Andrejova comedy show

 

Je to menšia sranda, ako minule Danko, ale zas sa niekto snažil, no. On Kiska je smiešny hlavne svojou snahou byť dramatický :)

Autor: 
téma: 
Roland Edvardsen

Priznám sa, že napriek tomu, že to mala byť sranda, tak ja som mal problém to vôbec dopozerať dokonca. Chce to veľmi silný žalúdok.

Ale tá moc médií vytvoriť z takejto primitívnej nuly "osobnosť" s 256 060 lajkami na FB, tak to je niečo naozaj fascinujúce - a veľmi desivé.

Práve to ma na tom štve najviac - ani nie to, že kiska, prezident Slovenska, je takéto hoviadko (veď tých hovád je v politike toľko, že áno), ale to množstvo podporovateľov, obdivovateľov niečoho takého. To je jednoducho veľmi chorý stav (ešteže to vyváži ako tak vysoký počet jeho odporcov, ale aj tak).

Bohužiaľ, ako som písal už posledne, aj v našom národe je príliš vysoká frekvencia podľudí. Ostáva mi asi len dúfať, že to snáď nejaká prirodzená selekcia v budúcnosti vyrieši. :-)

Norman

Počet týchto ľudí, nazvime ich chrapúňov, je naozaj to najhrozivejšie.
Je v nich skoncentrované toľko budúceho utrpenia, ktoré budú buď šíriť alebo sami prežívať, že je to naozaj katastrofické. A stači nazrieť do komentároch na Sme, a tam ich máme takpovediac naživo ... obludy.
Ale ako hovoríš, dúfať sa dá v to, že to pôjde nejakým prirodzným virálnym procesom.

Ľubov

Ja napríklad vôbec nemôžem,ani na chvíľu.Ale dobre,máme slabšie žalúdky a citlivé nervy,je to daň za naše iné bonusy.-).

Čo je naozaj vážnejšie a čo ma desí ( okrem neustálej výroby osobností doslova z odpadu) je,že toľko ľudí to nevidí.No nevidí skutočnosť.

Práve čítam ZV,že P. Hajdin je spolumajitel značky Zomr a súčasne robil kampaň kiske aj lunterovi. Hajdin je tuším aj manžel tej slniečkárky K.Farkašovej, atď,atď, tak by sme veľmi jednoducho prišli na tú pavučinu kiskových voličov od Ba až po Ke.

Ale je po večeri,neriskujme.:)

ps. Aj tak by ma zaujímalo,prečo aj Ty,mladý zdravý muž máš pocity fyzickej nevolnosti,keď sa dostaneš do kontaktu s kiskovým biopolom... Fakt ,čo je za tým....to keby sme vedeli.