Úbohí snobi

Ako vieme, zomrelo viacero ľudí, nedá sa nič robiť. Zomrel aj Lasica, dalo sa to čakať, rovno na javisku - ale opať, nič prekvapivé, veď ja som už viackrát mal dojem, že k Vácvalovej ho nosia už tuhého a hovorí za neho imitátor.

Lenže teraz sa prejavila Fialová, ktorá mu poslala do ríše tieňov pozdrav:

„Servus, Milan. To, čo sa mi stalo Tvojím odchodom, zostane medzi nami. Ale je jasné, že si nás tu nechal medzi tými debilmi samých a bude to ťažšie. Strašne Ťa ľúbim.”


Je mi jedno, aký mali vzťah, je mi jedno, že Fialová považuje ľudí okolo seba za debilov - ale z toho textu je jasné, že aj starý Lasica sa vyjadroval o ľuďoch ako o debiloch. Zrejme všeobecne, o všetkých ľuďoch. Pravda, iba v súkromí. 

Neželám nikomu nič zlé. Nechceme, aby Fialová medzi tými debilmi zbytočne dlho trpela. Ale je jasné, že čiastočne ona, ale hlavne on sám, našťal na svoj vlastný hrob.

 
 
 
vrbovčan

Ba robil to s radosťou.

buko

"Herec Milan Lasica († 81) skolaboval v nedeľu krátko po dospievaní piesne Ja som optimista."
skutocne smrt hodna komika. toto nevymyslis.

Co sa tyka Fialovej, je to klasicky priklad elitarskeho narcistu, ktoreho charakterizuje prehnana mienka o vlastnych schopnostiach, nadutost, arogancia, povysovanie sa nad ostatnych. A mozno si preto s Lasicom aj tak rozumeli.