Harabin sa vzdal svoje kandidatúry na predsedu Najvyššieho súdu

Na Slovensku vedia verejné osoby robiť  najlepšie jednu vec - vzdávať sa dopredu. Vzdávať sa pre akékoľvek maličkosti, pre akýkoľvek odpor.

Včera odstúpila štátna tajomníčka Jankovská, dnes sa vzdal svojej kandidatúry Harabin. Lebo ... lebo vraj Čaputová niečo povedala.

Harabin je mladší ako vyzerá a mohol by zabojovať. Ale očividne na to proste nemá. Nemá chuť byť znova terčom útokov, a tak sa vzdáva dopredu.

 

Hlúpe je, že po voľbách za prezidenta niekto azda ešte Harabinoví verí. Nikdy na to nemal a nemá stať sa politikom, nejakým dôležitým faktorom na politickej scéne. Dobre, prezidenta ešte robiť mohol, veď toho dokáže robiť každý debil (empiricky dokázané). Ale na reálneho politika, ktorý by mal energiu a vedel niečo povedať - na to Harabin nie je stavaný. Jeho neustále opakovanie právnických trivialít smiešnym dramatickým spôsobom - to nikoho nezaujíma.

Koniec-koncov, ako celá ta plejáda mečiarovských ksichtov. Stačilo, dosť bolo, sklamali ste, ste naozaj voda na mlyn progresivistických extrémistov vyhovárajúcich sa na nejakých "starých politikov". Nenaháňajte tu hlasy dílerom drog a privatizérskym fafrnkom.

Ale nechcem byť osobne na Harabina zlý - on len reprezentuje jednu vrstvu malomestských oportunistov. Ľudí v podstate bez hodnôt, bez princípov. Ľudí, ktorí chcú len jedno - napojiť sa na nejakú mafiu a potom sa s ňou viesť. Často sú to ľudia mimo súčasnú mocenskú štruktúru, tak sa hrajúci na alternatívu, ale sú morálne rovnako zlí, ak nie ešte horší, ako súčasný establišment.

A čo je najhoršie - títo malomestskí prdoši mienia zaberať miesto aj v blížiacich sa parlamentných voľbách na Slovensku a spôsobia neúspech ľudových síl. Sú to pomotanci a neschopáci, noví rádoby kariéristi. Zakladajú nové strany, alebo sa do nich pchajú s bohorovnou dôležitosťou. Miliónkrát sme tu už písali o tom, ako je globalistická mafia odporná - ale pseudoalternatíva je rovnako mizerná a škodlivá. Globalistom na Slovensku, aj keď sa to azda tak nezdá, dochádza dych, myšlienky a ťažké prachy - azda aj jediné, čo ich drží nad vodou. Ale alternatíva je len o niečo menej chorá a vidiac nasledujúci polrok sa dopredu pripravujem na ten grc - na aktivitu či parciálne víťazstva takejto "alternatívy".

V každom prípade: dnešné odstúpenie Harabina je ukážkou slabosti slovenských verejných osôb, ale zároveň je to dobrá udalosť. Dosť, už ho nechcem ani vidieť. Toto je ten ksicht, čo tam po mizernom prehratí volieb za prezidenta už nemá čo robiť. 

Roland Edvardsen

Harabin bol po prehratých prezidentských voľbách už len trápny, otravný a vyslovene destabilizujúci prvok. Odísť do dôchodku je to najlepšie, čo môže dnes pre seba a pre "scénu" spraviť.
Inak Mečiar už založil tú stranu? :-D Alebo to bolo naozaj po celý čas len o tom, že si zabudol tabletky? :-)

Norman

a rozhodlo sa o tom, v podstate, ma tom "historickom" stretnutí pod Devínom. Škoda, že také udalosti, kde niečo totálne zlyhá, nevstúpia do histórie :-)

(to je môj názor, ja o jeho aktivitách moc neviem a nesledujem, možno sa mýlim :-)

Roland Edvardsen

Tak na tom stretnutí na Devíne by som veru chcel byť - asi by som vynikol. Predpokladám totiž iný "geriatrix" :-D. Som pred pár rokmi bol s kamarátom na jednej prednáške pro-národného združenia Korene na Eube, kde tiež vystupoval Mečiar. My dvaja sme tam boli asi najmladší (popri fakte, že aula bola skôr prázdna).

Norman

dáš si kravatu, najlepšie červenú, a môžeš chodiť po estrádach. Ja neviem, prečo sa ty od vecí verejných tak dištancuješ. Toľká zábava a tie benefity. Neskôr budeš ľutovať.

( aby nevznikol omyl, ja s SHO nemám nič, okrem zopár dialógov na FB, ale tí sú tuším najmladší, tak odporúčam ich. Zo srandy. Pravda, LSNS je ešte lepšia, mohol si už byť Europoslancom hm.... :-)

Roland Edvardsen

SHO fakt nie, to sme sa tu už zhodli, že je to slepá ulička, ďalšia kontrolovaná opozícia (a ešte k tomu pekne neschopná).
V LSNS by taký provokatívny neznaboh ako ja nemal šancu dlho vydržať. :-D Tiež nerealistické.
Ak už, tak skôr by som sa išiel infiltrovať do Smeru alebo SNS. Alebo možno aj priamo k nepriateľom, k PS, k žaľudom a pod., nech im to tam pekne sabotujem. :-)

Norman

SHO by si určite vylepšil na svoj obraz,
a čo sa týka rôznych spoločností, čo veria v boha - buď si istý, že v neho neveria viac, ako ty. :-) Chce to len trocha praxe v rituáloch, heh.

Do Smeru, to by možno stálo za to. Tí budú potrebovať nových ľudí.

Ľubov

No,aj ja mám s Rolandom už dlhší čas svoje plány.-).

Najskôr som mu núkala,či by nešiel medzi slušných ľudí ako insajder,ale to odmietol. Ale ak tak vážne ,potom by som si priala,aby si vždy uchránil svoj autonómny priestor a politika ho nezmenila,ale on menil ju.

Inak,včera som sa od VK dozvedela,že elity svoje kádre chránia pred bežným školstvom ako oko v hlave. Súkromné školy,kde vyrastajú naši budúci vedúci,sú zásadne privátne,a ich adresy sú iba na dark nete. To ani neviem,čo je,ten dark net.

Norman

poznám jednu privátnu materskú škôlku a tie detská sú tam pravidelné hecované do rôznych kolektívnych revov, nejaké divoké súťaže, alebo čo, sú ako divá zver - bez preháňania a irónie. Zjazdy NSDAP sú šuvix - a vieš, že ja v tomto nie som nejaký citlivka :)

Oni vychovávajú decká, okrem iného, ku dravosti a krutosti.

 

Ale občas sa narodí prirodzený talent aj medzi našimi.

No, to aj Amanovi chýba :-)

 

mirage

nas ucili v skolke po par dnoch pesnicku pec nam spadla, co bolo pre mna prekvapujuce, preco taku neveselu vec hromadne spievame a uz prva skusenost, ze vo velkom kolektive sa na teba nalepia ch*joviny

afinabul

Harabín prescal aj kmeňovú lobby, POPIERANIE GENOCÍDY ARMÉNSKYCH KRESŤANOV je trestné!
https://www.ta3.com/clanok/1163717/erdogan-sa-vyhraza-europe-chce-pustit...

slaven1

Hej, vrámci toho čo mohol spraviť, toto - zahrnutie do zákona aj Armenov - spravil Harabin dobre. Ja ešte dodám, že ak nie niečo pravda, tak to nemusí byť chránené zákonom.