Luboš Blaha: Prídu si kukláči po Tódovú?

To, s čím dnes prišiel Robert Fico, je bomba, ktorá by mala rozmetať celú slovenskú liberálnu scénu na franforce. Takýto škandál tu ešte nebol.

1. Zabudnite na všetky doterajšie trestnoprávne tlačovky Smeru - tá dnešná predčila všetky.

2. Robert Fico predniesol jasné dôkazy a svedectvá o tom, že Matovič si spolu s oligarchom Világim a novinárkou Tódovou vytvorili mafiánsku sieť, prostredníctvom ktorej chceli zlikvidovať opozíciu.

3. Nikto nemôže spochybniť, že policajné zložky dostali pod kontrolu Világiho ľudia ako Mikulec, Hamran či Spišiak. A hlavný udavač Makó má s Világim takisto tučné kšefty.

4. Nikto nevie spochybniť, že ešte pred voľbami sa spolu pravidelne stýkali Matovič, Tódová a ďalší kľúčový udavač Slobodník.

5. Makó a Slobodník sú podvodníci, ktorí si zjavne na pokyn vládnych politikov navymýšľali obvinenia na predstaviteľov Smeru, aby ich politicky zničili.

6. A novinári ako Tódová či Vagovič, ktorí na celej tejto mafii participovali, pomáhali účelovo vytvárať ilúziu, že Smer páchal nejaké zločiny - celé to bol pripravený komplot.

7. Zúčastňovala sa na tom aj Petková z Nadácie Zastavme korupciu. Len pripomínam, že túto nadáciu financuje milionár z Esetu. A aj Denník N, pre ktorý píše Tódová, financujú milionári z Esetu.

8. A teraz prichádza to najlepšie - OĽaNO je na cucky, Mikulec je politická mŕtvola, celý ten ich plán na zničenie Roberta Fica im vybuchol pod rukami.

9. A tak Világi potrebuje svojich ľudí umiestniť inde. A kde inde, ako do Progresívneho Slovenska, ktoré sponzorovali milionári z Esetu?

10. Spišiak, ktorý ovládal políciu a rozhodoval o tom, kto kde bude sedieť na akej pozícii, teraz ide do PS-ka, pretože Világi je presvedčený, že po voľbách tu bude vládnuť PS spolu s Hlasom.

11. A mafia potrebuje preskupiť svoje rady a svojich kľúčových ľudí pichnúť do vopred pripravených oligarchických strán, ako je PS. Aby sa udržali pri moci.

12. Vôbec sa pri celom tomto zločineckom systéme netreba čudovať, že jedna z hlavných političiek PS Čaputová otvorene kryla Čurillovcov, ktorí pre celú túto politickú mafiu zohrávajú kľúčovú úlohu.

13. Po dnešku je úplne zjavné, že Tódová je podozrivá z ťažkých zločinov. Spolčila sa so Slobodníkom, ktorý mimochodom falošne obviňoval aj generála Milana Lučanského.

14. Dostali ho do väzby aj vďaka Tódovej kamarátke, sudkyni Záleskej. A keď na generála Tódovej kamoš Slobodník nakydal špinu, tak ho potom Tódová očierňovala v Denníku N.

15. Celá táto krvavá svorka na čele s Matovičom, Lipšicom, Tódovou, Világim a najnovšie aj s PS-kom má na svedomí množstvo zničených životov.

Milí priatelia,

dejú sa veľké veci. Oligarchické zlo sa presúva z OĽaNO do PS-ka. Ďalej chcú ničiť životy, ďalej chcú likvidovať opozíciu. Miliardári, zločinci, gauneri.

Pravda dnes vďaka Robertovi Ficovi konečne vyšla najavo - čo myslíte, budú o tom písať eseťácke médiá?

 
 
Miro

Niečo tu nesedí. Világi je Slovnaft, Slovnaft je MOL, MOL je vo veľkej miere napojený na Orbanov FIDESZ. A žeby práve FIDESZ podporoval týchto šialencov ktorý smerujú Slovensko úplne iným smerom ?
No jedine ak v Pešti dúfajú v rozklad slovenskej štátnosti a návrat Felvideku do Anyaország.

Norman

Ja som si len všimol, aké je zatiaľ ticho okolo tejto témy. Vždy, keď Fico povie niečo naozaj triafajúce, prejaví sa to tak, že média tentoraz nevrieskajú, ale sú ticho ako hrob.
Je to len otázka tu do pléna, čo sa o tom vie. Ale nemienim sa tomu venovať, veď aj Kuciaka zabili maďari (potvrdené súdom, že).

Idril

To partnerstvo medzi Világim a Matovicom sa mi zdá trocha nepresvedcivé, to by asi Igor sotva dovolil takto zdanit nadmerný zisk Slovnaftu...

Je vsak známe ze Tódová dostáva uz roky info od Grendela, Lipsica a dalsích, ved podobne spolupracovala aj novinárka PRAVDy Vanda Vavrová (bejby) pre Kaliho. To ze ze vsetci v SME pisu protiSMERácky je fakt, ale oznacit Tódovú hned ako clenku mafianskej skupiny je podla mna trocha prehnané.
Aj ked je SMER zo súcasných velkých polit. strán asi ta najkompetetnejsia strana na súcasnej polit. scéne, je iluzórne si mysliet ze SMER tu roky robil cistú politiku svajciarskeho typu. A ze ksefty oligarchov blízkych SMERu (Brhela, Sirokého) ci exposlancov Vázneho, tandemu Kali-Pociatek sú len výmyslom Lipsica s Matovicom podsunute Tódovej do SME, tomu neverí uz ani Robo ! Co sa vsak tyka súcasnych súd. procesov s kajúcnikmi, stací sa prejist na Mudronovu ul., kde Suchoba postavil dom povedla Flasíka, co je v okolí Slavína jedna z najvacsích vil. Ta stavba naozaj nevyzera ako dom stavaný z hypotéky :)

Dalej, tie obvinenia Bernarda Slobodníka z Národnej jednotky finančnej polície NAKA sú postavené najma na výpovediach obvineného Petra Košča, bývalého Kaliňákovho suseda, brata SIS-kára a neoficiálneho poradcu Jozefa Magalu (- pozri ev. DATEL.SK). Kosc si je dobre vedomy, ze ak sa SMER nevrati, moze za svoju minulost skoncit ev. aj za mrezami.

Celý súcasne vyhrotený problém s tolkými obvineniami vznikol práve preto, lebo v minulosti medzi opozíciou a koalíciou existovala gentlemanská dohoda, ze nikto nepojde za ksefty sediet, a toho sa Matovic akosi nechce drzat !
Medzi SDKU a SMERom to krásne fungovalo, ved stací si zaspominat koho Fico menoval za ministrov po volbách, ked SDKU polozila kauza Gorila:
- Fico vybral Maltiského ktorý býval v Záhorskej v Hascákovom dome na jeho strazenom pozemku, priamo vedla neho, - Zvolenskú, bývalú clenku pentáckej poistovne Dovery a o Kovácikovi netreba ani písat... (Samozrejme ze ani Igorko si na Hascáka netrúfa, ved bývalý SISkár Petr Holúbek z ktorého bytu sa odpocúvalo este doposial nebol zbavený mlcanlivosti !)

A preto Robertovi Ficovi s Lubosom neostáva nic iné ako vykrikovat podobne ako Matovic saskoval pred volbami 2020 co ho vynieslo az do premiérskeho kresla, co vobec necakal, samozrejme aj politicky nezvladol a pevne dúfajme ze uz aj politicky navzdy zhasol.

sandro

To je sice vsetko pekne, ale po tom, co sme vsetci poculi kto a co su zac hrubokrke svine okolo Curilovcov(aj ked skor okolo Lipsica), tak je jasne, ze ti ludia uz nemozu nikoho v tomto state vysetrovat a sudit, toboz nie odsudit. Akykolvek proces, v ktorom budu ucinkovat tieto spiny, bude v buducnosti v pricetnej spolocnosti zneplatneny. Zvlast ak sa bude tykat politickych oponentov.

Norman

Podstata spoločnosti kapitalistického razenia vo východnej Európe bolo a je rozkrádanie štátneho, a korupcia väčšia aj oproti Západu. To sem priniesol nový režim. (v tom je zahrnutá aj koripcia daňovníkov, colníkov, čokoľvek).
Tento režim sa tu rozrástol už do roku 1989, teda vrátane privatizácie. Privatizácia a Gorila je jedno a to isté, privatizácia sama je proste ťažký zločin
Fico bol prirodzene od začiatku súčasťou tohto režimu. Ale ako časom rástla jeho moc, tak časom rástlo jeho vysunutie sa z tohto svinstva. Skúsme sa na to pozrieť nie ako na subjekt-Fico, ale ako na objektívnu entitu Smer - ktorá podliehala nejakým chemickým zákonom.
A teda:
Samozrejme že Fico nie je bez určitej spoluviny, a že samozrejme aj okolo neho žili oligarchovia (ak by nežili, nemohol by robiť politiku). Veď si preboha uvedomme, ešte raz: tento režim, to sú korporáty a oligarchovia. Tí sú podstatní, zvyšok sú chabé nepodstatné kulisy. To známe hovno.
A čo vlastne urobila na Slovensku protiFicovská pro USA-junta? Samotný bordel režimu, jeho všeobecný rozklad a rozkrádanie hodila na krk čiste Ficovi. Akoby ho on zaviedol, akoby ho on mohol zrušiť, zmeniť.
TO je nezmysel, to je čistá účelová lož. Zlodej obviňuje toho, čo síce chabo ale predsa len určitej zlodejine bránil.
A keď samotné hospodárske obviňovanie nepomáhalo (Matovič doteraz tvrdí, že Smer ukradol ročne 3 miliardy - absurdná kravina psychopatického blázna), tak prišli lepšie americké efekty - vraždy a kuciakiáda.

.
A ešte zdôrazňujem, zopakujem:
V tomto terajšom politickom konflikte nejde o základný charakter režimu, lebo ten nedokáže, nechce a nevie zmeniť ani Fico, ani Blaha, ani nikto. Ide jednoduchšie o geopolitické spojenie - budeme otroci USA, alebo prípadne satelit Ruska, alebo budeme spolurozhodvať v Európe? O toto teraz ide! A kedže Ruskoje slabé, a má nás plné zuby, druhá verzia nehrozí. Takže je tu len otázka - amerika, alebo germania magna? Teda otroctvo alebo sloboda?
Je to takto jednoduché.