Voľby 2020

Norman
Roland Edvardsen

Pekný obrázok. Bolo by dobré a správne, ak by sa raz natočil film Sviňa aj o skutočnej svini. :-) Možno sa tak raz stane, ak filmografiu prestanú ovládať infamisti. :-)

Inak ja, keď som sa dozvedel, že toto "veľdielo" vzniklo na podklade práce Soltésza, tak som zostal v istom pomykove. Veda totiž preukázala, že na základe tváre sa dá odhadnúť inteligencia človeka. Slovensko je teda asi unikát - máme najinteligentnejšieho orangutana na svete. :-)

Ľubov

Chcem len upozorniť,že pred pár dňami mala premiéru novinka https://www.youtube.com/watch?v=PUsIjLmcr5w ,ešte som to nevidela,ale vraj je to dobré. Nejaký čierny humor o Hitlerovi a Hitlerjugend.

Niekto ide na Sviňu,ja radšej na Králička.

Ľubov

to nikdy nebolo. Teraz ide len o jej mieru. Ako pri volbách,vyberáš si ,v nádeji, menšie zlo.
Pri filmoch a knihách tiež. Menej,viac a potom už len Sviňa.A v sk,cz filmoch E.Vašaryová,R.Stanke,T.Pauhofová a pod. ako nezameniteľné figúrky našej vlastnej úbohosti.
Stále najväčšími ložiskami ostávajú divadlá,tzv."kaviarne".Nič sa na tom nezmenilo . No my sa meníme.Umrie ešte Delon a Belmondo a bude koniec ich vplyvu na politiku .Herci sa vrátia tam,kde je ich prirodzené miesto .