Blahove trestné podanie na Schutza zo Sme polícia zamietla

Dnes Blaha zverejnil policajné zamietnutie  svojho trestného podania na Schutza.

https://www.facebook.com/LBlaha/videos/678282536471571

Peter Schutz na adresu nezaočkovaných ľudí napísal: "neočkovaní by mali kvičať ako svine na bitúnku".

Po podaní oznámenia Schutz pridal ďalšie výroky na adresu nezaočkovaných: „politická korektnosť nebráni povedať, že na neočkovancov sa nedá ísť iba cukrom (lotéria, helikoptérové peniaze), ale treba aj (poriadne dlhý) bič. Nie je jasné, čo bráni povedať, že to nie sú ľudia, ale dobytok, keďže len ich bezohľadnosť a teľacie IQ budú príčinou, že v septembri /októbri/novembri – na staré kolená – na mňa štát uvalí zákaz vychádzania.“


Polícia trestné podanie od Blahu zamietla s tým, že daný článok nebol verejný, lebo bol v platenej časti Sme. 

Nečudo, že Blaha je konšternovaný (viď hore link na video). Na toto by malo prísť okamžite trestné udanie aj na tých, čo takto zamietli podanie.
Netreba vysvetľovať, že prakticky všetky masmédiá vždy boli a stále sú platené, takže za verejný obsah vždy bolo treba platiť - ale napriek tomu samozrejme, že je masmediálny. Argument, že za niečo treba dať nejaké centy nič nemení na tom, že daný obsah je verejne a masovo dostupný.
 
Ak teraz napíšem, že "židia by mali kvičať ako svine na bitúnku", bude to akceptované preto, že nie sme masmédium, ale súkromný, opakujem to: súkromny web pre Klub priteľov nadhľadu? Pripomínam, že vstup na nadhľad.com je platený (len krátkodobo a dočasne je platenie z technických dôvodov mimo prevádzku, ale hneď ako to okolnosti umožnia, zavedieme to - takže NIE SME verejné médium).
 
Ale možno je to zlý príklad, lebo vraj náboženstvo si človek nevyberá, ale neočkovanie vraj áno. Tak čo napísať, že "novinári by mali kvičať ako svine na bitúnku"? Lepšie?
 
Spoločnosť sa nevie vysporiadať s kreatúrami, ako je Peter Schutz, ktoré šíria nenávisť a vyzývajú na násilie voči veľkej skupine obyvateľstva, voči polovici Slovenska. To naozaj nie je možno tolerovať. Schutz je chorý človek a je to hovorca neľudskej, psychopatickej ideológie. Keď sa za jeho žvásty dostaví karmický odraz, nesmie sa čudovať a "kvičať ako dobytok", ktorým bezpochyby je. 
 
 
Ema

Nebude prijímať trestné oznámenia na starca jedovatého z prechľastania - dopadlo by to obdobne ako na civilizovanom západe pri trestných oznámeniach na agresívnych hnedoidov: nedá sa, sú subnorma, nemôžu za svoje zhovädilosti, nič iné z nich nevylezie.

Na internovanie zúrivého smetiara v protialkoholickej liečebni nemá polícia právomoci.

Ema

...Schutz sa môže odhlásiť z pobytu na súčasnej adrese:
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/indie-alkohol-klec-trest-pokuta.A...

Roland Edvardsen

Ako niekto, kto skôr krúti hlavou nad chybnými postojmi alternatívy a istých opozičných strán, musím povedať, že práve dezoláti ako Schutz a ich jedovaté slinty sú dobrou ukážkou, prečo sa napokon mnohí nedali a nedajú očkovať. Práve tento primitívny spôsob komunikácie a vyhrážania sa má za následok opačné reakcie - psychológia totiž nepustí. Áno, sú to neschopná a nedôveryhodná vláda a i jedovaté korporátne splašky, ktoré nesú najväčšiu zodpovednosť za nízku zaočkovanosť na Slovensku.