloven

Mýliš sa prostredie sa dá aj schladiť a aj ešte viac rožhaviť a rozdúchať tak boje.

Prostredie si aj ty sám tvoje telo, prostredím je aj tvoja rodina, tvoji priatelia, ktorí nežijú všetci úplne v rovnakom prostredí. Všetci sme totiž oddelený a ohraničený, stačí sa len ohradiť a odpojiť od zlého prostredia. Nikto ti nekáže pozerať TV, atď.

Ak sa nechceš prostrediu prispôsobiť, tak si ho musíš prispôsobiť ty sám.

S prostredím sa dá totiž takmer ľubovoľne manipulovať, všetky živé organizmy si ho totižto upravujú a prerábajú, tak aby vyhovovalo im. Na vine teda nieje len nejaké všeobecné prostredie, ale naopak konkrétni príživníci, ktorí ti to prostredie menia, tak aby vyhovovalo im a nie tebe. Stačí sa len brániť, brániť si každú piaď svojej zeme a svojich blízkych.

Žiadny pekelný kotol tu nejestvuje, ak v ňom nežiješ, stačí sa proste oddeliť a pokojne si uvariť v tom kotlíku večeru a keď sa ti zdá byť príliš špinavý, či hrdzavý, tak si sprav nejaký vlastný...

Norman

Hovorím o 10 miliardách, teda o celej Zemi. Môžeš tvrdiť, že sa od nej dokážeš izolovať. Ale ťažko ti uveriť :)

Čo sa týka sračiek ... a akú sračku ty žerieš? Pozri sa najprv do svojho taniera a potom používaj vulgarizmy.

Sloven

Ľudia sa rodia rôzni! A tie tvoje gnostické antirasistické, rovnostárske sračky si strč do zadku..

Nemáš zodpovednosť za 10 miliard ľudí, či čo sú to vlastne zač...

Prečo by som sa mal izolovať od zeme, keď mi stačí sa izolovať od škodlivého žiarenia..

K tvojej gnóze: Aj keby bola čisto racionálna, či dokonca vedecká, (čo nieje), tak aj tak je to stále len abstrakcia hnilobných slniečkarských sračkových princípov židokresťanskej sra...

Akú?
Žiadnu! Niesom totižto hovnivál, ako tvoj krepý Boh.

Tvoj problém je, že vychádzaš zo zlých predpokladov a princípov, ktoré ta zákonite vždy privedú do defétistickej slepej uličky.

Uhh pane bože všetci sme v kotl11 jaaaaj, čo teraz utekaaajme..

Ja si stravu opekám vo svojom vlastnom kotlíku a nie chorých ľudí ako ty, ale naopak zdravú prírodnú potravu.

Emanuel

Zvlášť tá Vaša posledná veta, je priam esencia gnosticizmu. Ale vlastne všetko, čo ste tu vytvorili v tomto Vašom príspevku. Keď som si to prečítal, priamo ste ma pobavili. Pretože práve Vy použivate tézy gnosticizmu. Hovorí sa tomu kúzlo nechceného. Norman gnostik nie je. On iba citoval pravidlo prerodu kvantity do kvality ako pôvodne gnostické. Možno preto ste sa tak natlakovali, kedže Vy tu vystupujete priam ako Boh, vykupiteĺ, poznanie oddelené od všetkého a vsetkych.

Sloven

To je ale divné, pretože o gnóze nwm skoro nič, teda to bude naozaj niečo veľmi povrchné, alebo naozaj pravdivý odraz sračky..

Ako Boh? Myslíš tú moju aroganciu? No to je potom fakt dobrý ten váš židovský zvratok..

Nikoho nechcem vykúpiť.. Práve naopak, všetci chorí nech zhýnu v tom ich vymyslenom pekelnom ohni..

Oddelené poznanie od všetkého a všetkých? :D to je sprostosť samé o sebe..

Od všetkých rozhodne nie, len od všetkých chorých a to obrovský rozdieľ..

Natlakoval to je pravda, pretože je jednochšie rozdúchať vášne ako ich schladiť a prečo aj bojovať s veternými mlynmi, keď sa ich dá zapriahnuť aby zomleli pšenicu na múku..

Jozef Novak

Súhlasím s Tebou Emanuel. Tie perly ducha diskutujúceho pod prezývkou Sloven, sú priam očarujúce:-). Miestami pochybujem či to myslí vážne to čo vypotil, alebo len zámerne provokuje. Normana spájať citujem: "...s gnostickými židokresťanskými sračkami božími...". Ty "kokso" tak to je poriadne silná "káva" ukochtená v to "Slovenovom" kotlíku:-)! Chudák Norman, on sa to tu snaží viesť, je preto najviditelnejší a tak je kdekým podšťuchávaný zprava-zlava. Pokial viem, Norman nehladá to, čo mu pripisuje na krk Sloven. Hladá cestu, riešenie na mnohé vzniknuté spoločenské otázky. To sa snažím i ja za účelom ktorým tu chodím čítať články a mal by to tu každý, kto sa rozhodol sem zavítať.

Sloven

Vy obaja robíte niečo, čo by som ja obyčajne už len z akého-takého rešpektu a slušnosti nespravil. Hovoríte v Normanovom mene, síce ho nekritizujete skôr sa mu úboho podliezate, ale aj urážate..

Prečo by bol chudák? Za to, že má vlastný názor?

O čom bol tento tvoj príspevok? Ak nie len o slaboduchej provokácii?

To že si očarený považujem vpodstate za kompliment, ale táketo pochleboblvačky a bezhodnotné príspevky ste si mohli radšej odpustiť..

Tak hladáš cestu, že to obraciaš do roviny osobných útokov?

Emanuel

Netreba sa jedovať, načo aj. Vráťme sa k téme.

Lena

Vonku bol dnes opäť dosť nízky tlak. A už konečne opäť prší, lebo búrka....

Sloven si možno trochu vypil dobrého vínka... To nie je žiaden zločin. Tak mu to prepáčme :)

Norman, už dlho si nenapísal dáky pekný článok, určený k mlčaniu a premýšľaniu. Myslím, niečo duchovné. Mi to tu v poslednej dobe trochu chýba, taký ten rozmer, aby ľudia nenadávali. ( nie od slova dávať :)

Ale, inak, dik za všetko. Tebe aj Eme.

Sloven

To vieš vo víne je pravda, či jak to tí votrelci vlastne vravievali.

Predtým než sme ich takmer porazili..

Ináč slovo nadávať je naozaj odvodené od slova dávať, naši predkovia totiž čo sa týka nadávok nemali až takú pestrú slovnú zásobu ako dnešná mládež..

Teda vlastne oveľa pestrejšiu, jemnejšiu a presnejšiu.

Niečo pekné a hrejivé by možno naozaj bodlo v tomto nečase.

V diaľave nášho bytia - súra surmitov sa zišla.
I tiahnu na polia besné víly, sme to my v tejto chvíli. Kto tu len z ústrania v tíšku bok po boku kvíli. I nech zdraví nás láska chmúri nebies a zahojí rany zeme i nwm, čo som ja nejaký básnik?? :D

Sloven

So slzami v očiach píšem tieto riadky:

V šírom svete, v lese bezočivcov - hlušina nemŕtvych: Oči bez iskry, len iskry tam po pozlátku - prsk sem, prsk tam.

Na chvíľku ochromený, v nemom zdesení, hľadím tam do tých prázdnych pokorených očí, v srdci žiaľ, prázdnotu duše strieda vzlyk a vzblk nenávisti - posledného plamienku predkov.

Kde rozlieha sa zem pokrytá našou krvou?
Kde vinú sa tie končiare našich predkov?
Kde stojí dnes ten národ počiatku vekov?

Či už zabudli tie lesy, kto ich tam zasadil?
Či už zabudli tie skaly, kto ich tam posadil?
Či už zabudli tie rieky času, kto prvý sa na nich usadil?

Nie, v tej hlušine maličký fliačik Tatier.
Nie, žiadny to plameň v srdci, len pošpinená spomienka našej zašlej slávy.
Nie, nik tam, len cudzinou pokrytá to spleť nemŕtvych, skláňa sa tam obradovo svojim vrahom.

Piesok a prach veselo sa tam lejú, peniaze tečú a tečú.. Spolu s nimi odteká aj ten posledný odpor národa - dávnych svetuvládnych Slovenov.

No v tom čase-nečase, v pravý čas, vzišla zo zeme fazuľka.
Fazuľka oneskorená - takáto prešibaná pojistka prírody s pamäťou predkov.
V tom mihu oka - z lásky zrodil sa príbeh staronový.
S dedičstvom svojich predkov, aj strojmi svojich zmätkov, znovu začal rásť mohutný ten les, našich dávnych predkov.
Korene jeho slávy nezničil ani útok oceľových krtkov, či iných nadpozemských trtkov!

Totižto ten oheň v srdci nám nikdy neukradne, žiadna kalná voda klamstiev.
Žiaden židovský trojjediný zlosyn, ani žiaden iný všeschopný mimozemský votrelec.

mirages

napis vers o ludoch co dakuju v prispevkoch

Sloven

Niesi v postavení hodnom niečo žiadať.

mirages

ak si ty slovan tak spanombohom

Sloven

Zbraňou tvojou sú len preľudy...

Nepočul som od teba žiadne slovíčko čarovné..
Ty decko daromné.

mirages

taka je pisana slovencina
zavisi od tvojho psych. nastavenia ako to pochopis.. ci ako ziadost alebo ako navrh

EMANUEL

Že majú sedieť doma a starať sa. Že obťažujú svoje okolie. Že je matka. Že je manželka. Utlčie Vás okakanou plienkou, bakteriologickou zbraňou hromadného ničenia feministického typu, sa súhlasneho ticha ostatnych "matiek" a ich vykastrovaných manželov. Ktorý sú pánmi domu a ich manželky im to dovolia hovoriť nahlas. Nahlas. Keď to človek vidí, pochopí. Votrelec. Dnes sú lietadlá plné Winone Rider-ových a malých votrelcov, sķáčucích nevinným cestujúcim do úsmevu.