Kontraband z Aleppa

Sýrske Aleppo, najstaršie kontinuálne osídlené mesto sveta, bolo pre mňa najpríjemnejším mestom Blízkeho východu. S jeho zmesou kultúr bolo komfortným bodom na trase, menej rizikovým než Bratislava. Aleppo dostalo výnimku z minimalistického prístupu k videnému a zažitému - nič neskladovať v pamäti. Občas sa v tichu podvečera ozve spev muezína, najkrajší zo všetkých moslimských krajín a znie prastarou krajinou, o ktorej som vtedy nevedela, že je krátko pred smrťou.

Rozsah devastácie Aleppa je šokujúci. Čo je to za psychopatov, ktorí dokázali občianskou vojnou takto dorantať vlastné mesto?, pýtala som sa občas čisto rečnícky. Opodveď prišla, odkiaľ by ju nikto nečakal. Z nemeckého televízneho kanála pre deti KiKA. Aby povzbudil nemecké deti k multikultúrnemu obcovaniu, odvysielal propagandistický dokument Malvina, Diaa und Liebe. Stručne: nemecké dievča, v tom čase cca 14-ročné, sa pri celonárodnom ošiali "pomoci utečencom" dostalo do kontaktu s vtedy údajne 18-ročným Mohamedom, rodákom z Aleppa. Keďže titulok Malvina, Mohamed und Liebe by plnil opačnú funkciu, než sa od propagandistického dokumentu požadovalo a mohol by vyvolávať pichľavú otázku, či má nezletilá koránová Ajša nové meno, Mohamed vystupoval pod menom Diaa. Tu je:


Tento druh dokumentu, vysielaný pre nemecké deti (kanál je určený pre vek od 8 do 14 rokov), bol hardcore aj pre hubu držiacich Nemcov. Zadrapil sa do neho dokonca aj bulvárny dennník Bild. A tak si Diaau - Mohameda zvedavší ľudia trochu preklepli. Vďaka tomu, že už v roku 2013 uverejňoval na sociálnych sieťach príspevky a fotky, dozvedeli sa zaujímavé veci. Bradatý zmrd, obskakujúci v Nemecku pätnásťročnú domácu dievčinu, mal už v tom čase podľa fotografií viac ako v súčasnosti deklarovaných 18 rokov a bol saláfistickým džihádistom. Vďaka nemeckému televíznemu kanálu som mala možnosť vidieť jedného z psychopatov, ktorí zničili Aleppo.

Mohamed, ilegál z Aleppa, momentálne úbohý Fluechtling v Nemecku, udržiava kontakty so saláfistami. Ešte trochu potrénuje - a Malvínine rodné mesto skončí ako Aleppo.

***

Bonus:

Výhodou dnešnej doby je možnosť získavať dostatok informácií na vyvrátenie klamstiev. Akýchkoľvek, s výnimkou chronického tabu anglosionizmu - veďviemečoho. Preto museli čitatelia ktoréhokoľvek korporátneho média v strednej Európe - zverejnili to povinne všetky - vypnúť pri článku o "tatérovi z Osvienčimu" zvyšky kritického myslenia. Škoda, že v texte nezvýšilo miesto na zmienku o Eisenbergovom pobyte v Bratislave na začiatku vojny, kde sa stal komunistickým agitátorom a do Osvienčimu šiel ako politický väzeň. Na otázku, či nemal v Osvienčime pocit kolaborácie, zmrd odpovedal, že chcel prežiť. Hej, iste. To tvrdia všetci. Hlavne kápovia. Aj na okrádanie spoluväzňov o šperky a iné cennosti mal vysvetlenie. Zabezpečoval im rôzne benefity. Len Eisenberg sám - a ľudia, ktorí s ním prišli v Osvienčime do styku - vedel, prečo utekal pred Červenou armádou a prečo so zmeneným menom žil až na opačnom konci sveta, odkiaľ po celý zvyšný život ani nohu nevytiahol. Mohlo by sa mu stať, že niekto z preživších Židov ho spozná - a prehovorí. A to by veru bola iná kniha ako smoklivý príbeh komunistického agitátora, možného vraha tatéra Pepana, manipulátora a kriminálnika, ktorý si v Osvienčime nakradol z ľudskej biedy dosť na pohodlný život.

 

 
0
Sociálny patologista

Zmrdi samozrejme zakázali pridávanie komentárov a hodnotenie videa. Škoda, lebo by som naozaj chcel byť lepšie oboznámený s tým, či si myslia bežní Nemci.

Ja viem, že úroveň vymývania mozgov tam dosahuje obludné rozmery, ale aj tak - musia predsa fungovať nejaké prirodzené mechanizmy. No a toto video je už fakt za hranou. Veľmi nechutné a hlavne ponižujúce pre všetkých nemeckých mužov. To už naozaj v Nemecku vymreli normálni muži a ostali tam len slaboduchí vykastrovanci prežratí sójou, ktorí bez problémov prenechajú svoje ženy a dcéry púštnym zverom? To snáď nie.

Norman

To video je symptomatické. Pretože bolo určené doslovne deťom, je priamočiare v dogmách, ktoré sa pokúša prepašovať.

Príznačné je, ako okolo 6. minúty ten jej nemecký priateľ opakuje si 5 krát, ako sa arab Diaa a jeho kultúra"trocha" odlišuje od ich domácej. Bischen, bischen, bischen ... Pravda je taká, že sa odlišuje výrazne, je nekompatobilná, je pre domácu kultúru vražedná, - ale to astenický priam polobuzerantský chlapček nemá odvahu vyjadriť.

Iný typický bod je okolo 13. minúty, keď mladá šstnástka sediaca s rodičmi za stolom bohovsky svetaznalo rozpráva, čo ako je a bude, s dôležitosťou a sebavedomím neviemakej zrelej osoby, s rozhodným charakterom. Ono je to takto: Západ naučil svoje deti hrať sa na inteligentných a bohovsky ovládajúcich situáciu - v potkaních korporátnych pretekoch je táto schopnpsť klamať azda výhodou, ale v skutočnosti sú to hlúpe detičky, poznajúce len blahobyt a bavlnku svojej detskej izby (to ešte zámerne priostrené predčasným prehnaným erotizmom, ktorý prirodzene nedokážu zvládnuť a ktorý vraj "musia" poslúchať). Takto systém a rodičia sami vypestovali zo svojich detí sprostý "gojim" materiál, vhodný pre používanie židov. Teraz pri stretoch s druhým semitským či iným južanským barbarstvom tieto deti doslovne zhoria zaživa.

Každý dospelý zrelý človek vidí vo videu, ako tam hajzel klame a zneužíva nedospelé decko. Aj na niektorých detailoch vidno, ako inak bude ten bradáč reagovať v budúcnosti, keď tam už dávno nebudú kamery, ako jej doslovne rozmláti hubu, ak si čo len trocha dovolí to, čo ešte pretrpí teraz pred kamerou. To museli vnímať ľudia aj v Nemecku, preto sa tam v mediach a na webe zdvihla určitá vlna odporu voči tomuto svinstvu (ale určite príliš slabá vlna odporu).

Ešte to video dobieha a je šokujúce, ako to decko nadšene deklaruje tie otrávené dogmy, čo do neho vkladali: "Pri láske nezáleží, z akej zeme prichádza". Dobrá žiačka šíri mémy ďalej, a tak to robia milióny a milióny už dve tri generácie. Celá krajina je inseminovaná podobným svinstvom. Ale ... všetci oslavujeme "deň víťazstva" a tam to začalo. Trvá to proste nejaký čas, kým sa z vajíčok vyliahnu larvy a začnú sa mrviť po celom mäse...

To, že bradáč vo filme privádza do nemecka celú svoju rodinu, rodičova atď, považujem už naozaj za kontraproduktívnu tuposť tvorcov, ktorí, ako som spomenul, uvažovali len s bezbranným nekritickým detským vnímaním "Je dobre doviesť do nemecka arabské rodiny". Hnus.
A Malvína samozrejme čaká Arabov na letisku v ručníku na hlave. Odpor prelomený. Ale čo narobíš, keď, opakujem ju cez nabubralý erotizmus infikovali dogmami, že "láska - čo narobíš, je to proste tak " (jej citát 23 minúta). Súčasná ideológia robí z ľudí dobytok, ovládaný cez hormóny, emócie. Nie je to nové, ale už sa dosahuje maximum.

Ema

si nejaký čas myslela, že pri Liebe kultúra nehrá rolu. Až kým ju Afgan, pri ktorom teľa stihlo rozpoznať nebezpečné symptómy a malo snahu zdekovať sa, za bieleho dňa nezapichol ako kozu.

Dobrý námet pre detský kanál KiKA - vraždiaci kozojeb bol traumatizovaný a "nievšetcisútakí".

Norman

Možno aj Malvina už zmenila názor, keď sa dopočula o vražde. Bolo by dobre sa jej spýtať. Možno jej matka či tatko jej do tej krvi vopchajú nos.

senil

V Sýrii válka skončila, je čas jít domů. Byly to přece takzvaní uprchlíci. Pokud je Německo nedeportuje, tak tos ním dopadne hodně špatně. Už teď tam vznikají no-go zóny a kriminalit aje na vzestupu
http://www.epshark.cz/clanek/210/nemecko-policie-je-proti-zlocinnym-gang...

Buheh

ešte domov nepôjdu, lebo amerikáncom sa to, čo sa v Sýrii dialo, veľmi páčilo (bolo to kúúl) a chcú pokračovanie. Trénujú 30000 nových demokratov, a títo až budú vedieť dobre odrezávať hlavy, začnú predstavenie odznovu.

Norman

do archívu:
bradáč mal na FB status, kde píse, po arabsky:
"S aláhovou pomocou budem islamizovať nemcov"

Na krku (vo videu) mu visela patróna - oblúbený to symbol islamistov.

http://www.pi-news.net/2018/01/diaa-auf-facebook-ich-werde-die-deutschen...

V normálnej spoločnosti by ten chlab okamžite skončil v base . A vyšetrovalo by sa. Úradníci, ktorí mu podpisali to, aby sem dovleikol celú svojú fammíliu, by tiež skončili v base. Família okamžitý odvoz do Lýbie.

mirage

del

Norman

ďalší príklad slobody slova,
Nebudem hľadať ďalšie, z celého webu ho zmazať aj tak nemôžu, nebudem s nimi hrať túto hru - ale povedal som pri tej príležiosti, že tieto ich móresy krvavo skončia.

mirage

http://www.hr-fernsehen.de/sendungen-a-z/engel-fragt/sendungen/engel-fra...

engel - moderator
spaniel -hovorca afd
gotz -media paedagogin
lamya -fake i-wissenschaftler
mucke - preventista
01:20 holznerstein - riaditel tv hesserundfunk - vyraba program pre kiku
seria schau in meine welt, nov. 2017
theme-schwerpunkt: gemeinsamleben,
02:30 kinder respect fuer meine rechte
02:55 ciel dokumentu
03:07 gabi
03:17
10:08 iniziative
10 20
..
10:30 film -
20:28 skola
23:28 rodicia

diskusia:
34:45 spaniel
01:07:35 mucke film pedagogicky notwendig,
01:11:10 matka
01:13:30 spaniel
01:14:20
01:15:00 turkyna
01:16:00 exter
01:17:00
01 17 45
01 18 44 immer ein pozitives menschenbild - holz
01 19 50 spaniel -
01:20:00 legitimierung
01:20:55 gotz
01:23:55
01:26:30
01:29:00