Božie varovanie

Synergia systémov sa prejavuje rôzne. Žiaden pohyb však nie je bez príčin a bez následkov a aj zdánlivé náhody sú len deje, ktorých kauzalita je menej viditeľná.

Mnohí to vidia tak, že v Európe sa dejú procesy, ktoré sú nezdravé a smerujú do krútňav. 

Mnohí iní ale stále veria inému a nepredpokladajú búrky a tragédie, len drobné vlnenie. Napriek tomu, že náznakov stále pribúda.

V knihe, ktorú Európania považujú za náboženstvo, je aj príbeh o tom, ako boh napísal na stenu mene-tekel . Je to prízemná bájka, ale jej myšlienka je pravdivá. Prozreteľnosť sa síce neprejavuje ľudským primitívnym jazykom a písmom, skôr ohňom a vodou - ale varovania sú o to jasnejšie.

 

 notre dame

 
Ľubov

Ide o to,ako sa na to pozeráš.Ako na koniec,alebo nový začiatok. Obidve možnosti sú dnes vyrovnané,ale každým dňom sa budú od seba vzďalovať.

Norman

Každý koniec je len nový začiatok.

(a to naozaj nemyslím ako nejaký blbý optimistický motivačný žvást, naopak - žiaľ, je tomu naozaj tak :)

Ľubov

Pred dvomi týždňami pápež opäť pocítil nutkanie bozkávať černochom nohy.

Jednoducho sme si to nevšimli,prehliadli. Tak aspoň dodatočne: (stačí od 30 tej minúty)

https://www.vaticannews.va/sk/papez/news/2019-04/papez-pobozkal-nohy-lid...

Tento muž je nedôstojný pápež. Nie som veľmi podkutá,čo sa týka Biblie,ale čítam ju.Mám obĺúbené pasáže,ale neviem si spomenúť na jedinú scénu,kde Kristus niekomu bozkáva nohy,nohy sa umývali,natierali olejom,ale nebozkávali. Čo je toto za odpornú úchylku? Možno sa už Boh naozaj hnevá. Alebo GP.

Roland Edvardsen

Mne to neuniklo. Tu treba napísať, že takéto submisívne olizovanie nôh pôsobí nielenže divne, ale špeciál skutočnosť, že to robí vo vzťahu k moslimom a negroidom, je obzvlášť opovrhnutiahodná vzhľadom k tomu, ako zvyknú tieto skupiny vnímať prejavy takejto submisivity.

Ale tu treba napísať jednu dôležitú skutočnosť: toto, čo vidíme nie je len nejaký personálny problém, problém jednej osoby (posratého Bergoglia), ale dlhodobý inštitucionálny a ideologický problém kresťanských cirkví (nielen tej katolíckej).

Ľubov

že chrám mohol byť obetovaný, práve preto ,aby sa zastavila táto zvrátená poníženosť?

Veď uvidíme 25.mája.... ,ale zas je celkom možná aj druhá "konšpirácia ". Že nejakí psychopati chcú utopiť Európu v krvi.Predstav si,že si Francúz.Čo by si cítil?

Roland Edvardsen

Takéto konšpirácie ma naozaj nenapadli (zase odtiaľ potiaľ aj s konšpiráciami). Ale Macronovi sa určite teraz hodí, že nemusí riešiť Žlté vesty a môže si pripravovať sentimentality pre svoje ovečky.

Francúzsko je v podstate dnes už v občianskej vojne a to so 4 hráčmi:
1. Žlté vesty (pracujúca biela trieda), ktorí majú už po krk globalistického vykorisťovania a násilnej invázie moslimov.
2. moslimovia, ktorí po pálení a ničení áut a metských centier začali svoju novú kampaň vandalizáciou a podpaľovaním kostolov.
3. (((investori))), ktorí budú manipulovať s napätím a určite financovať rôzne skupiny, aby profitovali z chaosu.
4. francúzska vláda, ktorej primárny cieľ bude udržať status quo - tu bude zaujímavé vidieť kam až bude ochotná kvôli tomu zájsť.
Francúzsko sa ukazuje byť opäť zásadným, nikoho to neprekvapí.

mirage

.
En France
de l'année irréligieuse
2019
Notre Dame
a fini dans la flamme.
Pourquoi? —

Pourquoi pas?

Norman

Bude to tu čítať nejaká frankofónna sviňa a čo si o nás pomyslí - že neovládame jazyk buzerantov, čo si ešte aj katedrálu priamo v strede hlavného mesta nechalo zhorieť.

mirage

obraz

Náhodný okoloidúci

Horiace (= úmyselne podpálené) kresťanské kostoly sú v západnej Európe na dennom poriadku, len sa o tom výrečne mlčí, aby sa nemusela nahlas povedať politicky nekorektná pravda o páchateľoch "s imigračným pozadím".

 

https://www.euportal.cz/Articles/20977-horicich-kostelu-v-zapadni-evrope...

Roland Edvardsen

Niektorí možno zachytili správy o "alt right konšpiráciách" o moslimoch. Ale moja otázka k tomu je: a prečo mainstreamové médiá okamžite favorizujú teóriu o "nehode" a ani trochu nepripustili možnosť vedomého podpaľačstva?

To, že niekoho okamžite napadli moslimovia je úplne pochopiteľné, je to absolútne korektná otázka či predstava (11. september má kto oficiálne na svedomí?, napríklad). Nebolo by to veru prvýkrát, čo moslimovia niekde zničili a/alebo podpálili kostol - bežná vec u nich (aj historicky).

Ľubov

Možno len priveľa čítam Browna ,a tak si myslím,že konštruktéri na toto gule nemajú .Hľadajme inde.

Náhodný okoloidúci

Chaldejskí a egyptskí mágovia priniesli do Grécka nové kúzla. Dr. Lehmann vo svojich Dejinách povier rozpráva, ako mágovia pomocou nezložitého triku vytvárali svietiaci obraz Hekaty. "Čarodej" v tmavej miestnosti asfaltom alebo inou zápalnou látkou na stenu vopred nakreslil kontúry ľudskej postavy. Potom pustil dnu "obecenstvo". Pri mihotavom svetle tajomnej fakle vyriekli zaklínaciu formulu v nezrozumiteľnej "magickej" reči (so všetkou pravdepodobnosťou po chaldejsky). Na záver "čarodej" vysoko zdvihol fakľu a akoby neúmyselne sa dotkol steny. A v tej chvíli vzplanul ohnivý obraz Hekaty, bohyne Luny, ochrankyne zla a čarovania.

 

Tento iluzívny trik priniesli pravdepodobne z Babylónie. Či ho azda nevyužívali práve vtedy, keď sa na hostine kráľa Baltazára odrazu rozhoreli na stene slová výhražného proroctva? Základom mnohých legiend a povestí boli iluzívne triky, ktoré ohromili súčasníkov. Rozprávanie o nich prechádzalo z pokolena na pokolenie, prikrášľovali sa a pridávali sa k nim fantastické podrobnosti. Možno, že taký je aj pôvod tejto známej legendy. Tým skôr, že Baltazár (Bel-Šarusar) je osobou historickou. Skutočne ho zabili pri dobytí Babylonu perzskými vojskami v roku 538 pred n.l.

 

Zdroj citácie - kniha Mágovia, fakíri a kúzelníci od A. A. Vadimova a M. A. Trivasa, Obzor, Bratislava, 1968, strana 23.

Norman

ak sa v mýte povie, že sa "zjavil nápis", neznamená to nič iné, než obyčajné grafity. Podla linku, čo je včlánku, biblia pletie aj otca historického krála. Mimochodom, vikipedia aj píše, že "tajomný" nápis znamená mína, šekel, (oboje váhovo-peňažné jednotky) a parsín (polovica šekelu). Mína je 60 šekelov. V podstate ako by niekto dnes napísal "stovka, koruna, halier" - naznačené, ako sa bude vyvíjať finančná situácia:). Nuž, a kto iný, ako žid dokázal interpretovať to, čo sám na stenu v noci napísal, že?

romani, idte domov

 

Náhodný okoloidúci

Ako to naozaj bolo s tým menetekelom sa dozvieme až vtedy, keď budeme mať možnosť vidieť origináliš pravé autentické needitované video z tej hostiny :) Škoda, že tam nebola Judíniová s jej Smotánkou :D

afinabul

Evidentne pálenie chrámov plní tú istú úlohu
Čo na to Slovanské neopohanské hnutie? Sú šťastný ako ISIL/Dais, či ako IDF/Mossad?
Breivik - slobodomurár
Tarrant - sa odvoláva na Breivika
Rád nemeckých rytierov zgenociduje a zotročí Slovanov, židi ich z radosťou vezú na juh ...
Príde Cyril a Metod a dokáže neuveriteľnú vec - liturgia je aj v slovanskom jazyku
Ich učeníkov židi vyvezú na juh
Nemci nechcú rovné práva pre občanov EU, rozdielne potraviny, imigračná politika..., ale hlavne GENERICKÉ LIEKY, židi ich dodajú.
---
Gnostici, kresťania, ryby, kolesá, Cheilteach, Geltaidd, Geltek, Drevani, Ukry, Dolenci, Dragoviti, Chyzani, Vágrovi, Ratari, Nizani ...
Proste maras, a iba ak počítame 20 percent, to bude KUA mela!

A Naša Matka z podzemia sa opäť oblečie slnkom:
http://www.magnificat.sk/old/mrosa/0904/pictures/ourlady.jpg

Ľubov

Ratari? Nemyslel si toto?
http://www.pramen.info/c/2531/rastafariani-a-reggae.htm údajne sú to tiež" kresťania",veľa ich je v Holandsku
ten ich cisár (akože Kristus)inak tiež rád oblizoval nohy druhým mužom,to ma ešte napadlo pri tomto príspevku..((

afinabul

Slovania sa dostali nie len do Holandska:
"Vojvodca Džauhar as-Sikillí, zakladateľ Káhiry bol Slovan.
https://beliana.sav.sk/heslo/kahira"
Bol krvou Slovan ale v skutočnosti niečo ako Janičiar.
Ver never, ale je to aj v knihe arabistu:
https://www.databazeknih.cz/knihy/cesi-a-slovane-v-arabskych-rukopisech-...
PS: ot rota, rotuje, koleso, u nás vril, alebo ...
PS2: "Ratujte ma" je možno od toho kmeňa so sme si platili na ochranu, tzn:
-rozumeli
-boli na prachy
-neboli to nemcosasi a zidi
Podľa mńa to bol Slovanský kmeň, rataje, rajtovať ... a na miesto obilia pestoval kone

afinabul

Už si ich dal veľa na veľkú lúku?

Norman

Zas sa nevedia brániť? Zas idú nastaviť druhé líce?
Aha.

Roland Edvardsen

Myslím, že kresťania v súčasnosti skôr preferujú olizovanie moslimských hnátov. :-)

Teraz vážne, nechápem čo tu tento afinabul chce takýmito priblblými príspevkami docieliť? Slovanské neopohanské hnutia majú byť šťastné? WTF? Magor.

afinabul

že franta je úchyl, viem, kresťania bozkávali hnáty iba v prípade podriadenosti sa kráľovi, inak bozkávali PRSTEŇ a franta jasne naznačil, že jeho záľuby sú iné:
https://www.aktuality.sk/clanok/680019/papez-frantisek-vysvetlil-preco-n...
A to je z doby naznačovania, bozkávať si nemusel iba naznačil, že franta bozkáva nohy a korán kde môže, za to ja nemôžem ...

afinabul

To o druhom líci je také zaužívané, ale v Ríme boli otrok/SLAV = mimochodom a kto to chápe, vie aj to, že nastavenie "druhého líca" je vlastne niečo také:
Ty ma nebudeš byť ako psa /pes pohrdlivé slovo, pre Slovanov, niečo ako strážny pes demokracie/, takže znova:
Otrokár udrel otroka spak ruky, ako psa, ten sa postavil a povedal:
"Ty ma nebudeš byť ako psa, ja SOM, udri ma ako ČLOVEKA!" A ak ho udrel keď nastavil "druhé líce", tak vzbury otrokov začnete chápať lepšie ...

afinabul

Druhý oheň prepis, pre vyhľadávanie:
"The fire started up near the roof top, while another fire started in the north bell tower."
https://www.nbcnews.com/news/world/notre-dame-cathedral-was-vulnerable-f...
+ chlapík http://nd02.jxs.cz/800/066/ff6f931aa2_105435965_o2.jpg
911 boom booom boom
https://www.youtube.com/watch?v=49myT_5gB3c

afinabul

Firma renovující střechu Notre-Dame popřela odpovědnost za požár. Mluvčí firmy přiblížil, že v inkriminovaném čase neprobíhaly na střeše svářečské práce ani jiné úpravy, při kterých se využívá tepelné zpracování.
https://ac24.cz/-/vice-nez-podivne-firma-renovujici-strechu-notre-dame-p...?

Ľubov

a Notre Dame sú už navždy nerozlučná dvojica. Takže kým je to ešte aktuálne,spomeňme si na Francúzsko

https://www.youtube.com/watch?v=v_p8khzyK-E