Opica zo ZOO

Navždy jej to zostane. 

Nie preto, že blbý arogantný Kramár ju tak nazval, ale preto, lebo prišla do Jojky vyslovene za odmenu za jojkársku politickú propagandu. Čaputová zostane naveky "opica zo ZOO" a navyše aj predajná prostitútka. Prostitútka je osoba, ktorá sa vystavuje do popredia,  pro statuare, a to presne urobila tzv. prezidentka Čaputová v televízii Joj, v relácii Inkognito.

Pozrel som si to pri premiére hneď v pondelok večer, a aj keď Čaputa moc zo seba nevykotila, ako vždy, arogantný a hlúpy Kramár to nahradil viac ako dostatočne. Lenže to ona, ona sama sa potopila do politického hnoja.

Pritom samotná relácia Inkognito je fajn, Hudák, Čekovský, Šebová, Studénková - hlavne títo  štyria vytvorili populárnu a kvalitnú už klasiku. Ale Čaputová (či jej poradca) chcel z tejto obľúbenosti čerpať a poslal ju tam, kde ešte viac vynikol jej tupý kravský pohľad a jej neschopnosť vykotiť normálne slovo, ktoré by nebolo frázou a bolo aspoň trocha normálne, milé alebo dokonca vtipné. 

Teraz už zostáva asi jediná možnosť, ako to zakryť, niečím ešte jeblejším prebiť. Poslať tam Kisku.

  

Reakcia aj u Blahu

 

Afinabulov zostrih tých trápnosti :)
 
Náhodný okoloidúci

Kedysi dávno si aj Andrásy a Vacvalová pozývali "na dereš" politikov. Rozdiel oproti súčasnosti bol v tom, že si pozývali politikov z celého politického spektra a nie iba jednu stranu a neboli jedovatí, dalo by sa to označiť za láskavý humor. Ako sa tá Vacvalka zmenila... Teraz všetky televízie okupuje liberálna úderka.
Teda ĽSNS by teoreticky asi nepozvali ani vtedy.

Roland Edvardsen

Bože, ako som len šťastný, že sú to už roky, čo som sa rozhodol úplne ignorovať tieto televízne sračky. Tieto kdejaké "inkognitá", "farmy", či stupídne seriály ako Za sklom plné neo-komunistických cirkusantov typu Kramár a Koleník.
Veru, zlatý Dereš oproti tomu hnusu, čo sa dnes na ľudí valí z TV. A samozrejme veľká vďaka aj za vynález internetu. :-)

Norman

ale ide o národ :-) Ten to pozerá v určitej miere. Inkognito pozerávam občas aj ja, práve preto, že nič lepšie v pozadí nebeží, fakt to je (bola) občas dobrá zábava :-)

Neviem, kto pozerá tie nekonečné seriály, ale to Za sklom je zrejme naozaj očividne nebývalý politický humus. Je to očividne ich deformovaný popis situácie - hejtujúci, militantný, lživý - pričom svoje klamstvá kryjú tým, že "je to fikcia". Je neuveritelné, že tí herci sú rad za radom také predajné svine - ale aj na tom vidno, proti akým peniazom všetci stojíme.

Ale okrem peňazí jestvuje aj iná sila a do Ameriky je ďaleko. Minule tu padol termín "pozitívny program". Hej, máme pre nich pripravený jeden jednoduchý pozitívny program.

Roland Edvardsen

Ja sa hrdo priznám, že som zatiaľ nevidel ani jeden jediný diel tejto sračky - bohato mi totiž stačili odstrašujúce ukážky a rozhovor s tým slovenským Johnom Bravom/ kopou svalov bez mozgu Koleníkom. Skutočne pliesť do kriminálky takúto okato agresívnu a jednostrannú politickú propagandu - to je za čiarou.

Norman

nejake nie celé časti, cielene, aby som overil, čo to je zač. To sú hrané scénky z redakcia aktualít, ako tam ušlachtilí novinári rozmýšlajú, ako zabrániť zlu. Podobne aj policajti, ktorí niektorí s nasadením života chcú len a len jediné - odstrániť korupciu.
V podstate na tom ani nie je najhoršie, že je to jednostranné, ale to, aký to podáva tupý detinský naivný priblblý názor o "boji dobra so zlom". To je tak pre deti s IQ veku 6 rokov.

A to v tejto posratej spoločnosti a režime, kde vládne bezhodnotová cynickosť najhoršieho razenia, kde aj oficiálne vládnu len a len peniaze, kde vládne zhnitá viacgeneračná blavácka snobarina so svojimi hordami chrapúňov na všetkých možných miestach spoločnosti. Nuž ale asi je to tak - čím väčší chrapúň, tým viac pestuje divadielka o dobre, tým väčší pokrytec.

Pripomínam pre istotu, že to je tá strana, ktorá nechala odfakliť svojho (ináč bezcenného) človeka Kuciaka, lebo potrebovala obeť. Doteraz sa tou mrtvolou oháňajú na každom kroku. To oni prekročili všetky medze.

Ľubov

Karma je zdarma. Snaž sa prosím Ťa vytvoriť si autonómne ochranné územie,nie je to sranda,tam žiť.

Ľubov

ani ja dávno nepozerám. Len minule,z čistej nostalgie ,čo sa stalo: zachytila som reklamu na dedkovom tv,že večer bude Statočné srdce. Tak som to teda skúsila,ale bolo to naozaj posledný krát. A humor? Hej, ešte sa nájde,zas ma pobavil,naozaj mi bolo veselšie, Kollárov predvolebný bilbord "Myslím srdcom". Je tam vysmiaty a pozitívny. A naozaj vtipný.-).

Roland Edvardsen

Filmy ako Statočné srdce, to je niečo iné. Ja hovorím o slovenskej televíznej produkcii v podobe rôznych "zábavných" relácií, súťaží a seriálov - to je väčšinou naozaj strata času.

Ľubov

Samozrejme,keď aj dajú nejakú klasiku,zasvinia to reklamou. Každých 12 minút .
Ale filmové umenie ako celok je mŕtve,nielen nejaké kiskoidné zvratky.Tak neviem,čím to nahradiť,možno sa objaví alternatíva aj medzi režisérmi.Budú to odvážni hrdinovia.

ilusion

Slúž opica diablovi a peklom sa ti odmení.

Máme pred voľbami. Obetujú Caput ovú ako Kuciaka?

Kramár povedal, že dlho živá nebude. Kramár je herec a herci idú podľa scenára. Je preto otázne, či to všetko, čo hovoril mal z vlastnej hlavy. Už som raz takú "srandu" zažil, keď Mr. Bean odrezával na obraze hlavu princeznej Diany a už živá nie je.