Ten čurák sa zas rozplakal

Tretí deň, vlády tlačovka o situácii.
Informoval o tom, že sa upravia otváracie hodiny obchodov pre seniorov a nejaké podobné triviality, čo zaviedli aj u susedov.
A na konci mu preskočil hlas a vyhŕkli slzy.

Samozrejme, nazvať to plač je eufemizmus - je to nervové zlyhanie.
Samozrejme, že je povedzme vyčerpaný - ale aj tak podobná reakcia je prejav demencie, mentálnej slabosti.

Skoro všetci sme boli niekdy mentálne vyčerpaní, nie že len fyzicky, ale vyčerpaní v pravom zmysle slova. Napríklad na vojenskej službe, pri akejkoľvek dôležitej činnosti. Ale nikdy sme nevzlykali. Všetci sme boli niekedy aj zúfalí z osudu blízkych, semtam v mladosti možno aj nevedeli, ako situácia dopadne - ale nikdy sme nereagovali takto.
A nie je to raz, opakuje sa to, už pomaly každý druhý deň.

Podobné typy každý kolektív práve v čase núdze vyvrhával ak nie zo svojho kruhu, tak určite z vedenia dole, lebo svojou slabosťou spôsobovali rany všetkým.

Jasné, je pandémia, ale opatrenia sú už rozbehnuté, má tam hlavného epidemiológa, ministra zdravotníctva, má tam tím na permanentné riešenie tohto problému, neleží to iba na predsedovi vlády, ani zďaleka. Ani sa nemusí každý deň stavať pred kamery a zabíjať pri tlačovkách tam zbytočne hodiny. Dokonca aj tam takmer nepripustí k slovu odborníkov, všetko obkecáva sám, zdĺhavo a zbytočne - čo ho očividne tiež vyčerpáva (vidno teda, že je chorý, ak ani toto nezvláda).

Pohŕdam tým mäkkýšom. Všetci, čo už niečo zažili, teda všetci okrem slniečkárov, ním určite pohŕdajú tiež. Je to úprimné. Keby čokolvek spravil dobre, a sem tam v budúcnosti sa mu azda aj niečo podarí, aj tak je to a bude to už navždy len odporná handra.

A prosím, nič mi nehovorte o slušnosti. V tejto situácii nemožno tolerovať zlo, čo sa napchalo tam, kde nepatrí. Tí akože slušní to tu už krivili naozaj pridlho.

Roland Edvardsen

Zase reval? Som to ešte nevidel, skuknem. Ale aj tak je to vrcholne odporné, čo tento človek za tie tri dni už stihol predviesť.
Najhoršie zo všetkého bolo, ako mu posledné dni globalistická triáda Sme-Nko- Aktuality čistili meno a kydali špinu na Pellegriniho (nuž, o tých peniazoch na folklór, šport a kostoly sa rozhodlo na prelome januára a februára. Ja neviem, ale ešte na konci januára aj Krčméry tvrdil, že korona Európu vo veľkom nezasiahne a nemáme panikáriť. A Matovič pred 2 týždňami ani nevedel, čo to je Covid-19). Totálne sa totiž vyľakali toho, ako výrazne začal Smer rásť. Boja sa, lebo chápu, že je tu veľká pravdepodobnosť, že táto nová nesúdorodá vláda (plná extrémistov a amatérov) pod vedením Caligulu Jokera nemusí dlho vydržať a po predčasných voľbách to môže dopadnúť obdobne ako po Radičke - Smer na rekordných číslach (do toho aj možný nárast Kotlebu a pod.). V takomto kontexte treba čítať aj tú najnovšiu kauzu okolo Kičuru (áno, zase sa budeme venovať len a len Smeru a vyhovárať sa na Smer).

Norman

jeho prednášky, pred tým, ako im začali dávať otázky novinári.

Relatívne rýchlo sa opanoval, to aj minule, ale aj to je čudné. Ale zafnukal jasne.

Roland Edvardsen

Som ho teda pozeral, ale poviem ti, že sledovať a počúvať tohto čuráka...to majú Slováci fakt za trest, to je naozaj ťažké. Akože Matovič nič svetoborné neprijal, len sprísňuje to, čo už zaviedol Pellegrini. Ale to s tým sledovaním mobilov Slovákov, s čím prišla tá Žitnaňskej kopírka (neveští nič dobré), tak to je vskutku nápad hodný úrovne vlády magora Jokera. Hovorím, zvykajte si na obdobné.

A k tomu plakaniu ešte na pobavenie, toto prosím pekne napísal Matovičov poslanec Pročko (ďalší podobný pošahaný neurotik a "intelektuálny kaliber"):

"Nikdy by som nepovedal , že aj mňa bude verejná služba tak silne ovplyvňovať. A aj mne v poslednom čase nie je do smiechu a dva krát som sa pristihol, že mi zviera hrudník, že sa mi slzy tlačia do očí a dva krát sa veru aj pustili. Nehanbím sa za emócie a nie som plačko. Igor nespal odo dňa volieb poriadne ani deň. Za dva týždne v tomto korona probléme zložili vládu. Áno v návale emócii sa mu nahrnuli slzy do očí, ale nie preto že fetuje, že berie kokaín ako pele, hranol, kali , počiatečko , ale preto, lebo je to človek."

:-D Nuž, dobre čítať, že im nie je do smiechu a zviera im hrudník, labilom.

Náhodný okoloidúci

Tak toto je na trestné oznámenie za ohováranie a poškodzovanie dobrého mena.

Roland Edvardsen

To by si chcel veľa od niečoho, ako je Pročko, aby premýšľal nad tým čo kde vykotí. Inak, ak to niekomu uniklo, tak odporúčam si tiež pozrieť túto debatu Blahu s degénikom, nech pekne vidíte, čo to Matovič do toho parlamentu dotrepal za panoptikum: https://www.youtube.com/watch?v=CHwwVNpahKg&t=1175s

Ľubov

takže ten mu bude zobať z ruky a so psím pohľadom sledovať každý jeho krok.
Veď roky už len paberkoval. Ale to je úplne jedno,takých pročkov tam má magorovič väčšinu.
Tu som si trocha z nostalgie na bezstarostné časy pred koronou pozrela toto https://www.youtube.com/watch?v=rWkS4y3jggk

Všimnite si Matovičov úsmev asi v 1.32,to je úsmev uspokojeného sadistu. Vtedy sa cítil a aj bol reálne v bezpečí. Teraz to bude iné,pre nás všetkých. Buďme silní.

Norman

Matoviča vystihuje naozaj celý čas. Na tej veci nebolo naozaj nič na smiech - on ale bol psychopat od začiatku a s každým sa dostal do stretu. A práve vtedy sa cítil najlepšie.
Je ale chyba politikov, že sa s takým niečím nevedeli vysporiadať. A nielen Slota.

Pripomeniem, že Matovič bol zapletený do okolnosti smrti Gauliedera, čo bol pravdepodobne Kuciak číslo jedna - ktorý nevyšiel, respektíve nebola spustená kampaň. Nedosiahol mílnik.

Roland Edvardsen

Radšej ani nechcem vedieť, čo tam zas vystrájal a vyprával Dostál: https://www.youtube.com/watch?v=RmEL9TJlLjk

vrbovčan

Citácia z internetu o tejto chorobe:
"Typickými prejavmi paranoidnej poruchy osobnosti sú: nadmerná citlivosť voči svojej osobe, najmä voči skutočnému či domnelému odmietaniu, odstrkovaniu a podobne, nedôverčivé, nepriateľské a agresívne správanie voči okoliu.

Človek s paranoidnou poruchou osobnosti si vnímané krivdy, ponižovanie či vysmievanie dlhodobo pamätá, zvýrazňovať alebo prekrúca ich význam. Má tendencie k vytváraniu komplexnejších teórií, prečo sa iní ľudia, skupiny ľudí, či celý spoločnosť správa nepriateľsky voči jeho osobe. To môže byť príčinou častejšieho výskytu paranoidnej poruchy u náboženských či ideologických fanatikov a kverulantov (chronickí sťažovatelia). Ide o zriedkavú poruchu osobnosti, ktorá sa vyskytuje asi o 0,5-1% dospelých, najmä u mužov."

https://www.zdravie.sk/choroba/39684/paranoidna-porucha-osobnosti

Nie je treba tu vyrátavať všetky situácie, v ktorých sa Matovič ocitol. Spomeňme si len tú nedávnu, keď urazený utiekol zo zasadania krízového štábu, lebo Pelegríny jeho žiadosť na vystúpenie odmietol. Vtedy sa mimo iné tiež rozplakal. Človek s touto poruchou zveličuje nedostatočnú pozornosť voči svojej osobe a považuje ju za ponižovanie.

Roland Edvardsen

Len dodám, že u duševne chorých to často býva tak, že na jednu duševnú poruchu sa im nabalujú ďalšie. Keď tak sledujem Matoviča, nechcem si ani predstaviť ten jeho chorobopis. :-)
O Matovičovi sa vie, že je veľmi pomstychtivý. Nechcel by som teraz byť Remišovou. :-) Opäť, Kiska vedel dobre, čo robí. :-)

vrbovčan

že nejaký podomový predavač reklamy sa rozpráva s dlhoročným sudcom a dlhoročným riaditeľom dôležitej štátnej inštitúcie ako s človekom z ulice. Kičura sa vyjadril, že Matovič mu povedal, že ho mediálne zareže. Ja už som tu na neho upozorňoval, že má rysy Hitlera. Mimochodom vraj Hitler tiež trpel paranojou.

Norman

"...nadmerná citlivosť voči svojej osobe, najmä voči skutočnému či domnelému odmietaniu..."
Je to navyše sadista.

vrbovčan

rozhovoru Bielika s Matovičom na TA3. Je to trochu dlhé, hodinové, ale v karanténe hádam sa dá zvládnuť.
Nazvite si ho rozhovor s paranoikom a vtedy celý rozhovor vyzneje nie ako politická relácia, ale sedenie psychiatra s pacientom. Úžasné počúvanie.

https://www.ta3.com/clanok/1105117/derniera-igora-matovica-e-macron-a-sp...

Norman

tam operoval s tým, že (Danko) ho chce zabiť.
Som si pozrel len prvé minúty a to pripomenulo, že Matovič explicitne operoval s hrozbami voči jeho osobe, urobil talčovku pred parlamentom a plakal tam s tým, ž epreto nebude chodiť do parlamentu.
naozaj explicitný PARANOIK.

A toto si zvolilo do parlamentu 25% slovenských voličov!!!!
Napriek tomu, že všetci normálni politici a média pred ním varovali.

vrbovčan

pred svetom, až to u neho prepukne naplno. Vysvetľovať to takým Čechom, že prešiel voľbami.

Norman

že ho to chytí na nejakej medzinárodnej konferencii - i keď tie teraz nejaký čas nebudú .... - škoda, by sme sa preslávili :-)

Dusanbe

niet veľmi komu a čo vysvetľovať - veľká časť "takých Čechov" nám úprimne závidela Kisku.
To vážne - zažil a stretol som.
Tí "zožerú" aj Matoviča.
Teda, ak neupadne v českých "mienkotvorných" médiách do nemilosti.

slaven1

Firma formálne predaná. Ako politická bábka sa nesvedčil. Čo robí teraz? Vychováva deti? ..a bolo mu to treba celé.

slaven1

Za vlády Matoviča došlo k zničeniu malých a stredných podnikov, A TO SME LEN V DRUHOM TÝŽDNI.

Roland Edvardsen

Je to 5 dní a už ten pablb robí neskonalú hanbu aj v zahraničí. On stále nepochopil, že už nie je opozičným politikom, ale premiérom a nemôže si na tlačovkách bez rozmyslu vyprávať bársčo. Ani neviem čím mám vôbec začať, či už tými nezmyslami o rýchlotestoch alebo kecami, že ak by sme viac testovali mali by sme výrazne viac nakazených (to je proste stále nepotvrdené tvrdenie). Samozrejme za to, že tu máme také dobré čísla a nikto nezomrel sa predošlej vláde nepoďakuje ani za Boha - naopak stále len útočí ako zmyslov zbavený. A vôbec tie jeho tlačovky sa ani nedajú pozerať, takže ak sa zase rozreval, ako je pre neho typické, tak mi dajte vedieť. :-)

Norman

a už sa mentálne viac pripravil, samozrejme som to nepozeral v kuse a celé. lebo to trvalo nekonečne.
To je ďalšia zaujímava vec - vyčleňuje toľko času na tlačovky. A všetkých tam ťahá so sebou - nejaký ten minister zdravotníctva a tí špcialisti. Očividne sa mu nedokážu vzoprieť. To majú všetci toľko času?
Ale on miluje pozornosť.
Preto aj na tlačovkách skoro na všetko odpovedá sám.
Plus: včera, keď padla reč na "stacionáre", začal všetkým vysvetlovať, čo to stacionáre sú. Túto tendenciu má stále, to sa opakuje znova a znova, že vysvetluje známe triviality (každý, čo len trocha o veci vie, vie presne, čo sú stacionáre).
A potom to neustále vysvetlovanie, ako to robia s najnižšími nákladmi, prečo, ako , načo - plus - ako to robil Pellegrini zle.
On určite aj pri tých ich pracovných debatách neustále reční sám. To je ten najprimitívnejší druh šéfa, aký jestvuje.

Dnes teda zadrbal hodinu len vysvetlovaním, že objednal tie najdrahšie testy a že chcú dosiahnuť 4000 testov denne. Túto jednu vetu vysvetloval hodinu.
Samozrejme, donekonečna musel spomínať, že zatiahlli "súkromných" tých testerov do biznisu. pretože on nechce, aby štát zvládol pandémiu - to musia byť aj "súkromníci".

Novinári sa samozrejme pýtajú len jemne. Ja som nezachytil otázku, ako to teda teraz je s tými ochrannými oblekmi a podobne.

Roland Edvardsen

Ja tie jeho tlačovky nedokážem pozerať, normálne sa to nedá pozerať kvôli tej jeho chaotickosti. To je do očí bijúci rozdiel, keď o týchto veciach rozprával Pellegrini, tak to malo hlavu a pätu, ale pri Matovičovi je človek ešte viac domotaný a hrozí mu panika. Ja sa vážne divím tým ostatným ľuďom okolo neho (ktorí majú väčšiu inteligenciu ako on), že sa na toto dali (myslím jeho straníkov) a robia mu podržtašku.

Bez akéhokoľvek preháňania, Matovič zatiaľ nič chválihodné nespravil. Naopak, zavádza policajný štát so zbytočnými kravinami (načo musím furt nosiť rúška? Aj v aute? A tie výmysly typu teplomery v obchodoch, vyhradené časy pre dôchodcov a pod.- to vidíš, že je to všetko nedomyslené. Na tomto Matovič vždy staval - na nereálnych možnostiach štátu a spoločnosti, utopizme). A ešte ako posledné špiny sa on a Sulík idú chváliť Pellegriniho perím, aby následne jeho vládu na tlačovkách zhadzovali ako "nič neurobila". Neuveriteľné. Teraz čítam, že nám Česi vyfúkli 200 000 testerov, keďže ospalý Matovič sa nevie rozhýbať: https://slovensko.hnonline.sk/2120097-stat-mohol-ziskat-200-tisic-testov...

Ale hlavné, že "krabicový bezďák" zo smeriarne je spokojný a vidí "pokrok": https://komentare.sme.sk/c/22367258/vo-vojne-proti-korone.html Ak by boli tí naši žurnalisti skutočne seriózny fach, už dávno by si Matoviča podali. Ale všimni si, ako ho začali silne kryť, je to naozaj až podozrivé - veď napokon on pôvodne nebol ich favorit.

Ľubov

že je to energetický upír.Viem,že to neznie seriózne,ale ja pár osobných skúseností mám s podobnými entitami.
Uvedomila som si to náhodou,pri sledovaní toho videa so Slotom,ako sa mu uvolnila tvár v okamihu,keď sa Slota rozčúlil. Situácie sa opakujú na videách ako cez kopirák: útočí tak,aby obeť urazil a ponížil,v okamihu,keď sa mu to podarí,je uspokojený.
Teraz ako premiér sa takto nacicať (energeticky)už nemôže,preto bol oslabený. Podľa všetkého, dlhé vykecávanie a pozornosť prítomných,je čiastočnou náhradou pre túto jeho potrebu.

Roland Edvardsen

Ja súhlasím s tebou, aj s pomenovaním a existenciou tzv. psychických upírov. Tiež som stretol ľudí podobných Matovičovi, resp. pripomína mi istých nepríjemných ľudí.
Skôr treba vyriešiť otázku, prečo mu toľko ľudí dôveruje? Prečo ho toľkí podporujú a vidia v ňom nádej? Nevidia jasného magora? Koniec koncov podarilo sa mu nakoniec pomerne slušne získať aj voličov Kotlebu a Smeru. Asi naozaj pôsobil autenticky v tom akože protisystémovom zápase.
Na druhej strane, vidím aj to, že veľa ľudí je zhrozených. HS sa premenili na niečo ako klub Matovičových hejterov. A aj ja mu venujem akosi príliš veľa pozornosti. Veru, stále je to šok, stále sa mnohí z toho nespamätali.
Len na pripomenutie ešte toto Michelkovo video: https://www.youtube.com/watch?v=k6ruzW5JUBM&feature=emb_title Áno, je to vážne.

Norman

To je prvé video, kde sa mi Michelko pozdával, lebo zväčša je na môj vkus alibistický a taký nemastný neslaný. Matoviča úprimne neznáša - a má plnú pravdu.

Aj ja súhlasím s tým "vampirizmom". Sú ľudia, tí známi "psychopati", čo ľudí okolo seba ničia - a to je presne on.
Ale mám akosi overené, že to u neho nie je žiadna veľká sila :)

Čo sa týka hejtovania - Fica hejtovala celá mašinéria roky, a aj keď Fico je politik, ktorý už na súčasné pomery moc nie je - hejtovanie vždy ustál (vnútorné poškodenie zdravia, žiaľ, nemožno zmerať - tie kurvy prestitútské sú naozaj vrahovia). Ale to je pointa - Matovič to určite neustojí. Aj keď prestitúti ho budú obchádzať, ja som presvedčený, že ho jeho paranoja, ktorá to všetko zosiľňuje, zloží.
Normálne sa na to teším (a ak budem môcť, priložím ruku k dielu). Pripadá mi ako škodná - a zároveň ľahká a hlúpa korisť.

vrbovčan

súkromného listu adresovaného na úrad vlády. Spomínate, čo vystrájal kvôli listovému tajomstvu, že vraj Danko číta jeho listy? Vtedy následne mal tú slávnu tlačovku pred budovou parlamentu, kde sa rozplakal.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10218842865075147&set=a.10216351...

Roland Edvardsen

Ono už len tie jeho statusy na FB sú celkom nevhodné na premiéra. Rovnako ako jeho selfíčka (v takýchto časoch). Je to trápne a nedôstojné, ako v podstate celý Matovič.

Norman

Igor celé Slovensko čaká kedy navrhneš svojim poslancom aby sa vzdali aspoň
80 % svojho poslaneckého platu v prospech boja proti koronavírusu !
Urob to a bude to grandiózne gesto pre ľudí tejto krajiny ... získaš si ich ešte viac !
...aj keď teda oni (poslanci)samozrejme majú plné ústa skromnosti v tejto dobe ale ak sa to týka ich tak tam to akosi uplatniť nechcú...
všetci sa musíme uskromňovať ...! nemáme teraz žiadny príjem ... nula
Chodťe príkladom !
-----------------
Aj to svedčí o tom, ako naivní sú tí ľudia.
Respektíve - aj iné strany podporujú takí ľudia. Je to politický analfabetizmus. Utopisti-naivisti.

Roland Edvardsen

Pred pár minútami hodil na FB tento svoj infantilný výlev:

"Robím, čo môžem. Šiesty deň vkuse.
Dnes som na kľúčovom 4-hodinovom rokovaní s laboratóriami, poisťovňami, ministerstvami, hygienikmi ... dohodol prelomovú dohodu, ktorá zabezpečí, aby sme v priebehu pár dní zvýšili počet testov 10 násobne.
... miesto aspoň krátkej pochvaly, som si práve prečítal, že aká je to nehoráznosť, že sme na tlačovku meškali, že sme ju oznámili len hodinu pred konaním, že bola veľmi dlhá, že som osobne odpovedal na väčšinu otázok, miesto toho, aby som riešil iné veci, atď.
Mrzí ma to. Nezaujíma ich, že od vymenovania v sobotu o 13h mám za tento týždeň k tejto chvíli odrobených 86 hodín.
Nezaujíma ich, že s laboratóriami som mal tento týždeň už tretie rokovanie a spolu sme na nich strávili cca 12 hodín. Nezaujíma ich, že sme si do poslednej chvíle neboli istí, či sa dnes dokážeme finálne dohodnúť a len preto sme tlačovku ohlásili, až, keď to bolo jasné.
Nezaujíma ich, že tých 15 minút meškania sme dohadovali posledné detaily dohody. Nezaujíma ich, že som sa tomu venoval osobne preto, lebo som sa bál, že táto kľúčová dohoda bude bez môjho osobného nasadenia uzavretá až na rok dindi.
Neva, kľúčové sú životy, nie trápne kecy, hoci ma to tak obyčajno ľudsky serie, či slušne trápi."

Hej, už to začína. On chudátko maká ako drak, ešte aj v nedeľu musí robiť (sťažoval sa Pellegrini alebo Fico,že musia robiť aj v nedeľu?). Nuž, ono je to samozrejme dané aj tým, že nebol doteraz zvyknutý na poriadnu prácu, veď v živote neriadil ani len ministerstvo. On neznesie kritiku, nevie ju spracovať tak, ako by ju vyrovnaný človek v politike mal vedieť prijať. Koľko času mu dávate do nervového zrútenia? Panebože, veď v porovnaní s týmto bola aj Radičová tvrdý chlap.

Norman

Môže to byť rýchlo.
Ale je možné, že sa hodí na maródku (niečo ako Kiska).
Navyše je možné, že jeho vláda padne skôr, ako sa on osobne nervovo zrúti.

Pripomínam, že jeho kolaps môže byť buď robenie scén,
alebo teda maródka, alebo ním vyprovokované padnutie vlastnej vlády ním zámerne spôsobené.

Treba mu stále pripomínať príklad Procházku, ako ním teraz zametajú, keď odišiel či zlyhal v politike. Aby sa Igorko bál, aby sám neodchádzal ale vytrval až do svojho osobného trpkého konca.

vrbovčan

obchodníci, že nie sú dostupné bezdotykové teplomery. Tak sa ho hryzkajúci novinár na to spýtal. No tak Matovič poradil, aby si predavačky priniesli z domu digitálne a pri dverách merali. Sa potuluje po internete výsek z tlačovky o tom, ale neviem to sem dať. Ak niekto poradí? Mám to na disku.

A už som to našiel na trubke.

https://www.youtube.com/watch?v=ZPsqClt39eo&feature=share&fbclid=IwAR0Nc...

vrbovčan

ako poučuje Blanára, ako si otvorí Google. Strašná spústa sa toho rodí teraz na nete.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=Z6SXq1qGnVg&feature=emb_...

slaven1

Tajtrlík navrhuje doraziť hospodárstvo Slovenska anglickým slovom "Blackout". Zhrnuté tu: https://www.hlavnespravy.sk/matovicov-blackout-dnes-sa-smejeme-slzy/2106204

Treba čo najmenej trhať väzby v systéme. Tento návrh je ako seknutie mačetou. Je to tajtrlík, nevie čo má robiť.

slaven1

V Turkmenistane zakázali spomínať slovo Koronavírus v médiách, píše mimovládka kontrolujúca miestne infopole. Uvidíme, ako sa tam bude situácia vyvíjať. Veštím, že miestne hospodárstvo bude bez väčších vnútorných otrasov.

Na Filipínach zase prezident Duere dovolil polícii streľbu ľudí, ktorí robia s karanténou problémy:

Philippines President Rodrigo Duterte has warned that those who violate quarantines amid the Covid-19 crisis could wind up dead, ordering security forces to fire upon violent ‘troublemakers’ as the country battles the outbreak.

Indická polícia aj takto:

https://www.mojevideo.sk/video/31da5/v_indii_by_si_skini_prisli_na_svoje.html
https://www.mojevideo.sk/video/31db3/battlefield_india_(nedodrzovanie_karanteny).html

Norman

slovo holokaust.
To síce môže spomenúť, ale len v nejakom kontexte.
Takže Turkméni sa od nás moc v tejto debilite ani moc nelíšia - len my sme si na naše absurdity zvykli.

slaven1

Za druhej svetovej vojny školy fungovali. A ako na začiatku roka 2020, školstvo za ministrovania buzerantského kaderníka? Už 3 týždeň sa nevyučuje. Písomné maturity zrušené. Učivo sa nepreberá. Národ tupne raketovým tempom. Gratulujem. Branislav Gröhling si (nie Slovákmi zadanú) úlohu plní na jednotku. S hviezdičkou.

Norman

tak za zavreté školy Grôhling azda nemôže, heh.
Okrem toho, v princípe je to dobrá vec. Zastavilo to pandémiu na Slovensku.
Školy a povinnú dochádzku vymysleli na to, aby ženy mohli chodiť otročiť do fabriky a mali kde v tom čase nechať decká.

Roland Edvardsen

Slaven je akosi zaťažený na tohto ministra. :-) Si myslí, že je to prvý teploš na ministerskom poste? Ach jaj, nebudem radšej hádzať mená... Popravde, ono to mohlo dopadnúť aj horšie. Si predstavte niečo také ako Poliačik v školstve (ak by sa tam namontovalo PS, ktoré o školstvo celkom prejavovala záujem). A v Matovičovej vláde sú ešte horšie exempláre. Najväčší prúser, imho, hrozí asi pri Remišovej - tá baba aj pôsobí ako úplne nekompetentná trúba. Ale aj tá mužatka na ministerstve spravodlivosti začala zle. Samozrejme je tu ešte Naď, ale už aj Smatana ako štátny tajomník na ministerstve ŽP. Veru, je to tam iné panoptikum, táto vláda.

Ľubov

A čo sa týka vírusu,mladí musia získať imunitu,to je jediné riešenie. Potom si poradia aj s ostatným.

slaven1

Riešení je široké spektrum. To ktoré si vybrala naša dnešná vláda - a vlády naokolo - je prerušenie činnosti mnohých inštitúcií.

Dôležitý je výsledok, stav vecí. A ten je aký? Školy idú? Univerzity, stredné, základky? Nie. Peoces beží? Veľmi slabo (žiaci aj učitelia majú "home-office").

Roland Edvardsen

A samozrejme panoptikum korunuje náš šašo-kráľ. On bude veru tým najslabším článkom tejto vlády. Toto píše Blaha z parlamentných kuloárov:

Poslanecký klub OĽaNO Matovič riadi ako tyran, bez neho sa nerozhoduje o ničom - moje malinké detičky majú viac právomocí ako Matovičovi poslanci. Sú ako nesvojprávni a už sa aj sťažujú v kuloároch. Minule sa vraj na klube Matovič reálne rozplakal a 5 minút bol bez seba. Smeje sa na tom celý parlament. OĽaNO nie je klub - oni fungujú ako psychologická poradňa. A Matovič si ich všetkých uviazal ako pudlíkov o plot podpisom koaličnej dohody. Hanba.

Ja verím tomu, že sa rozreval aj na klube, rovnako ako to nemá pod kontrolou i pred novinármi a kamerami. Ak takto reve a hysterčí na verejnosti, resp. pred ľuďmi, tak si ani nechcem predstaviť čo robí doma za zatvorenými dverami. No, tá je žena je očividne spokojná. Asi jej vlastnenie polky Trnavy za život s hysterickým magorom stojí...Hmm?

Matovič nemá zatiaľ precedens v slovenskej politike. Od dôb samostatnosti teda určite. Áno, čo to sa hovorilo o psychickom stave Mečiara alebo i Radičovej, ale na toto sa to jednoducho nechytá. My naozaj máme regulérne psychicky narušeného človeka (ktorý by asi  prešiel diagnosticky, ktorý sa možno aj ambulantne liečil) na vrcholnej exektutívnej funkcii. Je to vážne. 

 

slaven1

Ministerka spravodlivosti je zo strany zlodejov Ža-ľudí. Čo tam títo ľudia chcú robiť. Likvidovať štát? To je cap záhradníkom, alebo pedofil vychovávateľom v škôlke.

Harabin odišiel na dôchodok, neuspel vo voľbách. Následne sme mali puč v Súdnom systéme, keď skrz falošné (neoveriteľné) prepisy v Tréme zatkli členov (aj predsedníčku) Najvyššieho súdu SR. https://dennikn.sk/1820154/dalsia-velka-zmena-novej-vlady-najvyssi-sud-o...

Homo-kaderník Moravec na poste ministerstva školstva sa už nechal počuť, že sa mu pozdáva zrušiť známkovanie a bude v školách len "ústne hodnotenie".
https://www.hlavnespravy.sk/mozno-sa-prejde-znamkovania-slovnemu-hodnote...

Náhodný okoloidúci
Matovič vo funkcii predsedu vlády SR už nebude robiť tlačové konferencie, ale plačové konferencie.