Najvyšší súd potvrdil nadvládu USA nad slovenským právnym systémom

V kauze Zmenky potvrdil Najvyšší súd rozsudky  nad Kočnerom a Ruskom.

Pripomeniem už len fakt, že to bol vlastne spor medzi americkými mediálnymi chobotnicami, a ich vlastnými, aj keď mierne externými agentami. Kočenrovi tie prachy s najväčšou pravdepodobnosťou sľúbili a on si myslel, že ich dostane. Lenže oni to nebrali ako maličkosť, išlo o princíp a okrem iného aj kvôli tomu zomrel Kuciak.

Zaujímavejšie ako to, že sa presadil anglosionistický mediálny moloch, je to, že sa presadil cez slovenské súdy. To je vážne varovanie. Kto konkrétne je za tým, to vidíme dobre z tohto procesu. Lipšic, Šanta.

Kočner a Rusko sa už dávno zapredali peňažnému molochu. A potom ich zradil. Alebo oni  zradili molocha. V podstate môžu byť radi, že ešte žijú. Netreba ich ľutovať, oni nie sú politickí väzni. Po škandalóznej smrti generála Lučanského sú oni už len nezaujímavý prípad. Hlúpe je len to, že kým okrádali Slovensko, boli to celebrity na vrchole bratislavskej smotánky. Až keď skúsili obrať anglosionistického levantínca, ocitli sa na okraji spoločnosti.

A možno sú dokonca tak prehnití, že im moloch nejako odpustí. Možno už aj odpustil a preto je Kočner v pohode. Samozrejme, na verejnosti, slobodného a aktívneho ho už asi neuvidíme. Prípad je uzavretý, žiadne informácie zo SISky a podobné dôkazy už nič nezmenia. 

Ale je možné, že sa niekto dopustil falšovania dôkazov a bude v budúcnosti za tento proces trestaný. Neviem, či je Biden v stave starať sa o všetky oduté gamby, ktoré kedysi lizali americké gule. Ťažko.

 

 

 

 

 
 
sandro

Tu treba pripominat vsade kde to len ide : Na 19 rokov bol za tento podvod na nadludoch odsudeny minister a podpredseda najslusnejsej vlady aka tu doteraz bola. Treba sa zarove pytat, kedy budu odsudeni aj dalsi clenovia tohto spolku slusnych, vratane hlav Dzurindu a Miklosa. Je az neuveritelne ako si v klude naziva taky Malcharek vdaka tomu, ze Hascak je chraneny.

slaven1

V USA oligarchovia rozhodli, že v prezidentskom kresle bude zástanca "nad právnymi systémami" jednotlivých kolónií, a tak slovenský lokaji-sudcovia nechcú ohrozovať svoj pôžitkársky život.

Hlavne teraz, keď mocenské vákuum, ktoré vzniklo likvidáciou formujúcej sa slovenskej elity matovičovou vládou, zaplnili americký "ultras" (USA ako hlavná sila stojaca za vládou Matoviča).

(sem by to chcelo fotku predsedu Okresného súdu Žilina – Jaroslava Maceka – ako si spolu s Tódovou preberá na americkej ambasáde v BA cenu za najlepšieho judáša roka)

Nezabúdajme, že „kyselina spravodlivosti“ Kolíkova „zreformovala“ (rozložila) súdnictvo tak, že ho teraz kontrolujú (zahraničné) „vládky“.

Slovensko je zatiaľ pevne na „arménskej štátnej púti“. Nový Zéland sa v prípade Kim Dotcoma – ktorého hlavu si v 2012 vypýtali cez vtedajšieho viceprezidenta – vie vrtieť účinnejšie.

Slovensko sa nevie zastať svojej „elity“, vo väzení vrámci jeho hraníc zavraždili býv. prezidenta polície, vo väzení mimo jeho hraníc, v hlavnom meste Eurozväzu, drzo zavražili Chovanca - slovenský podnikateľský talent...

Jedna rana za druhou. Sype sa to po odchode Fica ako sneh včera. Idem ho odpratať a zapremýšľať.

slaven1

Ešte k obstojne napísanej úvahe. Nesedia mi tam nedostatočné slová "Kuciak zomrel". Kucia "nezomrel". Kuciaka "vytrímali" (grooming) a potom ho vybrali (aj s jeho priateľkou) na rituálny "obrad krvavej obete" režimu (ako študent Šmít v 1989). Zarezali ho ako obetného barana.

Jeho vražda zároveň slúžil ako kárateľná akcia (ukážka trestu pre neposlušných), ktorou držia disciplínu vo svojich oddieloch. Oddielami mám na mysli redakcie Aktuality.sk, TV Markíza, JOJ, rádia Express, SME, RTVS, Slovak radio, TASR, Čas.sk, Topky.sk...

sandro

Aj Monicka uz hysterci, ze ju Fico sleduje. Zacina byt z nej citit nervozita a stihomam. Ona dobre vie v com ide a ze jej smrt by opoziciu definitivne polozila a rezim by sa dal este viac utiahnut. Najma teraz, ked je vraj sledovana. Samozreme, aj druha strana vie, ze nejde novinarov zabijat kazdy rok, ale hold, jeden nikdy nevie...V jej pripade je to ako v strukturach mafie- von sa uz neda. Musi dokazovat, ze je uzitocnejsia ziva, drzme jej teda palce, smrt urcite nikomu neprajeme.

Ľubov

Dnes rozmýšľam,že hádam bude lepšie,keď sa už niekde uprace. Fakt,že má 5 detí a osem vnúčat,nie,urobil,ćo mohol. Nech tam nastúpi niekto Nový. Nemohla som zažmúriť oči,veď mal prejav v Novom Mexiku. S napätím som čakala,ktoré velké tajomstvo bude konečne odkryté,bude to Area 51? Alebo Majestic 12 ? Zas nič,zas gulové.-((.

Napíš,na čo si prišiel pri tom zapremýšľaní. Zaujíma ma to viac,ako Trumpov prejav pri múre.