Mozgová smrť NATO a pád múru

Udalosti sa dejú, niektoré zábavné, ine nepodstatné. S odstupom času treba ohodnotiť jednu ako hodnú zapamätania.

V týchto dňoch sa Macron vyjadril o NATO, že je mozgovo mŕtve. Písali to všade, všetci sme o tom čítali, pokecal toho ešte viac kritického voči slabosti Európy. Nemci soptia, že to práve v týchto dňoch, v čase "oslavy" 30 rokov od pádu berlínskeho múru takto nemusel. Ale možno to bol zámer - Francúzov nezaujímajú nemecké udalosti, nemajú radosť z nemeckého zjednotenia. Teraz už začína zas kopať každý za seba.

Keď sme pri tých oslavách - mám dojem, že u nás si 30 rokov od prevratu ani nebudú môcť dovoliť "oslavovať". Globalisti sa pokúsia to nejako prevrátiť na manifestáciu proti súčasnej vláde, zas bude všetko zlé, "lebo Fico". Určite je ešte dosť blbcov, zvlášť v Bratislave, čo im to zožerú. Ináč by som odporúčal nájsť si zväzky starých klúčov, pred tribúnami ich vytiahnuť a záhadzať ich nimi. Rovno do hlavy. Len viem, že tu na to nemá nik dosť zlosti, aby sa aspoň takto bránil (vidíte, aký som zmierlivý, nepíšem o chýbajúcej odvahe či duchu, píšem len o zlosti - všetci sú stále spokojní).

Občania sú spokojní a nebránia sa, ale ako večný optimista vidím trhliny tam hore. Z Jewyorku už nechodia ani inštrukcie, ani prísľuby skvelých zajtraškov, stoja tu naší globalisti ako také koly v plote. Kedysi, pri tom páde múru, sa kričalo "k lopate, k lopate". Štepka, šéf Radošinčanov, asi jediný umelec, čo má chrbticu, vtedy z pódia zahlásil: "Nie k lopate, ale poďme na nich lopatou".

Na to sa ozvalo stádo ovcí na bratislavskom námestí SNP odmietavým hučaním: "Nechceme násilie, nechceme násilie!"

A najneskôr vtedy, v tom okamžiku hanby, som pochopil, že tento národ je stratený a bude potrebovať najmenej 30 rokov, aby to pochopil a trocha sa vyliečil (naschvál som teraz znížil to číslo, aby som vás nedeprimoval). 

Si vis pacem, para bellum. To vo vánštine znamená: Ak chceš pokoj, priprav sa na násilie. Ešte stále naozaj nechcete násilie?

 
Náhodný okoloidúci

Koľkí "Ossis" by ten múr zasa radi postavili... a Ajšu Merkelovú nechali na západ od neho...

Norman

v tom je to varovanie, že Merkelka pochádza z Východu.

Náhodný okoloidúci

A jej mutter údajne z Blízkeho Východu.