Tajomstvo Remišovej krabičiek prezradené

Podarilo sa nám objaviť, čo sa skrýva za tajomnými zariadeniami, tzv. krabičkami, ktoré objavila polícia na podnet Remišovej.

 

Norman
Alex

Nie je ona vlastne skrytý antisemenita?

mailer

.

Norman

Písali sme tu nedávno zas o cargo culte.
Neviem si predstaviť lepší príklad dementného cargo cultu, ako si dávať kocku na hlavu a na biceps, aby mali lepšie spojenie s bohom.

Čo sa týka knisania, robia to aj medvede a opice v zoo - je to v dôsledku ich nedobrého života, zničených nervov, je to príznak choroby, neurózy. Opakovane bez tendencie k zastaveniu sa kníšu hlavne idioti v ústavoch.

mailer

.

Norman

iba sú všade na západe nacucnutí na ľudské stádo.
a sami nevedia, čo robia.

A potom - tým idiotom v ústavoch to nepomáha. Cyklisti na Tour de France si štia do nohavíc, neodporúčam to ale napodobňovať, to úspech neprinesie.

Ak chceš reálne vedieť, čo židom funguje a ako to robia, sleduj ďalej tieto stránky. Ale ani tu neodporúčam ich metódy napodobňovať - nie si predsa amorálne hovado.

Dusanbe

je to naozaj cargo cult - Ezechiel sa číta dosť zvláštne - osobne som sa nedokázal ubrániť pocitu, že je to opis stretnutia s mimozemšťanmi, pravdaže napísaný jazykom a v pojmoch zodpovedajúcich znalostiam židovského kmeňa v danom období.

Ľubov

som si všimla po prvý raz u Arona,v knihe Numeri je veľmi presne opísaný dress code,a čom sa smie vstúpiť do Stánku. Sú vycifrovaní ako do cirkusu-od hlavy až po päty explicitne určené farby,materiály,zvončeky a na čele-niečo divné.
Neviem nájsť lepšiu ilustráciu,ako toto https://sk.wikipedia.org/wiki/%C3%81ron_(prorok)

Je to nepresné,pretože nemá na čele kocku,ale nejaký kváder. Bol to symbol najvyššieho zasvätenia,Aronovci sa volali(jú) aj koheni.Geometrický tvar kocky sa stal neskôr v hebrejskej mystike symbolom duchovnej pravdy.
"Povedané v kocke." Tak sa hovorí,keď je niečo krátke a pravdivé

Norman

Dresscode je možno popísaný, ale pochybujem, že je tam v Numeri popísaná kocka. Ak áno, oznám to židovskej obci, od radosti ti ruky pozlátia, lebo také niečo, starobylé zmienky o kocke, už desaťročia hľadajú a nemajú :)
Na danom linku je moderná socha, čiže niečo nepodstatné. A ešte má zlaté kadidlo - to je viacnásobný cargo cult, lebo zvyk pastierských kozojebov sfetovať sa večer drogami zo zapálených rastlín (určitý druh fajčenia), prerobila církev na predmet vzývania a pozlátila kadidlo (teda druh fajky). Církev oslavujúca drogy a fajku, ajajaj.

"Povedané v kocke" je zrejme bežná fráza, ktorá azda s židoizmom nemá nič spoločné. Cez kocku na hlave sa predsa nehovorilo. "Kocka" v tom prísloví je proste symbolom stručnosti.

Okrem toho sa hovorí v Amerike squereheads, voľne preložené "kockatá hlava", akože na tupcov skostnatených podľa dogiem, aby sa im hlavy vmestili do poličiek. Ale to tiež nevzniklo kvôli židovskej kocke na čele - i keď sa to na nich výborne hodí. Ale to povedať by bol azda už antišemitizmus, vlastne akékoľvek zobrazenie týchto židovských zvykov a kociek je, lebo nemožno žida zobrazovať ako smiešneho blba.

Norman

i keď netreba hneď hovoriť o mimozemšťanoch, ani o technike v predstave, ako ju majú dnešní ľudia.
Je to v prvom rade napodobňovanie civilizácie z údolia Nílu. Čo a ako tam fungovalo, to nevieme presne ani my - ale židovstvo je posadnuté na závistlivom napodobňovaní a zároveň nenávisti voči tejto civilizácii (to je jasný hlavný motív ich Starého zákona). Neskôr sa toto vykrádanie a nenávisť prenieslo na všetky ostatné úspešné civilizácie sveta, najmä na belošské, ktorým zúfalo závidia vznešenosť, dôstojnosť, rozum, úspech.
Rozumiete - oni vám závidia už tisícročia.
Tak sa pred nimi a ich symbolmi neponižujte - vaši predkovia sa za vás hanbia.

Lea

Veď oni nikdy fyzicky nepracovali, nikdy si neupratali sami svoj domov, neopravili fasádu na dome, nikdy neurobili nič, čo by si vyžadovalo nejakú fyzickú prácu, ani len neskrášlili svoj vlastnú záhradu.... Nemali proste žiadnu záhradu, keď nemali na záhradníka. Fyzická práca sa im bridila, viď. domy v Bratislave, v Podhradí, kde žili, na starých fotkách z čias minulých je vidno, ako tieto čudné entity narábali so svojím vlastnym prostredím, v ktorom sa pohybovali.

Už Hanibal Lecter vo filme Mlčanie jahniat, čoby vlastne briskný psychiater tvrdí, že zlý človek závidí, a čo závidí zlý človek - psychopat a prečo robí zlo ? Závidí to, čo vidí. To, čo nemôže mať, nemá na to, nikdy to prirodzeným spôsobom nedosiahne.. .

Niekedy si si položil otázku, koľko je trebárs v Bratislave židovských cintorínov, resp. hrobov ? Nevravím o holokauste, hovorím o bežných hroboch. Je ich aleže strasne veľa. V Bratislave je pochovaný jeden z najväčších rabínov. A ani tí všehomocní developeri si preto na hradnom brale neškrtnú. Je to sranda a smútok zároveň. To ale znamena, že táto početná komunita bola a aj v súčasnosti je veľmi silne zastúpená v našom hlavnom meste.

Židov však kedysi v dávnych minulych časoch nepúšťali za hradby mesta, ľudia nemali k nim dôveru, boli to podľa ich názoru podvodníci, ktorí požičiavali na úver, a aj zlí krčmári, ktorí riedili víno. Už vtedy, pred ix rokmi o nich nešiel dobrý chýr ako o dobrých a čestných ľuďoch, ten nebol nikdy. A preto sa nikde na svete netešilo toto etnikum aleže žiadnym sympatiám. A zovšadial ich vyháňali.

Gróf Pállfy si ale však v tej dobe povedal, ok, to že požičiavajú ľuďom, keď sa im neurodí úroda v dôsledku sucha, alebo povodní, je fajn, lebo tým svojich poddaných ja udržím na uzde, strachu a mám ich pod kontrolou, a teda super, dám Židom možnosť vstúpiť do mesta a všetky výsady k tomu, lebo sú zárukou, že sedliak Slovák nebude robiť povstania a nebude sa búriť.... Bude v strachu dlhu... Ach bože, čo nám to len v súčasnosti pripomína, všakže ? ... :) Žid požičia a veci sa posunú do novej reality...

Norman, škoda reči, toto je dané, neviem kto to takto nastavil, určite to nebol ani Boh, ani kliatba, a ani hlúposť Slovákov, proste oni nás tu otravujú ako dáke muchy, a my ich proste nevieme odohnať.... A ešte nikdy nikto nevynašiel ten jeden špeciálny Repelent.

Sa dohodla včera vláda, teda štát, že odpustí bankový odvod bankám, teda banky vlastne vyhrali spor, aspoň vieme, že korona má aj akési dobré pôsobenia na vládu a následne bankový sektor :))

Norman

Pointa a zároveň riešenie je v tejto otázke.
Tu totiž rozmýšlajú ľudia zle. Vidia totiž situáciu, vidia ten cudzinecký element ako prvotný a pýtajú sa, odkiaľ sa vzal.
A bolo by treba napísať desiatky článkov, aby sa dostatočne vbilo ľuďom do hlavy:
prvotný nie je parazit, ale prvotný je prijímateľ, prvotná je situácia, ktorá parazita vytvára.

Konkrétnejšie - prvotná je mentálna štruktúra človeka, ktorá je príliš prístupná škodcom.

Je to ako keď človek nastaví kožu v lete podvečer pri rieke - vždy sa nájde komár, ktorý zachytí teplo či pach a priletí na hostinu.
Dnes sa dá použiť technická analógia - ľudská myseľ je ako počítač nechránený žiadnym antivírusom a žiadnym firewallom. A tak zákonite vznikajú vírusy, trojské kone, proste paraziti.
(pre odporníkov od NAKA - parazit nie je urážka, je to terminus technikus, "para" značí "vedľa", "mimo", a "zit" je proste "bytosť" ).

Toto považujem za podstatu problému. Nie to, že jestvujú paraziti, jedovaté hady či pavúci - tomu sa nemožno čudovať. Problém je to, že ľudstvo je také nedospelé, nedovarené, že sa nevie brániť.

To je všetko, je to tak jednoduché.
Ľudstvo je proste stále ako dementné decko, ktoré stále serie pod seba, žije v špine a nechá sa zneužívať ešte dementnejším deckom.

 

Ľubov

kto stojí za zrušením monarchií a založením republík v Európe a Amerike.

Toto je téma najbližšej budúcnosti,nebude sa jej dať vyhnúť. Celkom sa na to teším.

Norman

Opakujem, základ je nedostatok spoločenskej "imunity". Slabosť spoločenského organizmu.

Toto začalo skôr, ako zrušením monarchie. Keď nejaký národ či rasa prevezme za svoju svätú knihu manipulčné knihy druhého národa či rasy, tak je stratený. Kým sa jedov nezbaví, kým sa nezbaví prílivu nových, je bezmocný. Malé slovenské deti sú učené o čom - o Abrahámovi a Mojžišovi. Tam to začína, tá bezmocnosť a opantanosť. Málokto má individuálnu silu to prekonať.

(ako napríklad pozitívneho vývoja je nám známy Ján Kozák - i keď netvrdím, že má vo všetkom pravdu alebo že to robí bezchybne)

Ľubov

ale čo ak to začína už v torzných poliach?
To,čo sa dalo od Vernadského prečítať,som ako obyčajný človek prečítala,nie je mojím osudom chápať torzné polia,ani kvantovú fyziku. Len keď hovoríš,že to začalo hlboko....

Takže márnosť .... monarchia mi teraz chodí po rozume tak často,pretože vidím,že tento systém tzv.demokracia požiera sám seba. Naproti tomu len taká jedna rodina Migazzi,jej potomkovia v jednom pokolení založili Arborétum Mlyňany,postavili základy pre kúpele v Piešťanoch a Dudinciach. Kde zmizol ten potenciál ?
Nehovorím,že všetci boli takí-ale,blíži sa august.Na rad prídu turkobijci Esterháziovci. Ani jeden z nich by si o dnešného bruselského poslanca ani bicykel neoprel- obrazne povedané,taký priepastný rozdiel tam vidím.

Ľubov

Pridám ešte jeden film. Všetci poznáte ten príbeh : https://www.tarak.cz/agora/ Ktovie,ako dlho budú takéto filmy volne dostupné,tak radšej nech je tu.
Ak si ho pozriete,zažijete parádne deja vu .(už prežité)

Náhodný okoloidúci

Za seba môžem napísať, že od malého detstva úspešne odolávam všetkým tlakom a snahám obrátiť ma na cudziu "jedinú pravú vieru". Moja prirodzenosť a moje mentálne nastavenie to nedovolia.

Lea

.

".. si kočka, si kočka, si kočka,
a perfektne urobená..."

( to nie ja, to Elán )

Norman

 

podvodníci aj dnes uvažujú a konajú podobne, ako kedysi. Dnešná forma kocky na čelo - účel - výučba jazykov. každý normálny človek považuje za podvod - ale dobre, je tam minimálne  ta elektronika a nejaký magnetizmus.

 

kocka na cele

Ak by sme aj uverili, že nejaké podobné zariadenie kedysi na nejaký účel ako tak fungovalo, tak to určite nebol taký nezmysel, aký si teraz dávajú na čelo židia. Ergo - židovská kultúra je minimálne v tomto bode tupý cargo cult.

Ale podobne až rovnako je to aj v jej iných bodoch - v ich textoch o  ich role v Egypte či Babylone, o ich údajnej vlasti, a o bohu všeobecne, toho deformujú na malodušného hnusného závistlivého krutého psychopata.

Náhodný okoloidúci

Dnes som bol v BA, okrem iného na kus reči s kamošom, vidíme sa párkrát do roka. Prišla reč aj na súčasnú politiku, ako inak, a on zmienil zaujímavú udalostičku. Jeho mama v kuchyni pred otcom poznamenala, že dávno nerobila huspeninu. V priebehu niekoľkých sekúnd jej sám od seba na smatfoune naskočil recept na huspeninu. Nech nám nikto netvrdí, že je to náhoda.

Ešte dobre, že nemám smartfouna aj ajfouna. Ale nerobím si ilúzie, že nie som sledovaný inými spôsobmi, podobne ako my všetci, čo píšeme spoje postrehy na nekorektné stránky.