V mašinérii, vedenej Kolíkovou, zomrel rýchlo a nečakane ďalší muž

Bol to jeden zo zatknutých, ktorí zostali vo väzbe aj po prepustiní Plačkovej a jej partnera.

Pavol Duchoň(56) bol vážne podozrivý, že spolu s ostatnými robili obchod s drogami a že nimi zásobovali aj vysoko postavené osoby v politike. Po pár týždňoch vo väzbe náhle zmrel. 

Prokuratúra neuviedla dôvod úmrtia. 

Koľká to náhoda, však? Človek, ktorý možno mohol veľa povedať, náhle zomre. Toľko k úmrtiam dôležitých ľudí, ktorí sú v ochrane ministerstva spravodlivosti.

Zodpovedná Kolíková by mala okamžite odstúpiť a už za prípad Lučanský by mala dostať niekoľko rokov vo vezení. Je vážne podozrenie, že toto nie sú úmrtia či samovrtaždy, ale vraždy. Tak hlboko klesol slovenský štát.

Bývalý šéf NAKA Branislav Zurian sa bojí o svoj život a je v zahraničí. Moc na Slovensku prebrala mafia, na čele s Matovičom, Lipšicom, Mikulcom, Naďom, Kolíkovou a niektorými ľuďmi v pozadí. A vo vezení aj doma náhle zomierajú ľudia. Ak je niekto nebezpečný mafiánskej hydre, zobere ho na roky do väzby, a prípadne zabije.

Predpovedalo sa, že keď tamtá globalistická hydra bude skapínať, že jej zvyšky budú hrýzť okolo seba a že potečie krv. Len sa tomu, ako aj iným zlým predpovediam, neverilo. Tá doba je tu.

 

 

 

 
slaven1

Z článku "Nemocnice po celej krajine sa plnia deťmi":

Lôžkové kapacity sa plnia v Ústeckom kraji. Vo všetkých siedmich nemocniciach je zaplnenosť detských lôžok okolo osemdesiatich percent. „Ide často o pneumónie, bronchitídy, laryngitídy či gastroenteritídy. Detské oddelenia sú takmer zaplnená,“ povedala pre TV Nova Jana Mrákotová, hovorca Krajskej zdravotnej, a.s.

Podobnú situáciu hlási aj Brno. „Na lekárskej službe prvej pomoci je enormný nárast pacientov,“ informoval Petr Dominik, primár Detskej nemocnice Brno. Takisto Pardubický kraj eviduje viac detských pacientov. Na štyroch detských oddeleniach v Pardubickom kraji je ich oproti normálu hospitalizovaný dvojnásobný počet. A desiatky detí s respiračnými chorobami lieči aj Jihlavská nemocnice.

https://magazin1.sk/nemocnice-po-celej-krajine-sa-plnia-detmi-podla-leka...
https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/446247-nemocnice-po-cele-zemi-se...

Norman

Deti žili pol roka či rok prirodzeným zdravým životom, teraz ich zavreli zas do klietok, kde na seba kašlú, kýchajú, soplia a pľujú, a podľa výskytu "gastroenteritídy", hm, teda azda aj močia či čo - tak teda v tomto potkaňom tlačenisku logicky prudšie chorejú.

Tu naozaj možno vidieť, čo je zdravší a prirodzenejší spôsob života (nielen) detí.
Nuž, už sa vrátili do "normálu", do nahustenej infekčnej špiny.

slaven1

Pediatri na Slovensku hlásia obrovský nárast prípadov chorých detí, s akým sa v minulosti nestretli a nejde o covid. Krutá daň za rúškový diktát: Likvidácia imunity & ťažké stavy z nádchy.

https://www.infovojna.sk/article/kruta-dan-za-ruskovy-diktat-likvidacia-...

Norman

no, to hej :-)
Áno, keď ide o deti, to sa farmakoncerny a biela mafia nabaluje bez problémov a nik sa neodváži povedať, že je to nafukovaný nezmysel.

slaven1

Tak ako pred 32. rokmi bola na Slovensku "zamatová" revolúcia, tak teraz prebieha "zamatová genocída".

http://zvedavec.org/komentare/2021/10/8884-great-reset-jede-podle-planu-...

slaven1

"Přístav Terst zahájil útok proti povinnému Zelenému pasu, přístav Ancona odpověděl, stejně jako přístavy v Ligurii, včetně velkého přístavu Janov, a další, Gioia Tauro, Civitavecchia u bran Říma: zablokování přístavů vede k následným logistickým poruchám, kamiony nemohou vjíždět ani vyjíždět, ani nakládat ani vykládat.

Dokáři nejsou jediní, kdo je na válečné stezce. Silné protesty probíhají také před turínskými továrnami. "Nejen v této zemi se musí za práci platit, jsem tu už dvaatřicet let a dnes ráno se nemohu dostat dovnitř, protože nejsem očkovaný, připravují nás o svobodu," hřímal dělník Fiatu Avio v Rivalta Torinese, který od rána s desítkami lidí bojoval proti povinné zelené propustce před branou č. 10 letecké továrny.

Další kritickou situací je veřejná doprava, kde se procento neočkovaných zaměstnanců pohybuje mezi 10 a 20 %.

Zemědělství je rovněž postiženo: zemědělská činnost je vázána na sezónní cykly a nelze ji zastavit a na polích pracuje nejméně 100 000 neočkovaných zemědělských pracovníků.

Šéf italské vlády Draghi nechce dělat žádné kompromisy, zítřek je však vysoce rizikový a mohl by ho přimět k ústupkům: sociální a protisankční agitace v Itálii teprve začíná..."

http://zvedavec.org/vezkratce/18191/
https://www.medias-presse.info/du-nord-au-sud-litalie-bloquee/147566/

slaven1

V Taliansku, bojisku hybridnej vojny prebiehajúcej aj na Slovensku, je nastupujúci hospodársky prepad plne organizovaný ich súčastnou "elitou".