Budú Slováci podvedení vo voľbách 2020?

Odkaz na tento článok z blogu mi prišiel v emaile. Je viac ako aktuálny a pokladám za vhodné šíriť ho ďalej aj napriek tomu, že vyšiel na HS, ktoré majú celkom slušnú čítanosť.

 
 
Chystá sa podvod na Slovenských občanov? Alebo sa Slovensko skutočne uberá liberálnym smerom? Chcú Slováci LGBT, pedofilov, drogy, migrantov a americké základne, alebo je to všetko iba podvod, západný marketing a vymývanie mozgov?
Tým, že už celé dve desaťročia nežijem na Slovensku, politickú scénu pozorujem veľmi pasívne a teda bez akýchkoľvek emócií. Ako marketingovému expertovi mi ale udrelo do očí niekoľko udalostí, ktoré bežný Slovák nemá ako vidieť a vedieť, preto by som ich rád vysvetlil. Žiaľ, ani jeden politický analytik nehovorí o tom, čo sa deje podprahovo a z marketingového uhľa pohľadu. A presne o tom je tento článok.
Zo začiatku chcem upozorniť, že politika ma aktívne nezaujíma. Nechodím voliť, nie som ani napravo, ani naľavo. Som len za nás, za Slovákov a za Slovanov.
Slovenský volič sa momentálne nachádza pod obrovským marketingovým vymývaním mozgov. Ono je to tak sofistikované a dlhodobo premyslené, že bežný Slovák nemá najmenšiu šancu rozobrať sa v celom tom matrixe a chápať súvislosti. Aj mne ako marketingovému expertovi, ktorí pracuje s najmodernejšími marketingovými metódami, trvalo niekoľko týždňov rozobrať sa v tom. Je vidieť, že na tom roky pracovali tí najlepší experti. Ďalej ich budem nazývať liberálni marketéri, pretože skutočne netuším, kto za tým stojí: Esset/CIA, Shaviv, atď.
Na jeden dôležitý element ale títo experti zabudli: Slovanská mentalita je iná ako západná a dokonca nie je ani rovnaká u všetkých Slovanských národov, ako je to u Anglosasov. To, čo sa dalo aplikovať na Ukrajine, nikdy nebude fungovať v Rusku, či Bielorusku. To, čo marketingovo funguje v Čechách, nikdy nebude fungovať na Slovensku.
 

Médiá, prieskumné agentúry a voľby

 
Na Slovensku máme tri nástroje ovplyvňovania verejnej mienky:
– Médiá
– Prieskumné agentúry
– Voľby
Áno aj voľby. Ťažko sa to chápe, lebo ľudia chcú veriť, že žijeme v demokratickej spoločnosti a máme na niečo vplyv. Nemáme. Spomeňme si na Chuchilov výrok: „Ak by voľby niečo zmenili, tak by ich zrušili.“
 

Voľby 2016: Gazda pravice

 
Všetko to začalo voľbami v 2016 roku, kedy ešte podľa môjho názoru posledný krát neboli voľby zmanipulované. Liberálni marketéri stavili iba na vymývanie mozgov cez médiá a prieskumné agentúry, tak ako to robia v západnej EU, kde to dokonale funguje. Procházkovi dávali prehnané percentá, stavali ho do pozície premiéra a naopak, Kotlebovi dávali pod 2%. Mysleli si, že to majú pod kontrolou a že ľudia tak aj odvolia, ako im nadiktujú médiá a agentúry.
Nastal ale šok, ktorý si každý dobre pamätá: Procházka (s večne „novým“ politikom Beblavým) ledva preliezli do parlamentu a ĽSNS dostali cez 8%.
Čo si ale okamžite všimli liberálni marketingoví experti?
– Slováci nečítajú politické programy, oni reagujú iba na osoby – Preto veľmi dobre zabralo spájanie strán (Oľano-NOVA)
– Aj sami Slováci boli prekvapení výsledkom volieb, hoci odvolili ináč. Inak povedané, ak by voľby dopadli tak, ako sa mesiace vymývali mozgy, tak by to pre Slovákov skončilo vlastne úplne v poriadku. Tu sa prvý krát ukazuje fenomén Slovenskej mentality: „Ja síce odvolím niekoho, ale myslím si, že aj tak vyhrá niekto iný, veď je to aj tak jedno“.
Procházka sa tak úplne vytratil z politiky a Beblavý založil platformu Spolu. Každý sa určite pýtal, na čo je to dobré, keďže už s Procházkom mal ledna cez 5%. Sám Beblavý musel mať menej ako 1%. Už tu je vidieť, kedy už liberálni marketéri začali pracovať na tom, čoho sme dnes svedkami.
 

Prezidentské voľby 2019

 
Médiá a prieskumné agentúry prehnane preferovali Čaputovú, Mistríka a Šefčoviča, akoby iných kandidátov ani nebolo. Ani jedného z nich nikto pred tým nepoznal. Čo bolo ešte horšie, všetci mali veľmi zvláštny profil a chabú minulosť: Mistrík nie je žiadny vedec, ale podnikateľ. Šefčovič je EU úradníček s platom 30.000€ a s podporou Smeru. No a Čaputová tú minulosť už nemá vôbec žiadnu (presunutie skládky odpadu z bodu A do bodu B je veľmi chabá preferencia na post prezidenta).
Od začiatku bolo zrejmé, že kandidát Smeru sa do druhého kola dostane, aj keby tam Fico postavil vrece zemiakov. A tiež bolo jasné, že tento kandidát prezidentom nikdy nebude, aj keby proti smeráckemu kandidátovi stálo len vrece bez tých zemiakov. Otázka teda bola, kto bude vo finále so Šefčovičom a zároveň budúci prezident?
Dostávame sa k „najväčšiemu problému“ našej politiky a nočná mora západného systému – ĽSNS. Takže ten druhý nemohol byť v žiadnom prípade Kotleba. Musel to byť niekto z dua Mistrík, Čaputová.
Čo sa teda stalo pár dní pred voľbami, si musel všimnúť aj marketingový zelenáč. Hovorí sa tomu splittest. Testuje sa z dvoch produktov a ktorý ukáže lepší potenciál, s tým sa ide na trh. V tomto prípade sa testovalo z dua Mistrík, Čaputová. Liberálni marketéri testovali, či sú Slováci dosť inteligentní a dajú na človeka s imagem vedca, alebo sú už totálne otupení a dajú emocionálne na výzor sympatickej blondínky. V skutočnosti nereagovali ani jedného, no aj tak v tomto teste lepšie ustála sympatická bojovníčka proti skládke odpadu.
Prieskumné agentúry hádzali % širinu-marinu. Médiá a politológovia to ešte aj podporovali a brali to ako fakt. Potom prišiel ten marketingový ťah, kde Mistrík odstúpil a vzdal sa v prospech Čaputovej. Marketingové agentúry doslova a do písmena za pár hodín presunuli Mistríkove percentá Čaputovej, čím jej vyskočili preferencie nad 40%.
V realite to takto ale nefunguje. To ako keby predavačka v obchode robila kampaň na jablká a hrušky. Ty sa tešíš na jabĺčka, ale keď prídeš do obchodu, predavačka ti povie, že už nemá jabĺčka a ponúkla by ti hrušky. Viac ako polovica ľudí by si nekúpili nič. Nejaké % by ešte rozmýšľalo a kúpilo iný tovar a asi 30% by skutočne kúpili aj tie hrušky. Prestavenie zákazníkov na iný produkt, hoci je veľmi rovnaký, zaberie nejaký čas. Určite by nešli všetci voliči Mistríka na druhý deň voliť Čaputovú. Nebola by ich ani polovica. Aj preto by nikdy nefungovalo, ak by sa Kotleba vzdal v prospech Harabina. K tomu sa ešte dostanem.
Prvé kolo volieb vraj ani nebolo zverejnené a ľudia nevedeli, ako sa odvolilo v obvodoch alebo na dedinách. Neviem na koľko je to pravda, ale vraj tam boli aj nejakí voličskí cestovatelia. Druhé kolo, kde nebolo pochýb, že vyhrá Čaputová, bola len formalita a to už bolo zverejnené.
 

Prečo je Kotleba a ĽSNS nepriateľ politikov a západnej „demokracie“?

 
Celá táto voľba prezidenta mala jeden jediný cieľ. Aby nevyhral Kotleba, ale prozápadný kandidát bez vlastného názoru – Kiska 2. ĽSNS, či sa to niekomu páči, alebo nie, sú jediná konzistentná parlamentná strana, bez škandálov, ktorí majú jasné hodnoty, jasnú štruktúru a predkladajú a hlasujú za čisto proslovenské zákony. A rázne vedia povedať NIE americkým základniam na Slovensku. Nie sú to žiadny fašisti, čo potvrdili niekoľkokrát súdy, ale patrioti. Opakujem, ak by niekto zabudol, nie som ich volič.
Ale čo je úplne najhoršie pre západ a oligarchov, ĽSNS sa nedajú ani podplatiť a ani zastrašiť. Toto je smrteľná kombinacia pre akékoľvek machinácie v politike. Sem-tam sa v histórii objavili jedinci, patrioti, ako napr. v Južnej Amerike, atď. Tých ale CIA nejakou „nehodou“ ľahko odstránila a išlo sa ďalej.
Ale teraz tu máme fenomén. Sú to hrdí bieli Slovania a je ich veľa. Celá politická strana a za nimi viac ako 300 000 ľudí. Sú slušní, inteligentní, silní (fyzicky a aj mentálne), aktívní, so zásadami, za tradičnú rodinu, za biele slovanské Slovensko a za vierou v Boha. Je ich už veľmi veľa a stále ich vďaka ich proslovenským činnom a žiadnym škandálom pribúda. Toto je doslova horor, hotová katastrofa, nočná mora pre západ, západné skazené hodnoty, skorumpovaných politikov a prozápadné médiá.
A ešte sa k tomu pridá aj Slovenská mentalita s ktorou liberálni marketéri vôbec nerátali: Slováci sa nikdy nevedia spojiť za niečo, ale vždy iba proti niekomu, alebo niečomu. A to sa práve teraz stalo. Veľká časť Slovákov sa v hlavách zatvrdlo a navždy – opakujem navždy – spojili v boji proti západným hodnotám, ako LGBT, migranti, drogy, či americké základne na Slovensku. Tu sa liberálni marketéri veľmi sekli a jednoducho istú časť Slovákov už nikdy nepresvedčia. Táto časť Slovákov už má naždy v hlavách vyryté, že všetko, zo západu je morálny bordel, špina, drogy, uchyláci, kolonizácia, ožobračovanie, ponižovanie Slovanov, atď. Žiaľ, tým, že žijem na západe, z veľkej časti je to aj pravda, ale o tom sa nemôže hovoriť.
Liberálni marketéri teda zmenili plán a budú ĽSNS aspoň držať pod kontrolou a dávať im tých 10-12%. No v skutočnosti je ich už okolo 20%. ĽSNS má v strane ozajstných vodcov a charizmatických ľudí. Či už to je sám Kotleba, Uhrík, alebo Mazurek s výnimočným darom reči. Róbert Fico disponuje dokonalým rétorickým vybavením, ale Mazurek je ešte o level vyššie. Toho museli rýchlo odstrániť, lebo až veľmi rýchlo naberal na popularite. Ak už dokázal odolať tlaku Závodského v jeho štúdiu, ktorý sa zmohol len na skákanie do reči, to už museli liberálni marketéri niečo robiť. Momentálne neexistuje na Slovensku politik, ktorí by sa vedel argumentačne Mazurekovy postaviť zoči-voči.
Médiá sa snažia ĽSNS očierniť, ako sa len dá, nazývajú ich fašistami, nacistami, atď. Ak by Slováci žili v zdravej spoločnosti a fungovali by súdy, ĽSNS by za tie fašistické nálepkovanie vyhrala všetky súdy. Pravda je ale taká, že na nich média a politici nič nemá. Ak by niečo mali, už by ich preháňali po súdoch. Nie je tam žiadny fašizmus, len patriotizmus. A ak niekto spomenie šek s 1488 €, tak to sa musí mentálne zdravý človek poklepať po čele, ak toto je prejav fašizmu. Pozerajme sa na skutky ĽSNS a porovnajme ich so skutkami štandardných politikov, čo tu tí za 30 rokov povystrájali. Každý, aj ten z najzatemnenejším liberálnym mozgom musí vidieť, že ĽSNS sú v porovnaní so štandardnými politikmi anjeli. Žiaľ, ľudia len radi počúvajú krásne reči, na skutky pozerá minimum ľudí.
 

Úloha Štefana Harabina

 
Keď čítam rôzne komentáre, tak vidím, že ľudia skutočne uverili, že je proslovenský. To už sa zabudlo, kto je Štefan Harabin? Už sa zabudlo, ako bol ruka v ruke s Mečiarom v najdivokejšej a najkriminálnejšej ére samostatného Slovenska? Už sa zabudlo, ako hlasoval za Lisabonskú zmluvu, ako stál pri náhubkových zákonoch, atď? Ten má toho na rováši viac než dosť. Ako môže niekto veriť, že on je proslovenský a chce Slovensku len dobre? Logicky sa teda ponúka otázka, aká je jeho skutočná úloha, ak už aj prozápadné médiá mu dávajú toľko priestoru?
Odpoveď mi dala relácia na Slobodnom vysielači z 19.3.2019, kde Kotleba s Uhríkom rozprávali o stretnutiach s Harabinom. Štefan Harabin a jeho team ťahal Kotlebu celé mesiace za nos a boli od neho počuť iba samé výhovorky. V skutočnosti sa nikdy nechcel na ničom dohodnúť, iba roztrieštiť Kotlebových voličov, čo sa aj dokonale podarilo. Kto boli tí ľudia okolo Harabina, ktorí mali na neho tak silný vplyv? Kto bol ten 30 ročný chlapec, ktorí tak Harabina komandoval? O pravdivej výpovedi Kotlebu a Uhríka v tejto relácie niet najmenších pochýb, pretože ak by klamali, už by ich dávno Harabain zažaloval. Čo sa v skutočnosti na týchto stretnutiach stalo? Som si istý, že identifikovanie Harabinovho teamu by dalo odpovede na veľa otázok.
Domnievať sa, že ak by Kotleba odstúpil a jeho voliči by volili Harabina, je mimo reality. Za prvé, ako som popísal vyššie, ak nie sú jabĺčka, iba 30% zákazníkov kúpi hrušky. Ale v tomto prípade by nikto z Kotlebových voličov nevolil Harabina. On predsa podpísal Lisabonskú zmluvu, ktorá je proti Slovensku a doteraz sa od nej nedištancoval. Kotlebovy voliči sú si toho veľmi dobre vedomí.
Prozápadné médiá dokonca živili myšlienku, že tak, ako sa liberáli vedeli dohodnúť a Mistrík sa vzdal v prospech Čaputovú, takto isto sa mal Kotleba vzdať v prospech Harabina. Tieto médiá a žiaľ aj veľa ľudí dávali vinu Kotlebovy, že on je vinný za to, že tu máme Kisku 2.
Úloha Harabina a to roztrieštenie Kotlebových voličov skutočne veľmi dobre fungovalo. Pred prezidentskými voľbami som sa pýtal pár známych, koho pôjdu voliť a povedali mi: „Išiel by som voliť Kotlebu, ale nechcem byť označení za fašistu. Tak pôjdem voliť niečo miernejšie a to je Harabin.“ Vtedy som si uvedomil, akú obrovskú silu majú médiá. Tým, že Kotlebovcov neustále označujú za fašistov, ľudia tomu v podvedomý skutočne aj uverili.
Rozptyl preferencií ĽSNS nemá za úlohu len Harabin, ale aj SNS, Sme Rodina, či taký Blaha. Všetci títo majú len pekné proslovenské reči. Ale ak príde na hlasovanie, vždy sa ukáže pravda. Veď Blaha sa zdržal hlasovania o zverejnení zmluvy s Američanmi. Na čo vo svojich videách vykrikuje proti ESSETu a proti oligarchom? Danko posiela vojakov na Ruské hranice, no nezverejnil americko-slovenskú zmluvu. Kolár tiež iba krásne hovorí a skrášľuje parlament s jeho „kamarátkami“. Keď príde na hlasovanie, všetci títo ťahajú za jeden povraz – proti Slovensku a za oligarchov.

Pán Michelko, jeden z našich najlepších politických expertov, ak by mal odvahu, mohol by spravit jedno celé video o Harabinovej minulosti, kto to skutočne je. To by sme len otvárali oči, koľko má toho za ušami. A tak isto by mohlo byť jedno video o faktoch ĽSNS, kde by sa jasne ukázalo, že nie sú fašisti, ale patrioti.

Ale tieto dve témy – Harabin a ĽSNS – chce skutočne odvahu. Je viac než pravdepodobné, že by musel povedať veci, za ktoré by mal na krku NAKA. A toto ani pán Michelko riskovať nebude. Už len tu vidíme, v akej krásnej „demokracii“ to žijeme.


Zrušenie ĽSNS v čase prezidentských volieb


Aj podpriemernému právnikovi bolo zrejmé, že ĽSNS nezrušia. Žaloba stála na hlinených nohách, boli tam doslova bludy. Aký teda mal význam tento cirkus a prečo sa to odohrávalo práve v čase prezidentských volieb? Náhody neexistujú a v miliardovom biznise zvaný politika už vôbec nie.

Malo to dva významy:
– Odlákanie pozornosti Kotlebových voličov od podvodu v prezidentských voľbách. Voliči ĽSNS sa v tom čase viac obávali, aby ich stranu nezrušili.
– Testovala sa akčnosť a mobilita Kotlebových voličov – Testovali, že ak by sa voličom ĽSNS niečo nepáčilo a začali by sa mobilizovať, aký je ich potenciál.
Zažil som Majdán v 2014 na Ukrajine, a tiež náznak Majdánu v Minsku, či v Moskve, kde si našťastie Lukašenko a Putin rýchlo spravili poriadok. Takže viem a videl som, že na demonštrácie a aj na protidemonštrácie existujú experti, ktorí sa tomu roky intenzívne venujú. Oni potrebujú dáta, ako sú potenciálny počet, aký ľudia budú demonštrovať, na koľko bude demonštrácia agresívna, koľko treba policajtov, ťažkoodencov, protidemonštrácia, vodné delá a samozrejme budget. Toto všetko si museli liberálni marketéri na Slovensku zmerať. A nič lepšie ako náznak zrušenia ĽSNS nemôže byť.
Iba jednu vec som vtedy nechápal: Prečo si to vôbec potrebujú otestovať práve proti ĽSNS? Čo ešte sa chystá proti ĽSNS? Odpoveď prišla o niekoľko mesiacov.
 

V EU odsúdili človeka za jeho názor

 
Milan Mazureka odsúdili za názor. To som zostal niekoľko minút z otvorenými ústami. Vraciame sa do 50 rokov minulého storočia? A ešte viac ma prekvapila Slovenská mentalita. Nikto nič. Presne ako v 90 rokoch, keď prepúšťali ľudí z podnikov, každý čušal ako voš pod chrastou, pokiaľ sa to jeho netýkalo. Aj teraz si ľudia povedali: „Veď ide o Mazureka, nácka, fašistu, je mi to jedno.“ Ešte raz teda napíšem, ak to ešte niekomu nedocvaklo: Na Slovensku bol odsúdený človek za nepohodlný názor. Dnes je to Mazurek, zajtra ja, pozajtra ty. A potom už bude neskoro.
Liberálni marketéri presne vedeli, ako by reagovala spoločnosť napr. v Nemecku, alebo vo Švajčiarsku, ak by tam odsúdili človeka za názor: Ľudia (aj ja) by vyšli do ulíc a spustila by sa vlna obrovských demonštrácií. Ešte raz zopakujem: Tu nejde o Mazureka, tu nejde o Kotlebovcov. Ide o demokraciu. Dnes odsúdili Mazureka, zajtra teba, pozajtra mňa, a potom každého, kto vysloví nepohodlný názor.
Takže toto majú liberálni marketéri otestované. Do ĽSNS si budú ďalej kopať, oni sami aj tak nič nespravia a zvyšku Slovenska je to jedno. Len čakám, čo ešte niekomu z ĽSNS vyvedú, kto bude ďalší.
 

Demoštrácie „Za slušné Slovensko“

 
Bežný Slovák sa určite pýta, na čo sú tu demonštrácie „Slušné Slovensko“, kto ich platí a prečo im prozápadné médiá dávajú toľko priestoru? Opäť to nie je žiadna náhoda. Za prvé, aby sa rozptýlila pozornosť na skutočné problémy.
A za druhé: Ak by sa nebodaj nejaká demonštrácia s normálnymi ľuďmi zorganizovala, okamžite by ich médiá spravili hlupákmi: „Na čo idete demoštrovať, veď už tu máme slušákov. Oni majú predsa „patent“ na demoštrácie.“ Slušné Slovensko si za tie mesiace prakticky vytvorili image, že iba oni majú právo demonštrovať. Takto každú inú demoštráciu nazvú fašistickou, náckami a xenofóbmi. Aj teraz Gorila. Slušáci idú akože protestovať proti Gorile, len aby nebodaj neprišli protestovať normálni ľudia.
Mimochodom, Fica skutočne nemusím, ale aby premiér odstúpil len preto, že sa na námestí zišlo pár tisíc deciek, tak to je naozaj veľa. Veď ho volilo milión Slovákov. Toto sa nemalo stať. Nemôže ulica ukázať na niekoho prstom.
 

Truban, možno budúci premiér

 
Trubanova minulosť, užívanie a distribúcia drog, či označenie robošov za sektu, to bolo ďaleko za čiarou. Ale rozoberme si, prečo sa to stalo práve teraz. Nezabúdajme: náhody v politike neexistujú.
Kiska pred 5 rokmi vstupoval do politiky čistý, hoci každý novinár poznal, alebo si mohol veľmi rýchlo preklepnúť jeho úžernícku minulosť, členstvo v sekte scientology, alebo komunistickú minulosť jeho otca. No nechali to tak a verili, že ak to potom vyjde najavo, už to bude jedno. Liberálni marketéri ale zistili, že to bol omyl a nefungovalo to. Lepšie je spraviť to presne naopak: Najprv spraviť na Trubana politický lynč, kým ešte nie je v parlamente, nech ho médiá akože kvalitne roztrhajú. A najlepšie cez uhorkovú sezónu, keď sú Slováci vycapení na plážach v Chorvátsku. Po čase to prekryjú iné problémy, ako napr. Kočner, či Gorila. Potom prídu Vianoce, nový rok, atď. Ľudia zabudnú, polievočka vyhladne a do volieb tak už pôjde Truban čistý. Je to ako politický očistec. Potom už nikto nebude riešiť 5 gramov bieleho, LSD, bad trip, či roboš-sektu. Médiá, či agentúry mu opäť budú dávať cez 20%. A žiaľ pre Slovákov, tak aj dopadnú voľby. Liberálni marketéri už majú Slovenskú mentalitu doslova rozobranú ako puzzle.


Aká je dnešná realita

 
Z druhého kola prezidentských volieb, sa dá odhadnúť, koľko majú skutočne liberáli percent. V druhom kole dostala Čaputová okolo milióna hlasov. Položme si ale otázku koľko z jej voličov bolo protismeráckych? Koľko z toho milióna bolo takých, ktorí Fica nenávidia na smrť a ak majú možnosť, ako v týchto voľbách, tak spravia všetko preto, aby Ficov kandidát nevyhral? Môže ich byť 300 000? Alebo až dokonca 700 000? Veď ľudí, ktorí za tie dlhé roky Fica nenávidí, je oveľa viac, ako je sympatizantov Čaputovej, ktorá bola na výslní iba niekoľko týždňov. Čaputová tak mohla sama získať asi 5 až 8%. Ale v parlamentných voľbách nie všetci jej voliči pôjdu voliť Progresívne Slovensko. Dával by som im tak okolo 3-4%. Truban nemá charizmu a nevie argumentovať (to už keď ho Danko prevalcoval, to je skutočne hanba). Beblavý, ako som už písal, maximálne 1%, aj to pochybujem. Hlina a KDH? To si neviem ani len predstaviť, ktorí kresťania ho pôjdu voliť. Okrem toho je to neriadená strela ako Matovič. Ak by šiel sám do volieb, mal by určite menej ako minulé voľby, max. 2%. Reálne teda nemá PS-Spolu a KDH vôbec šancu uspieť. A Kiskova Za ľudí? Veď už ako prezident vyhral len vďaka tomu, že bol protikandidát Fica. A jeho škandále mu určite žiadne % nepridali. Tomu by som odhadol tiež max. 1%.


Ako ale dopadnú voľby 2020


PS-Spolu a KDH sa už stihli spojiť a spolu im dávajú cez 20%. Kisku vytiahnu médiá a agentúry nad 8%, ktorý sa tesne pred voľbami (alebo aj po voľbách) spojí s PS-Spolu a KDH. Takto dosiahnu potrebných min. 25% a budú zostavovať vládu. K nim sa pridajú ďalší protislovenskí politici ako Bugár, Matovič, Kolár, etc.
Karty sú už rozdané a liberálni marketéri presne vedia, ako to skončí. Možno ani sami politici nevedia, ako to skončí, čomu by som sa ani nečudoval.
ĽSNS budú držať na krátko a s tými 12% ich opäť posadia do opozície.
Danko sa tak stal absolútne nepotrebný a skončí za bránami parlamentu. Snaží sa ešte beznádejne prehovoriť oligarchov, aby sa nad ním zľutovali. Možno mu aj dali nejaké ultimátum, aby ukradol nejakých voličov ĽSNS – cestavanie do Moskvy, vraj vybavuje nejaké biznisy (nikto ale nevie aké), stožiar (škoda tých 60.000€, tie by lepšie pomohli niekde v nemocniciach, či v školách, atď.). Ale zmluvu, ktorú podpísal jeho rezort o amerických základniach nezvernil. Tým si určite Kotlebových voličov nezískal. Ak sa k tomu pridajú aj jeho rétoricko-vtipné neschopnosti, ktorými baví celé Slovensko, tak mám silný pocit, že oligarchovia už nad ním zlomili palicu a blíži sa jeho politický koniec. Slúži rovnako ako Harabin, na odobratie Kotlebových voličov.
Matoviča si tam opäť nechajú, pretože bordel a chaos im hrá do karát. Matovič vždy spoľahlivo zahlasoval za všetko, čo chceli oligarchovia, hoci mal vždy plné ústa proti korupcii, proti mafii a proti Ficovy.
Voľby dopadnú teda presne tak, ako to prezentujú médiá a agentúry. Ľudia budú nadávať a budú sa pýtať, kto im dal hlas, kto ich vôbec volil. Premiérom sa teda stane niekto z tria Truban, Kiska, Beblavý. Medzi nimi sa opäť sa spraví Splittest.
Čo sa stane so Smerom? Je to taká poistka, ak by hore uvedený plán nevyšiel. Ak liberálni marketéri uvidia, že prišli z ich ideológiou priskoro (LGBT, pedofili, migranti, USA základne) a Slovensko ešte nie je tak zblbnuté, tak vyhrá opäť Smer a celý proces sa tak o 4 roky neskôr zopakuje. Vtedy by už malo byť Slovensko dostatočne zblbnuté, zmagorené, aby im to odvolili a držali hubu.
 

Prečo sa toto všetko vlastne deje

 
Dlho som si myslel, že ciel tohto plánu na Slovensku je Sibír (záujem USA o nerastné bohatstvo Ruska) a teda vojna proti Rusku. Migranti majú začať bojovať za Európanov, ktorým sa do vojny s Rusmi nijako nechce, americké základne sa z Nemecka presúvajú do Poľska a do pobaltských krajín. U nás ich tu skoro budeme mať tiež.
Ale to je hlúposť. Rusov nikto neporazí, tam už vojna nikdy nebude. Kto žil nejaký čas v Rusku, musel vidieť, že sú až moc hrdí patrioti a veľmi bohatí. Majú prakticky neobmedzené finančné, ľudské, technické a aj vedecké zdroje. Sú kamaráti s Činou, Indiou a Brazíliou. Toto všetko sa na západe rozpadá. Skrátka USA si na nich nikdy netrúfne. To len v EÚ máme cez naše médiá pocit, aká je Európa vyspelá a Rusko zaostalé. Všetko je to len ilúzia. K tomu si ešte západ strelil s Ukrajinou do nohy. Ľudia v Moskve, v Minsku, či v Kazachstane mi hovorili: „Západ? Nie, ďakujeme, nechceme tu druhú Ukrajinu. Nechceme tu bordel a občiansku vojnu. Nechceme drogy, nemorálnosť a tancujúcich uchylákov v našich krásnych mestách. Spasiba. Chceme kľud a poriadok.“
Takže ostal len jeden dôvod, prečo je na Slovensku tento bordel – BIZNIS:
– Aby boli ovčania ďalej šklbaní: Poistovne, dane, odvody, nízke platy, vysoké ceny a pod.
– A samozrejme zbrojarenský priemysel – americke základne na účet Slovákov, vyzbrojovanie proti fiktívnemu nepriateľovy, nákup vojenskej techniky.

ĽSNS je jediná strana, ktorá môže niečo zmeniť

Proti týmto biznisom stojí skutočne iba ĽSNS. AJ Matovič, veľký bojovník proti mafii, je až po uši zapletený do zlodejín a škandálov. Stačí si pozrieť pár videí Romana Michelka, kde rozoberá pokrytectvo a klamstvá Matoviča.
Už od 90 rokov chodia Slováci voliť s myšlienkou „volím menšie zlo“. Prvýkrát už tak voliť nemusia. ĽSNS nemajú jeden jediný škandál, jeden jediný prešlap, nenašiel som nič, čo spravili proti Slovensku a proti občanom. Ich návrhy sú skutočne dobré, ale nič im v parlamente neprejde, lebo ich ostatné strany izolujú. Preto by som privítal video od Romana Michelka, kde by rozobral fakty o ĽSNS.

Ľudia sa nechávajú oblbnúť rečami a sľubmi politikov a nepozerajú na skutky. Ale teraz je tu strana, ktorá nereprezentuje žiadne zlo a sú len a len za Slovákov. Iba médiami sú označení fašistami a mnoho ľudí tomu aj uverilo.

Skús si aspoň na chvíľu vypnúť zvuk všetkých politikov, nepočúvať ich slová, len sa pozeraj ich na činy – aké zákony predkladajú a za aké hlasujú. A všetko začne dávať zmysel.


Záver


Zmení sa niečo v najbližších voľbách? Nebudú zmanipulované? Väčšina ľudí si ani len nedokáže predstaviť, že by mohli byť voľby zmanipulované. Už Stalin povedal: „Voľby nevyhráva ten, koho ľudia volia, ale ten, kto kontroluje voľby.“ Voľby sú pre bežného človeka neprehľadné a nezostáva mu nič iné, iba veriť, že všetko prebehne čestne a transparentne. Ale kto dnes kontroluje voľby? Liberáli.
Sám nevidím veľa možností, ako možno bojovať proti liberálom. Slovensko majú chytené z každej strany – médiami, agentúrami, voľbami, marketingom, inteligentnými ľuďmi a … finančne.
Privítal by som, ak by portál Hlavné Správy robil každý mesiac vlastný politický online prieskum. Ak by anketu vyplnilo aspoň 1000 ľudí, čo nemusí byť problém, už by to malo rovnakú váhu, ako „renomované“ prieskumné agentúry.
Pre ĽSNS by mohlo byť riešenie, ak by odporučila svojim voličom, aby všetci vo volebnej miestnosti odfotili svoj volebný hárok a poslali ho na nejakú emailovú adresu. Alebo by na to vyhradili špeciálny server, kam by ľudia uploadli fotku svojho hlasovacieho hárka a každý by napísal meno a číslo občiasnekho preukazu. Takto by sa po voľbách jedným klikom cez obyčajný excel presne zrátali hlasy ĽSNS, aj keby ich bolo 300 000. Liberálni marketéri tak môžu oklamať, koľko % mali iné strany, ale určite neoklamú voličov ĽSNS.
Existujú iba dva póly našej politickej scény: na jednej stoja skutoční patrioti z ĽSNS a na druhej sú v jednom koši všetky tie ostatné politické strany. Síce sa zdajú, akoby medzi sebou bojovali, alebo že bojujú za Slovensko. No je to len divadlo. Keď príde na dôležité zákony a hlasovania, všetci idú tam, kam im povedia oligarchovia. Takže, ak pôjdeš voliť koncom februára, rozmýšľaj takto: „Buď ĽSNS, alebo tých druhých.“
Nejdem proti systému, alebo proti politikom, aj tak nič nezmení, hoci držím patriotom z ĽSNS všetky palce. Len som marketingovo rozobral našu politickú scénu. Úprimne si želám, no sám tomu neverím, aby voľby 2020 dopadli pre Slovensko a pre Slovanov úspešne.
 
Príjemný deň prajem,
Michal Klein, Zürich 
 
 
 
 
0
Norman

Zaujímavý dobrý článok, dík za jeho skopírovanie sem ( blogy na HS nemajú až takú veľkú čítanosť, i keď tento mal).

Len nejaké doplnky:
Harabín-Kotleba. Všetko správne, ale Kotleba nemal šancu na to, aby to vyhral v druhom kole. Harabín áno - ak by sa ocitol v druhom kole proti Smerákovi Šefčovočovi.
Harabín bol možno trocha manipulovaný projekt na rozbitie volieb - ale mohol to vyhrať a v podstate by ako prezident vyhovoval (podobne ako Gašparovič). Kotlebovi by to nedali ani voliči LSNS, lebo je mladý a prezidenta si nezaslúži. Nechceli by to - a to ani za cenu toho, že by globalisti dostali voľbou Kotlebu facku. Nebolo to možné.

No ale to je len taká bočná temá, už minulosť.

Iná vec je ten predpoklad, že ĽSNS nemá aféry a že je nekorumpovateľné. Žiaľ, v tomto musím varovať: sila korupcie je veľká a sila peňazí ešte väčšia. ĽSNS je ľudová strana a jej ľudia nemajú imunitu. Konieckoncov, videli sme už niekoľko odpadlíkov, ako sa prejavujú.
Tým naozaj nechcem odhovárať od voľby ĹSNS, len radím byť pripravený na to, čo príde. Ono to príde, nech získaju koľkokoľvek kresiel v parlamente - budú ich rozkladať.

Roland Edvardsen

Tak autor je ďalší emigrant, čo sa, podľa vlastných slov, ani o politiku nezaujíma. Nuž, a tak potom vyzerá aj ten jeho článok. Samozrejme, tie prieskumy nemožno brať ako bernú mincu, ale tiež je pravdou, že veľa ľudí sa rozhoduje v deň volieb (ja som sa napr. takto spontánne rozhodol tiež pri voľbách v r. 2010), preto to potom vystreľuje aj všelijako nečakane. Pri Sieti zaúčinkovalo, že Prochádzka nevedel dostatočne presvedčivo garantovať, že nepôjde so Smerom a tým, že sa ukazovali dlho nízke preferencie SaS, tak sa rozhodli mnohí opoziční voliči ju zachrániť (teraz chcem dúfať, že podobný efekt bude pri SNS). A viditeľnosť nárastu kotlebovcov malo znemožniť aj moratórium.

Kotleba nemal šancu byť prezidentom. Ktokoľvek kto tomuto verí, funguje mimo slovenskú realitu (rovnako ako tento človek nikdy nebude premiérom). A to isté platí aj pre Harabina. Harabin však mal dobrú šancu ísť do 2. kola so Šefčovičom: tam by sa aspoň korpo-splaškom vytvárala istá dilema, kedy by museli podporovať kandidáta Smeru. :-) Kotleba sa v rámci pro-národnej solidarity mal vzdať v prospech tzv. pro-národného kandidáta s najvyššími preferenciami, aby sa tak zvýšila šanca, že takýto kandidát bude v 2. kole so Šefčovičom. Mohla sa takto eliminovať Čaputová. Kotleba vedel, že nebude prezidentovať, chcel však silou mocou spropagovať svoju stranu pred eurovoľbami - k tomu však došlo na úkor toho, že dnes nám v prezidentskom paláci sídli hentaká radikálne pro-globalistická štetka neschopná zo seba dostať "neco kloudného", namiesto úradníckeho a reprezentatívnejšieho centristu Šefčoviča (rozhodne menšie zlo).

A k tej neskorumpovanosti LSNS: to je zase len taká mytológia pre naivných. Jednak je pochopiteľné, že strana, ktorá je stále len v opozícii, nikdy nevládla, ani nemôže mať nejaké extra kauzy. Čo je strana poriadne zač sa vždy plne ukáže až keď je vo vláde. Za druhé, čo to sa popísalo o bačovaní kotlebovcov v BB kraji a zamiesť to pod koberec, že je to len "liberálna propaganda" proti "jedinej pro-národnej alternatíve" je tiež povrchné. Ani Kotlebovci nemajú nejaký patent na imunitu pred nešvármi plutokratického systému. A možno aj dobre robia v tom, že sa neženú nejako do vlády. Tá strana potrebuje ešte dozrieť a ak by išli teraz do vlády, a ešte k tomu pri veľmi vysokých preferenciách, myslím, že by to s nimi dosť zamávalo a boli by sme svedkami množstva faux paux, ešte asi aj viac ako pri Dankovi :-). Ako podľa mňa 8-9% v súčasnosti tejto strane bohato postačuje.

Tom

1. ĽSNS umožnila hlasovanie o presune zlata [https://www.hlavnespravy.sk/parlament-caka-dalsie-hlasovanie-investicnom... z City of London do SR, to je ok. ALE, samotného hlasovania sa nezúčastnili, hoci boli ich poslanci fyzicky v NRSR! Zrejme nedostali "notičky" ako hlasovať... ĽSNS sa tvári veľmi pronárodne, ale sú marionetou Vatikánom / jezuiti... /.

2. ĽSNS je v main stream médiách, hoci aj v negatívnych konotáciách. Ak chcú "oni", resp. "Ž a ž", niekoho zničiť, ten niekto dostane úplný BAN v médiách... ĽSNS je v mainstreame.

3. Sledujte, ako ĽSNS hlasuje, ak môže niečo reálne zmeniť [https://www.infovojna.sk/article/kotlebovci-vraj-odmietli-navrh-na-zasta....

Harabinová Vlasť by bol vhodná voľba, ALE, kampaň má financovanú vo veľkom a to neznačí nič dobrého... Na Žaludí a Kiškovu partiu + 5 gramov bieleho z Esetu finančne zďaleka nesiaha, ale nieje to dobrý signál pre všímavého voliča. Na druhej strane, ako môže v dnešných podmienkach finančnej diktatúry "Ž a ž" pronárodný politik pomýšľať na úspech? Zrejme musel niečo sľúbiť, na výmenu za volebný úspech.

Znova a stále sme pri tom istom - tupý masový volič, na ktorého funguje iba opakovaná propaganda z billboardov, TV či iných kanálov ⇒ veľké peniaze ⇒ "Ž a ž" a ich celosvetová bitka premietnutá do lokálnych podmienok SR.

A lokálna "oligarchia" / gorila /? Momentálne ju zožiera globálna godzila... takže gorila je rada že je a nebude zavadzať.

Takže ako ďalej? Systematické pozdvihnutie národa na duchovnej úrovni je jediná dlhodobá udržateľná cesta. Len potom nebudú na scéne Kiskoidi, tisíce billoardov s politikmi a inej propagandy. Po pochopení čo a ako tieto manipulačné PR techniky nebudú na biorobotov/ovce, pardón, občanov, fungovať.

Jediná otázka znie, či vôbec tento stav nastane a ak, tak kedy. Je to dlhá cesta, poďme na nej spoločne.

PS: Volebný TIP: možno na biorobotov zaberie šoková terapia, tak voľme Kisku. Ten rozvrat uvidia v priamom prenose za pár mesiacov a snáď to časť otrokov preberie z letargie.

Norman

1. ĽSNS viackrát zahlasovala principiálne zle, sme to tu vtedy preberali. Ich nenávisť voči Smeru aj SNS je nevysvetliteľná. Ak by bola aj úprimná, tak sú politickí hlupáci.

2. ĽSNS je v médiách a bola v médiách. A hlavne - robia z nich tých "fašistov", ktorých sa treba báť a ktorým nemožno dávať hlasy - samozrejme, každý naštvaný volič volí následne ich, lebo iných nepozná. Môže to byť len hlúposť médií - ale čo to vyvolá? ĽSNS sa začne ešte viac predvádzať a správať odmietavo a arogantne - výsledok je, že ju ľudia poznajú, ale aj jej izolácia a teda bezmocnosť. Táto špirála je slepá cesta.

3. V Bruseli je chaos, to bolo skôr nejaké nedorozumenie (aj v článku sa spomínajú dva rôzne zákony ... to sú tam nezmysli. Ale tu doma mohli niekoľkokrát podporiť SNS či Smer ... aj z taktických dôvodov.

Banky a korporácie majú ekonomickú moc, naozajstnú totalitu. Hovoriť o slobodných voľbách je nezmysel. V článku je to dobre napísané: na ovládanie štátu, na vytváranie názoru, slúžia tri formy propagandy:
1. masmédia
2. prieskumy mienky
3. samotné voľby
Samotné voľby sú veľký cirkus, na ktorom sa každý zúčastní a potom mu verí. najlepší podvod je ten, kde kúzelník nechá divákov zúčastniť sa predstavenia - to ich absolútne zaslepí a zhypnotizuje.
(tým nehovorím, že sú hrubo technicky falšované. Sú sfalšované hlavne tým, že sa celé roky valia na aktérov tony prokorporátnej propagandy ).

Ako ďalej? Áno, systematické pozdvihnutie na tej silnejšej, teda duchovnej, úrovni. Politika je len výsledok toho, že ľudia nie sú na úrovni. Tak či tak treba zlepšiť človeka.

Náhodný okoloidúci

Aby si zlepšil človeka, musíš mať dosah na školstvo. SNS dosah má. Čo dokázala? Nebola schopná ani len vypoklonkovať zo škôl "zomristov" s vrecami na kotrbách.

Odpor ĽSNS voči Smeru a SNS je len zrkadlovým odrazom odporu Smeru a SNS voči ĽSNS + Dankove vyhrážky, náhubkový zákon a snaha zakázať ĽSNS.

vrbovčan
Ľubov

chodí na stretnutia do kaviarní,kde je nejaký väčší gauč a dve,tri kreslá.

Také komorné pitie kávy. Ale máš pravdu,to,čo robia v Levoči je nebezpečné. Asi to bude predčasne ukončené.

vrbovčan

V tom videu je počuť Mazureka, ako to oznamuje. Že kvôli bezpečnosti účastníkov ich požiadala polícia, aby to zrušili.

Norman

Ale nech idú do boha.
Stále hovorím, že sú to len mäkkýši. Aký dôvod mali sa zbaliť a vzdať to? Mali tam zvuk, mohli rozprávať progresívcom, aj keby tam nik iný nebol. To bol Mazurek tam počuť? HANBA!

vrbovčan

Liberáli dávajú rómom pocit legálnosti ich fyzických útokov. Až to prepukne, kto to tu dá dokopy? Káždéhú schopnú osobnosť s charizmou zlikvidovali. Už idú aj po Lučanskom, lebo ukázal nezávislosť.

"Stefan píše:
21. januára 2020 o 17:08
bol som na tom mitingu hroza a strach ,verte mi tam by musela prist aspon rota vojakov plne vyzbrojeni aby dokazali zabranit zabijaniu,vobec ton neprehanam"

https://magazin1.sk/kotlebovci-museli-zrusit-miting-demonstranti-sa-na-n...

Norman

To sa od takých hrdinov dá čakať - zajtra mu to zrátajú na Zomri a všade inde. Dúfam, že jeho kariéra u kotlebovcov pôjde do hnoja.

Štefan chce povedať, že by sa progresívci dopustili násilia ? Aj na ochrannej polícii??
Neviem, kto je ten Štefan, ale ak sa TOHTO zlakli kotlebovci, a neuvítali to, tak sú zbabelci. Samozrejme, že tam mali tomu davu rečniť, až kým by nezaútočil. Niekoho by zabili? Ale nehovor - koho? Nejakého Kuciaka? A to sú tí, čo hovoria stále o boji?

A teraz čo? Budú rušiť svoje ďalšie mítingy? To kto TOTO rozhodol? Robia to podobne alibisticky, ako ostatné malomestské strany.
Alebo si už teraz Progresívci niekoho z nich kúpili a ten takto zbabelo rozhodol, aby skazil ĹSNS kampaň?

vrbovčan

človek z diskusie pod tým článkom. Nemusí byť kotlebovec. Prišiel na ich míting. Podľa mňa je situácia taká, že stačí iskra. Iskra náhodná alebo aj riadená. Na budúcom mítingu. Truban písal, že sa celá strana presťahovala do Košíc a budú odtiaľ vyrážať na každý ich míting. Na FB pozývajú ľudí aj s rozpisom autobusov. Dnes to bolo z Košíc a z Prešova. Nájdem a priložím.
Kotlebovci prirodzenou pozvoľnou cestou prešli z protestnej útočnej pozície do čistej nezkorumpovanej ba dokonca martírskej polohy. Nie nimi riadenej, ale im vyhovujúcej. Ľudia sa k nim pridávajú a nie len prvovoliči z facebooku.

Náhodný okoloidúci

V článku na HS predstavitelia strán kandidujúcich na kandidátke ĽSNS tvrdia, že polícia ich upozornila, že Cigáni sú vyzbrojení kameňmi. Kdesi som zachytil, že polícia popiera, že by na niečo takú upozorňovala. Je možné, že polícia dostala príkaz popierať?

Norman

Al je možné, že niekto z ĽSNS bol kúpený Kiskovou stranou, aby zhodil míting a aby Kiska vyzeral ako "víťaz nad fašistami"?

Nuž, buď sú kotlebovci predajné svine, alebo nie sú schopní sa postaviť ani žaľuďom a hnedoidom.

Odôvodnene, že majú kamene, mohol spomenúť nejaký policajt, neoficiálne. Ale KTO z kotlebovcov s ním prišiel ako s argumentom? Chceme vedieť meno, dajte mi meno.

Náhodný okoloidúci

O kameňoch sa vyjadrili predstavitelia KDŽP a Národnej koalície.

Možno bolo cieľom Kiskovcov a 5-gramovcov vyprovokovať fyzické násilie a ĽSNS nesadla na lep. Niektorí z ĽSNS možno aj boli ochotní zniesť úder alebo zásah kameňom, ale nechceli ostatných svojich priaznivcov vystaviť hrozbe.

Norman

Jedna zo zásad je, že si človek a skupina má vedieť zastať svoje právo.
Práve vtedy, keď je to nepríjemné.

Na ústup sa dá nájsť vždy milión dôvodov. Ale výsledok je vždy prehra. Zvlášť v takomto prípade, pred voľbami.

Náhodný okoloidúci

Kotlebovci majú plné právo podať trestné oznámenie na žaluďov za porušene ich práva na zhromažďovanie. Tak ako vyhrali v Trenčíne proti Jazierku, ktorý im najprv stretnutie zakázal, ale potom im ho na základe súdneho rozhodnutia MUSEL povoliť, aj teraz to môžu riešiť civilizovaným spôsobom.

Keď mali stretnutie u nás, bolo tam celkom dosť mladých rodín s malými deťmi. Neviem, ako to bolo v Levoči, koľko tam bolo rodín s deťmi, asi nechceli riskovať ujmu na zdraví. Rozbesnený mladík osadníckej národnosti nemá morálne zábrany.

Norman

V trenčíne si cez súd vydobyli, že míting vôbec mohol prebehnúť. To bolo OK.
V Levoči ho ale stratili, prehrali a už nijako, žiadnym súdnym poťahovaným nedostanú to, o čo prišli.

Pozri, určite by som im neodporúčal sa vyhovárať a schovávať za mamičky s deťmi. To naozaj nie.
Každý videl sám, ako to tam vyzerá a mohol odísť - a brať malé deti na predvolebné stretnutia je vôbec hodné darwinovej ceny, v dave sa vždy môže stať hocičo. Nie, malé deti tam neboli a ak, nech radšej o nich nehovoria.

Pozri, myslíš to dobre a ja nechcem polemizovať s tebou. Ale strany ako ĽSNS by tu mali byť na to, aby "Rozbesnený mladík osadníckej národnosti" bol pod kontrolou. Aké on má či nemá morálne zábrany ma naozaj nezaujíma a ja si od ĽSNS vyprosím, aby oni pod zástavou národa týmto ľuďom ustupovali.

Náhodný okoloidúci

Ja som netvrdil, že v Levoči je to to isté ako v Trenčíne, napísal som, že majú právo podať trestné oznámenie.

V našom meste máme šťastie, že nemáme indickú menšinu, len zopár ako-tak civilizovaných jednotlivcov, takže bez obáv môžu na stretnutia ĽSNS chodiť aj rodiny s malými deťmi, v rámci popoludňajšej prechádzky. Chápem, že inde to môže byť rizikovejšie.

Čo sa týka zrušenia akcie, z toho, čo som čítal vyplýva, že akciu zrušili na základe odporúčania polície. Takže toto je jasné zlyhanie polície, ktorá si neplnila povinnosti, a zároveň to bola názorná ukážka zlyhania a prehnitosti systému, lebo práve toto zlyhanie si vynútilo vznik stany ako je ĽSNS.

Inak Mazurek ani nemusel nič povedať, všetko miesto neho povedali "progresívci" a ich pigmentovaný fanklub. Ukázali svoju pravú tvár aj tým, čo ju doteraz nechceli vidieť a nahnali ĽSNS ďalších voličov.
A pritom to bola len ľahká demo-verzia liberálneho teroru, aký náš očakáva, ak sa 5 gramov bieleho a vajda Žaluď dostanú k moci.

Norman

Odporúčaní polície dostávali kotlebovci už mnoho, nie vždy sa ich držali. A kedy cuknú nabudúce ? Keď sa bude zas hlasovať o vrátení našeho zlata? Alebo až keď sa bude hlasovať o prenajatí letísk Američanom?

Samozrejme, každá konfrontácia niečo stojí, najmenej fyzické nebezpečenstvo, viac politckú-volebnú krízu. Nechcem už kotlebovcov rozoberať, sú čo sú, ale určite nie sú to, na čo sa hrajú. Čo zatiaľ predviedli? Vybehnúť na námestie a zavolať "Na stráž" je zatiaľ najviac a to určite nie je zmysluplné konanie. Vždy, keď išlo naozaj o nejaké dôležitejšie rozhodnutie, zlyhali.
Čím to je?

mirage

trochu je to nejasne, jasnejsie to bude po dalsom kroku lnsn. - dalsi ich meeting sa bude odohravat podobne, ak dostanu znovu odporucanie ho ukoncit -co urobia? Zopakuju levocsky meeting neskorsie, blizsie k volbam - z obidvoch dovodov by to malo mat vyssi naboj.

ak bolo riziko ohrozenia niekoho zdravia, nerobi sa to tak, ze organ minimalne poziada organizatora protiprotestov o vykonanie vyzvy k svojim privrzencom, aby protestovali iba slovom?
bratislavska demo bola tiez zrusena kvoli kockam, bud na niekoho odporucanie, alebo len na zaklade sprav v sietach, samotnymi organizatormi

mozno neocakavanu situaciu okamzite vyhodnotil kotle osobne (a la aikido) a dal prikaz na ukoncenie mazurekovi, pretoze ak upadnu trochu prve dojmy, tak to co ostane je, ze bihar a cigan. comp ohrozovali, znovu cigani ohrozovali bielych, co je uz otrepane a trapne, ale este to funguje a malo by sa to vo volbach prejavit. ako v tenise - hrac vyhra uderom alebo superovou nevynutenou chybou. zo strany protidemnstrantov to je velka chyba

Norman

Martýrska poloha - som napísal minule, že aj voči štátu a jeho polícii je nabrať martýrsku ukrivdenú polohu je také "holokauzovo židovské". Nabrať ale takú martýrsku polohu voči stádu cigáňov vedenej Biháriovou - to je ťažký omyl a chyba. Ďalšia ťažká chyba kotlebovcov.

Taká poloha im nemôže a nebude vyhovovať. Handier, ktoré nič nerobia a pupušsky sa boja konfrontácie, takých máme už v parlamente dosť.
Proti cigáňom sa boja vystupovať, ale proti SNS či Smeru, to sú hrdinovia. To je fakt hanba.

vrbovčan

"Priatelia, zajtra sa tešíme na míting v Levoči. Dostal sa nám mail, kde strana Za ľudí vyzýva ľudí, aby prišli demonštrovať proti nám, najmä ak bývate v mestách Levoča, Prešov a Košice. V maili sa píše, že autobusy z Košíc Vám idú z nástupišťa č. 37 o 12:30, s predpokladaným odchodom o 12:40. Z Prešova autobusy Vám odchádzajú 13:40 (je to bližšie). Cestu späť môžete očakávať okolo 19:30. V Levoči Vás bude čakať Kiska, Žitňanská, Ledecký. My toto robiť nepotrebujeme, pretože nám chodia ľudia z daného miesta. Ak potrebujete sa niekto len tak odviesť z Košíc a Prešova do Levoče, kľudne to využite. Mohol pán Kiska ako prezident lietať na golf lietadlom z Popradu do Košíc, môžete vy využiť ich autobusy."

https://www.facebook.com/kdzp.sk/posts/1038685066509085

Ľubov

Že Kiska cicia z osád,čo sa dá,ide mu o každý hlas,je dostatok zdrojov.Čo sa ten tam nabehal,zvlášť v poslednej dobe,takže niektoríz nich ho už familiárne volajú Andrej . https://www.instagram.com/p/B6TJ36XHp63/

Viem si predstaviť,ako sa musí premáhať,keď ho potlapkávajú po pleci. Už aby sa nerodil nejaký osvietený Cigán,ktorý sa konečne začne správať k cigánom férovo. Lebo pozerať sa na to,ako ich kiskoidi a bihariovci primitívne zneužívajú,to je naozaj hnus.No ak na to sami neprídu,niet im pomoci.

Ľubov

Pretože sú písané jednou rukou,a v závere sa obe vyskytli. Kto iný by to robil okrem nich?
https://www.youtube.com/watch?v=TeCSUFYJd8E

Špeciálne v Nitre si budem všímať rukopis (formu a obsah)plagátov,možno budú tie isté.

vrbovčan

nevolil, ani zatiaľ nemienim. To aby boli správne pochopené nasledujúce slová.
Keď mám porovnať úroveň politického štátnického zmýšľania predsedov strán ich včerajšieho uličného stretu, musím povedať, že najvyššiu má Kotleba. Kiska s Trubanom nemajú toľko chochmesu, že nie sú schopní si uvedomiť, že svojím konaním môžu spôsobiť rasové nepokoje. A tie by mohli prerásť až do Majdanu a občianskej vojny. Bohužiaľ.

Norman

A to blonďavé Livia z Kulturbloku sa nebálo prechádzať s mikrofónom priamo medzi tou hordou cigáňov.
A ešte ich provokovať otázkami.
Hovorím - neprejavilo vedenie ĽSNS zásadný charakter.

Ale vznikli výborné zábery antifašistov. :-)
Len ich mohlo byť viac.
Východné Slovensko hynie, odumiera.

Roland Edvardsen

Som to až teraz práve dopozeral z Kulturblogu: https://www.youtube.com/watch?v=TeCSUFYJd8E

Kiska,Kiska!, skandovali títo novodobí antifašisti. Toto je snáď nejaký nepodarený vtip, vážení? Akože...no, proste z tohto nemôžem :-D. Kiska s Trubanom sú regulérni šialenci ochotní bez problémov rozpútať aj rasovú vojnu. A keď si predstavím, že po februári nám hrozí, že jeden z týchto chorých tupcov bude robiť premiéra a druhý možno predsedu parlamentu...No nazdar.

Ľubov

Mne sa najviac páči ten antifašista,čo na otázku,koho voliť,odpovedá:"My teraz najviac veríme...ehm..kiske..." Trochu mu hlávku zamotal 3.pád.-).
Ale nemyslím,že si Kiska v Levoči pomohol.V mojom okolí teraz nepočujem nič iné,len že je to sviňa. Nechápem,prečo mu tak lichotia.

ps. Ale ešte niečo ,špeciálne pre Teba,lebo viem,že máš rád hist.filmy. Vedel si,že po 32 rokoch je tu remake Mena ruže? Ja som tiež ostala prekvapená,je to seriál,dáva to dokonca STV,zajtra už 3.časť.
https://www.youtube.com/watch?v=qm5XwGb6xPc Špekulujem,prečo,veď kto prekoná Seana Conerryho?
To je prakticky nemožné,preto si myslím,že či nebude za tým nejaké nóvum v pohľade na Vatikán.
Spomínaš Kotlebu. Zhruba takto pred rokom naozaj prišiel z Ríma biely ako krieda,biskupom odkazoval,nech sa neboja a mal niečo povedať( o dva dni).No medzitým mu bolo zrejme niečo vysvetlené a on potom opakoval len všeobecné frázy. To k Tvojmu príspevku o jezuitoch.

mino

ktorí bývajú vo vlastnými rukami postavenom, prípadne v bytovke a osadníkov sa stránia ako čerta. Kiskoidné trúby určite voliť nebudú, na základe týchto info a videí nabetón. Pravdou je, že týchto zas dokážu uplatiť z našich daní pozitívnou diskrimináciou, ale to robí aj Fiko.

Norman

snažiaci sa o asimiláciu a mnohým sa to darí. Rozpoznáte ich podľa toho, že ich vlastne nerozpoznáte.

Na rozdiel od "osadníkov", "cigáňov".
Mať "neprispôsobivé etnikum" v republike sa dá zvládnuť, humánne a v pohode, ale to by bolo treba slobody.
Malý národ v židoidnej antinárodnej totalite to ťažko dokáže. Pre neho "asociáli" znamenajú rovnakú smrteľnú chorobu, ako sepsa. Bude rásť až otrávi všetko a národ-nositeľ zomrie. Odumrie, zdochne.

Potom odumrie aj choroba, respektíve bude vytlačená a zničená bojovnejšími národmi.

Norman

"Odpor ĽSNS voči Smeru a SNS je len zrkadlovým odrazom odporu Smeru a SNS voči ĽSNS "

Ich začiatočné postavenie nebolo symetrické a tak aj správanie nemôže byť symetrické. Samozrejme že skoršie strany odmietali amatérov z ulice - ale to neznamená, že títo na veky znenávidia staršie strany. A naozaj, nie ako fráza, platí, že nech už vodcovia spravia čokoľvek nepriateľské, za Smerom aj za SNS sú široké strannícke štruktúry a ešte viac voličov. Ak toto kotlebovci nie sú schopní pochopiť, tak ešte nedozreli. Politika je neustále o tom - dnes si nepriateľ, zajtra priateľ.

Roland Edvardsen

V područí Vatikánu (ale aj aglosaských neokonov/sionistov, slobodomurárov) sú skôr KDH a všeobecne tzv. kresťanskodemokratické strany a hnutia, ktoré u nás reprezentuje napr. denník Postoj. Kotlebovci sú manipulovaní, tomu verím, ale zdá sa, že asi nebudú nejakými vedomými spolupáchateľmi (možno s výnimkou Kotlebu, ktorý možno je nejakým dvojitým agentom, je tu viacero indícií ako napr. to tajné dohadovanie sa so Sulíkom v Maďarsku na odoberaní hlasov SNS, podpora kisky v prezidentských voľbách a iné).

Inak pre info, na Postoji teraz vyšiel zaujímavý článok (aj) o voličoch Kotlebu. Zhrnutie:

1. prevažujú u nich stále výrazne muži. Počet žien sa však postupne zvyšuje (dnes tvoria cca tretinu).

2. prevažujú výrazne mladí ľudia, do 35. rokov. Dôchodcovia LSNS veľmi nevolia.

3. prevažujú výrazne nereligiózne založení, resp. kresťanstvo nepraktizujúci ľudia (70%). Toto je asi najviac prekvapivá informácia vzhľadom na profiláciu strany.

4. Voliči Smeru a SNS z roku 2016 v skutočnosti tvoria približne len 10% aktuálnych voličov ĽSNS. Pre porovnanie, z dát Focusu vyplýva, že medzi podporovateľmi strany Sme rodina tvoria dnes takíto voliči približne dvadsať percent. Kotlebovci sú dosť úspešní pri získavaní nevoličov a prvovoličov.

Norman

Kotleba je naozaj zapojený, určite najneskôr od svojich prvých reálnych úspechoch. To vtedy z Vatikánu je podozrivé (viac ako vzťahy KDH ku Vatikánu, ktoré sä konieckoncov prirodzené).

Ale najzaujímavejšie je, že so Postoj a iné ich thinktanky už uvedomili, že démonizácia ĽSNA, tentoraz dokonca s víťazstvom LSNS vo voľbách, alebo čo len na druhom mieste za Smerom, že táto démonizácia naopak ĽSNS pomáha. Citujem z tvojho linku na Postoj:
"Či popri mobilizácii protikotlebovského tábora nepríde aj k ešte väčšej mobilizácii antisystémových voličov, ktorých zláka vízia kompletnej porážky establišmentu.".
Áno, mnohí nevoliči dnes cítia možnosť "nevoliť" ináč - dať hlas ĽSNS.

Popravde, z ľudových hnutí sa volič dá deliť na dve skupiny: na toho, čo etš verí v stabilný priebeh (ten bude voliť Smer alebo SNS alebo podobné) a na toho, čo na normálny vývoj neverí a tí budú voliť (ĽSNS)

Sklamaní budú obe skupiny. Tí, ktorí chcú pokojnejší priebeh sa dočkajú prevratov a kolapsov, a tí, čo dúfajú v rebelstvo ĽSNS, sa dočkajú znova už stý krát ich ucuknutia, slabosti či neschopnosti.

Jediná útecha je, že globalistické (pravicové) strany sú na tom ešte horšie.

vrbovčan

dal včera status o náhlom prebudení liberálov voči stúpajúcemu ĽSNS. Vraj doteraz liberáli počítali s tým, že Fico nedokáže zostaviť vládu a následne Čapútka poverí (podľa ústavnej praxe) Trubana alebo prinajhoršom Kisku. Tak to mali zrejme naplánované a s Čapútovej pasákmi dohodnuté. To ešte preferencie (tie nezverejňované nesfalšované) a ich trendy (možno ich agentúrou predpokladané) ukazovali, že to tak bude. Teda Trubanovci druhí. Teraz ale s hrôzou zistili, že po Ficovi dostane mandát na zloženie vlády Kotleba.

Norman

Myslím, že ak by bol Kotleba druhý, ich hrôza by bola zas len symbolická. No áno, oni sa boja Kotlebovcov, ako by mali ebolu - ale to je len ich subjektívny problém. Objektívny problém majú v tom, že sami vládu nezložia. Musela by to byť vláda siedmych strán - a to sa nedá.

Oni sú totiž tiež podvodníci. Jasné, že sa dajú vychytať hlasy voličov, ak sa vytvorí zvlášť strana pre každý možný smer voličstva. Tým môžu dosiahnuť nadpolovičnú väčšinu - ale NIKDY a NIKTO nestvorí vládu so 7 stranami.

Ale povedzme, že ĆaPuta navrhne úradnícku vládu. Tá ale je vždy len do predčasných volieb - a tam okrem ďalšieho víťazstva LSNS hrozí hlavne comeback Smeru.

slaven1

Na Petra Švrčeka, šéfa dobrovoľníckeho združenia Slovenský Branci, napadla organizovaná skupina šiestich ľudí. Švrček podal na polícii trestné oznámenie na neznámeho páchateľa. To pri preťaženosti polície somarinami nebude stačiť.

Okrem toho, toto je práca pre SIS. Niekde je koordinačné centrum, ktoré zorganizovalo min. 12 ľudí (nie všetci zapojení boli nasadení do priameho útoku) a nasmerovalo ich na útok na človeka.

Centrum ekonomických informácii, nielen peniažky zhŕňať, ale aj našich, slovenských ľudí chrániť.

https://www.hlavnespravy.sk/fyzicke-utoky-nazorovych-oponentov-su-jasnym...

 

slaven1

Z policajného FB:

PRI KOSTOLE VO ZVOLENE NAPADLI ŠTYROCH MUŽOV!

O PÁR MINÚT NA TO UŽ DVAJA 29-ROČNÍ MUŽI SKONČILI V RUKÁCH ZVOLENSKÝCH POLICAJTOV

Polícia vo Zvolene vyšetruje prípad prečinu výtržníctva, ku ktorému došlo na Námestí SNP vo Zvolene. Ešte pred Vianocami tu mali dvaja 29-roční muži napadnúť neďaleko kostola štyroch mužov.

Napadnúť ich mali počas toho, ako poškodení prechádzali od katolíckeho kostola smerom k drevárskemu múzeu, pričom na nich mali najskôr vykrikovať a následne ich fyzicky napadnúť. Všetci štyria poškodení utrpeli zranenia. Krátko po incidente boli obidvaja muži políciou obmedzení na osobnej slobode a následne boli umiestnení do cely policajného zaistenia.

V súčasnosti vyšetrovanie pokračuje, naďalej prebiehajú procesné úkony. Polícia čaká na lekárske správy, v ktorých bude objektívne určená dĺžka doby liečenia poškodených a na základe týchto bude následne posúdená aj prípadná zmena právnej kvalifikácie.

https://www.facebook.com/KRPZBB/photos/a.1084577458419620/1333131263564237/

stano24

V Ústave SR a aj v Zákone o podmienkach výkonu volebného práva sa jednoznačne hovorí, že: "Volebné právo je všeobecné, rovné a priame a vykonáva sa tajným hlasovaním.". Keďže ale pri procese poštového hlasovania nie je možné zabezpečiť (kontrolovať) či volič volil priamo a tajne, tak mi z toho vyplýva, že voľba poštou porušuje oba vyššie spomínané zákony!

Hoci vo veci volebných prieskumov Ústavný súd zablokoval novelu o 50-dňovom moratóriu, tak stále je platný druhý paragraf Zákona o volebnej kampani, ktorý ZAKAZUJE počas celej doby volebnej kampane vykonávať činnosti na podporu alebo v neprospech politických strán (a pod tým sa dá zahrnúť či už volebné prieskumy, stávkové kurzy na výsledky volieb, a dokonca aj zverejňovanie výsledkov simulovaných študentských volieb)! A všetci sa tvária ako by všetko bolo v poriadku...

Pred týždňom išlo mejlové Upozornenie na porušovanie volebných zákonov Štátnej komisii pre voľby, v kópii na MV SR aj Ústavný súd, kandidujúce politické strany aj mediálne servery. Podrobné znenie upozornenia aj so zdôvodnením je na stránke http://www.demokracianahlas.sk/udalosti/