ĽSNS na správnom mieste

Politická strana Ľudová strana Naše Slovensko (ĽSNS) znovu upozorňuje na zvyšujúcu sa agresivitu asociálnych etník, ktoré nedávno v Snine napadli ženu po incidente s jej psom. Mesto akciu kotlebovcov zakázalo, no tí sú pripravení aj napriek tomu stretnúť sa v piatok podvečer pred mestským úradom a poukázať na problémy so spolužitím s neprispôsobivými občanmi.

Všetci sme o tom čítali - pes bol priviazaný pred obchodom, ale skupinka deciek k nemu prišla a provokovala ho dovtedy, kým na jedného neskočil. Následne nato sa cigáni z rasistických  dôvodov pokúsili majiteľku psa zlynčovať, o čom sú aj videodôkazy.

ĽSNS zvolala na piatok protestné zhromaždenie,ktoré má upozorniť na neudržatelnosť správania sa asociálnych etník.

Vedenie mesta Snina sa postavilo proti pripravovanej protestnej akcii, ktorá podľa vedenia mesta môže šíriť nenávisť. Basta. Pokiaľ viem, podľa zákona mesto nemôže stretnutie občanov zakázať, môže ju len registrovať a urobiť opatrenia.

Kotlebovic sa napriak zákazu v piatok v Snine mienia stretnúť. Je to správny krok na mieste, kde má ĽSNS najväčiu silu a najväčšiu pravdu. Ľudová strana musí stmelovať národ, jeho pozitívne a zdravé sily. A každá strana musí demonštrovať svoju silu. ĽSNS musí neustále s obyvateľstvom spolupracovať a trénovať akcieschopnosť, ochotu konať. Zvlášť odvtedy, odkedy globalisti vyhlásili námestia za politické bojisko - čo je len dobre, sami si vybrali metódu. 

Nikto nemôže len tak zakazovať občanom a riadne registrovanej politickej strane stretnúť sa s ľuďmi, ktorí majú tú smolu, že musia žiť v častiach Slovenska, kde si asociáli myslia, že zákon pre nich neplatí. “Neverte mediálnej propagande, nebojte sa postaviť za svoje práva a príďte na naše zhromaždenie už v piatok o 17:30 na námestí v Snine,” oznámil poslanec Mazurek.

Je dobre, že ĽSNS sa zas aktivizuje v oblastich, v ktorých bola a je úspešná. 

 

 

Dodatok z ústavy:

Ústava SR
Čl. 28
(1) Právo pokojne sa zhromažďovať sa zaručuje.
(2) Podmienky výkonu tohto práva ustanoví zákon v prípadoch
zhromažďovania na verejných miestach, ak ide o opatrenia v demokratickej
spoločnosti nevyhnutné na ochranu práv a slobôd iných,
ochranu verejného poriadku, zdravia a mravnosti, majetku alebo pre
bezpečnosť štátu. 
ZHROMAŽDENIE SA NESMIE PODMIEŇOVAŤ POVOLENíM ORGÁNU VEREJNEJ SPRÁVY.

 

ďalšie čítanie HS

 

 

 

Roland Edvardsen

Nechápem, čo tomu primátorovi zo Sniny tak vadí? Veď to napadnuté dievča bola tiež cigánka, takže kotlebovci vlastne bránia v tomto cigánku. A vraj sú to rasisti. :-)

Ale cigánom sa treba venovať ako jednej z primárnych problematík. To, že od toho v poslednej dobe kotlebovci upustili v prospech istých druhotriednych tém bola veľká chyba. Cigáni, moslimovia a celkovo otázka etnicity/rasy - to musia byť prioritne témy či problematiky, ktoré treba pretlačiť a vedieť aj správne prezentovať, vysvetliť.

Náhodný okoloidúci

Už len čisto z princípu by malo byť zákonom zakázané nasadzovanie policajných provokatérov vyvolávajúcich výtržnosti, aby sa takto vyfabrikovala zámienka na rozpustenie zhromaždenia.

Norman

Provokatéri určite zákonom povolení nie sú.
Zámienky na rozpustenie sa netreba báť - veď ono je už vopred zakázané.
Ale aj tak by sa chalani mali vyhýbať zbytočnej konfrontácii s policiou, ale zamerať sa na protizákonné akcie slniečkárov. Nehovorím, že ĽSNS - veď u nás je dosť iných hnutí, že.

Náhodný okoloidúci

Pokiaľ viem, policajná prax pozná inštitút agenta-provokatéra, aj keď týka sa to skôr úplatkárstva.

Keď som bol pred pár rokmi na verejnom stretnutí s kotlebovcami, tak Marián hneď na úvod vyzýval ľudí, aby si dali pozor na nasadených policajnch provokatérov, ktorí majú za úlohu vyvolať výtržnosti. Takže bez ohľadu na to, či to je povolené alebo nie, využíva sa to.

Norman

Agent-provokatér v oblasti korupcie bol dlho sporný až neexistujúci - v tej oblasti sa báli dať polícii viac priestoru, aby vyvolená vrstva finančníkov sa nemusela príliš báť. Vyhovovalo im - ak ti niekto ponúkol úplatok, vedel si, že to nie je priamo policajt. Ale aj neskôr toto naráža na problém, že policajný agent by nemal nabádať k trestným činom, nehovoriac sa ich sám zúčastňovať - môže sa len akosi viesť a sledovať :) Dobrý príklad je odvoz toho čuráka Kováča do Rakúska - to bol "trestný čin", a to siska nemôže, no no no.

Kedže polícia a Siska, ako každá byrokratická organizácia, žijú z čísiel - čísla zákrokov, čísla množstva agentov a podobne - tak majú určite evidovaných mnoho "agentov" medzi nacionalistami. To znamená ľudí, čo za peniaze spolupracujú s dnešným gestapom, komunikujú , dávajú informácie. Centrála tieto informácie hádže do smetí, na nič iné asi nie sú vhodné :) Centrála však "agentom" nemôže dávať pokyny, aby robili provokácie a násilnosti - konieckoncov, také niečo ani za posledných 30 rokov nebolo problémom nacionalistov (jediný taký prípad si spomínam toho Mazureka, vrieskajúceho z ničoho nič ako posadnutý pred hlavnou stanicou na mátohy v hábite - to bolo podivné)

Myslím, že na ulici sú "agenti" dosť nahovno, navyše môžu ľahko, čoby civili, schytať po hube. Oveľa viac úspechov zrejme zaznamenali v rozkľade znútra - jeden vodca za druhým sa zjavoval, a každý posunul rozklad nacionalistov ďalej a ďalej. Je ťažko tomu zabrániť - proste príde človek s peniazmi a takmer bez strachu z postihu, a aj naozaj mu moc, až na drobnosti, napodiv dáva pokoj, zato je dosť spomínaný v médiách - to sú najzákladnejšie znaky agenta, provokatéra, zradcu.
Kto taký je medzi známymi nacionalistami - to nech si každý odpovie sám. Ja tých ľudí moc nepoznám, nechcem ich súdiť.