Hybridná zástupná vojna Ameriky cez islamskych fanatikov

Majitelia USA viedli vojny rôzne. Na tie prvé používali plošné odvody civilov do armády. Tak organizovali dve invázie do Európy v rokoch Prvej a Druhhej svetovej vojny. Naposledy použili takéto plošné rekrútovanie pri Vietnamskej vojne, kde už mali ale veľké potiaže s neochotou mladých yankees klásť svoje životy na oltár anglosionistického zlatého molocha.

V následnom období prešli na "profesionálnu armádu", teda na platených žoldnierov. Týmto spôsobom viedli vojny v Iraku a iné konflikty obdobia 90-tych rokov a začiatku 21. storočia. Žoldnieri v US armáde boli v tom období zväčšia občania US, aj keď prevažne so spodiny spoločnosti, s neprimeraným zástupom černochov a mexikáncov. Postupne ale pribúdalo medzi nimi aj cudzokrajných dobrodruhov, ktorí okrem peňazí dostávali občianstvo, prípadne beztrestnosť a podobné benefity. Z  armády US sa stávala cudzinecká légia.

Tento trend bol zvýraznený tým, že sa v čoraz väčšej miere začali používať "súkromné bezpečnostné agentúry", ako známa Blackwater. Tým sa vojna a teda použitie ťažkej sily ocitlo mimo monopol a kontrolu vlády.

Najnovší stupeň tohto vývinu je používanie celých skupín cudzokrajných dobrodruhov najhoršieho razenia. Tých necháva mocenská elita, ovládajúca USA, bojovať za svoje záujmy po svete. Po rokovaniach medzi predstaviteľmi ozbrojených síl Turecka a Ukrajiny začala turecká spravodajská služba MIT aktívne prijímať teroristov/žoldnierov zo sýrskych ozbrojencov v provincii Idlib na ďalšiu službu na juhovýchode Ukrajiny. Je zrejmé, že kroky Turecka zamerané na nábor teroristov sú spojené s eskaláciou na Donbasse.

Je známe, že teroristi uzatvárajú kontrakt na 6 mesiacov a budú dostávať cca 3500 $ mesačne. V súčasnosti je počet tých, ktorí sa chcú zúčastniť vojny na Ukrajine, asi 7000 ľudí. Islamskí teroristi predtým v Sýrii dostávali od Turecka v závislosti od povinností a hierarchie od 500 do 1 000 dolárov, v súčasnosti pre Ukrajinu zvýšili žold na 4 000 dolárov, nakoľko rátajú, že budú mať do činenia s pravidelnou Ruskou armádou a ich straty budú preto vysoké.

Turecká účasť bude spočítať hlavne vo vysielaní teroristov, dronov, agentov MIT, spravodajského zariadenia a v prípade potreby aj vojenského materiálu. Turecko sa však do konfliktu „otvorene“ nezapojí.
 
Je jasné, že sa deep stata v Amerike snaží konflikt spojený s existenciou Islamskeho štátu preniesť do zóny Ruska, teda na Donbas. V tom im pomáha Turecko, ich trvalý islámsky spojenec a zároveň nepriateľ Európy a Ruska, všetkej nordickej civilizácie.
 
Je jasné, že USA tak prešli viacerými fázami zostupu formy ich brannej moci - od klasickej národnej sily až k používaniu len zahraničných žoldnierov - pričom doma majú len rozmaznané máničky. Tento proces najlepšie poznáme z histórie na klasickom prípade starého Ríma, ale opakoval sa niekoľkokrát aj neskôr - je to známy proces úpadku. Jednoznačne predznamenáva rozpad centralizovanej ríše - v tomto prípade USA.
Ale ako varuje ľudová múdrosť - Skapínajúca kobyla kope - a toto monštrum v tejto forme naozaj skapína. Takže bacha na jeho výčiny.
 

 

 
Náhodný okoloidúci

Je viac-menej jedno, či sa USA rozpadnú alebo nie, podstatou problému je samotná existencia chorobne rozbujneného vojensko-priemyselného komplexu (VPK), nenažranosť bankárov a korporácií a ochota jednotlivcov nechať sa naverbovať za zabijákov a nájomných vrahov v službách VPK.
VPK a bankári majú na svete koľko kolaborantov, že USA ako politickú entitu nepotrebujú. USA ako štát, inštitúcia, sú len nástroj v ich rukách.

slaven1

Ladík o zástupnej vojen u nás v podkarpatí s Českej kotline:

Každopadně se Ukrajina dostala na hranicu valky, šef Kyjova zakazal veřejnu dopravu bez propustky, a tvrdil, že korona jezdi autobusama a metrem. A tak sem raději zmizel, bo když se valči, nevaři se pivo a su zavřene hospody a to bysem se pak citil tajak u nas. Tam tež vedeme valku biologicko-ideologickou, akorat to obyvatelstvu nikdo neřekl a tak si mnozi mysli, že bojujeme s jakusik koronu.

Zdroj: https://vetvicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=768700

Dusanbe

tak do "slobodnej tlače" uniklo z vyšetrovania 2500 penisov:
https://www.novinky.cz/clanek/mobil-kurzova-pritele-skryval-2500-penisu-...

Takto sa to robí.

Ľubov

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/rakousko-chce-v-puli-kvetna-ot...

Takže v "slobodnej tlači" sa ich objaví ešte dvakrát toľko