Tak takto to je

Do archívu: dnes sa vymenilo logo.

Uhľadený a dôstojný lev, hľadiaci s nadhľadom na veci sveta, odišiel.  Bol síce zamračený  a  vyjadroval určitý odpor nad svetom, ale predsa len bol až príliš pohodový, a príliš exotický, dosť lacne erbový. Prešlo sa na normálny lokálny autentický pohľad zhrozenia. Tak takto to je.

 

 

 PS.  Na fotke je zachytený pohľad reálneho tvora, viac o ňom vo fotogalérii FB

elisabeth

Ľubov

Ďalšie rozčarovanie po volbách vo Švédsku,na západnom fronte kľud.

Do toho opäť správa o vražde 22 ročného nemca,zo Saska- v čo dúfať ? A predsa iskra nádeje,z krajiny drakov.

https://www.hlavnespravy.sk/cina-prehlasuje-islam-nevyliecitelny-nador/1...

rosa

Vlk by bol lepsi. Ma v sebe nieco slobodne, magicke. Je to neskutocne inteligentne zviera, nepodplatitelne, neskrotne. Mysteriozne. Vlciak je oddany cloveku, pochadza z vlka. Napriek tomu, ze je tu vlciak v bude, vlk zostal vlkom. Fascinujuce. Patri k horam,snehu, vetru. Patri ku Karpatom. A aky vie byt trpezlivy. Vsetko vidi s nadhladom.

rosa

Quietly I will endure.
Silently I will suffer.
Patiently I will wait.
For I am a warrior.
And I will survive.

I,wolf, go over. I go under. I go arround or I go through. But I, wolf, never give up!

Ľubov

Čínsky prezident nazval Putina"môj drahý priateľ"

https://www.hlavnespravy.sk/si-tin-pching-prehovoril-o-tom-ako-je-priate...

Spoločne sa zúčastnili aj cvičenia Vostok. To podvedomie,Rose,mi hovorí,že predsa len drak.Ale inak máš pravdu,vlk je sneh a mráz,vlk je sever.

ps. Je to už skoro 20 rokov,čo som mala zvláštny sen. Na niektoré sny sa nezabúda,naozaj neviem,čo to bolo.Išla som dolu mestom,vo veľmi príjemnej atmosfére so spoločníkom,bol to muž.Asi o hlavu vyšší ako ja.mal tmavý oblek,a hovorím,neskutočne príjemný,inteligentný -potom som si všimla,že namiesto rúk má zelené pazúry a hlava? Hej,mal hlavu draka,aj s rezákmi,normálny,regulérny drak v obleku. Nuž,neviem Rose,čo si ako lekárka o tom pomyslíš? Na čo nezabudnem,že nebol žiadny strach,skôr neskutočná harmónia ,keď kráčaš s dobrým drakom.

rosa

To je len ich taka diplomaticka hantyrka.
O tvojom sne naozaj neviem co si mysliet. jacksonov Thriller bol vtedy mozno na top rebricku a ty Si si to pozmenila na Draka, lebo ich mas radsej?
Mna v detstve cicikal Dobsinsky a ja viem, ze drakom treba stinat hlavy. A ze vzdy zozrali tie najkrajsie panny z dediny. Neskor papierovy draci na mna neurobili dobry dojem koli tym blaznivym kriklavym farbam, kruti sa to ako had ...uz len skrtnut zapalkou...:)
Draha Lubov, preco mas potrebuje snimat moju anonymitu? Ja som Si to nikdy k nikomu nedovolila. Jednoducho nikdy nerobim ludom to, co nechcem aby robili mne.
Povedz nam nieco o sebe.

Ľubov

naozaj ma to mrzí. Ale bola si to Ty,čo si tu spomínala príbeh s Tvojou mamou,ako ste boli na operácii chlopni a bola si veľmi spokojná.Napísala si,že čím to asi mohlo byť,že ...kolegyňa.

Ospravedlňujem sa,nič podobné sa už nebude opakovať.

Ľubov

Ty si sa fakt naštvala? Ale,veď sa už nedurdi,bol to nepodarok,stáva sa,ani Ty si netrafila s drakom.

Mier https://www.youtube.com/watch?v=TOnXisfu-Qs

rosa

Vsetci odisli?
No tak Si trosku pokvakajme:)
Ja som to vedela, ze nebudes spokojna s mojim vysvetlenim, ale mne sa ta odpoved paci:)
As som vydychla, ked mi to prislo na um. Taku inteligentnu odpoved by si si nikde na televiznej stanici, kde sa nejaka baba vrti, že: Volajte, volajte, chcete vediet svoju buducnost...) za 3 euricka ci ako za minútu ... od smejdov nedostala.:) ja som skratka profesionál. Ufff, ale ťažká otázka to bola.
A áno, mamka si zaslúžila. Pred Bohom sme si vsetci rovní. To áno, ale spoločenské zásluhy mame rôzne. Kolegovia si majú vychádzať nezištne v ústrety. Kolegialita je v istom zmysle posvätne bratstvo.
Ďakujem za hudobný darček, ale ani Ty si sa nestrafila, milá Ľubov. Folklór nyjeeeeee, nikdy viac, prosím. Nie žeby som proti tomu niečo mala, ale ja som sa vždy divila, keď to niekto spieval v autobuse, že študentská halenka...alebo icompicom....:)))))vlastne možno to ani nie je folklór, ale nie, za žiadnych okolnosti nie, ani dobrý folklór.
Iba ak v nejakej dobrej pivnici s bravčovým pečeným, drzkovou polievkou a makovou strudlou. Potom znesiem aj cimbal :))))
Veľa pekných dračích snov.

Ľubov

áno,predsa ma len trocha poznáš,bola to priama šipka na Čínu.

Teraz sa predsa bude o Číne hovoriť viac. Trump zaviedol 10% clo na čínsky tovar za 200 mld.,Rusko,Kórea,je tam nejaká tlačenica a len som sa zamyslela,ako málo vieme o tejto velmoci.

Z toho mála,čo o Číne viem,je to práve zvláštne postavenie drakov v jej mytológii. Možno práve toto je nejako dôležité,neviem.

Rose,pieseň,čo som Ti poslala,neberiem ako folklór.-). Ide o ten mužský hlas a jeho frekvencie,niečo také hrejivé v nich je.
Inak,robím si starosti,kde všetci sú.Ale je koniec septembra,možno nejaké mimoriadne výhodné last minute sú za tým.

rosa

Nejsou lidi.
Ani ja nie som.

Norman

ale vsjo jásno, za čem bukvy

rosa

.

rosa

ďakujem nesmierne. Dojalo ma to k slzám. Matteo Salvini, mio caro.
Všimli ste si? Je to boží človek. Vidieť to na jeho pohyboch, v jeho tvári. Iba tak vítajú ľudia božích zástupcov.
Bože chráň ho, modlite sa zaňho, kto veríte aj kto neveríte.
Italia bella, Italia milá.