Kamara obscura

Glen Kamara je africký rasista, hrajúci momentálne v Británii. 

Kamara je na príčine, prečo  dostal stopér pražskej Slavie Ondrej Kudela 10 zápasový trest. Vraj Kamarovi povedal, že je čierna sviňa. Alebo také niečo, nik to nepočul, iba Kamara, ale to UEFA stačilo. Zrejme pri pohľade tú čiernu papuľu nepochybovali, že mu to Čech musel povedať. Zato Kamara, ktorý po zápase fyzicky Kudelu napadol a udrel, dostal trest len 3 zápasy. Toľko spravodlivosť UEFA.

Teraz hral Kamarov tím, Glasgow Rangers, na Letnej so Spartou. Tá má uzavreté hľadisko kvôli rasistickým urážakam z minulosti. Do hľadiska boli preto vpustené len deti, tisícky školákov. A - čuduj sa svete - vypískali každý kontakt Kamaru s loptou. Češi majú predsa len zrejme nádejnú budúcnosť.

Mimochodom, černoch bol v zápase zas agresívny a hral nefér, dostal dve žlté karty a musel odísť predčasne do šatne. Oni proste nie sú schopní sa ovládať.

 

https://futbal.pravda.sk/europska-liga-uefa/clanok/602420-kamaru-na-spar...

 
Ema

pre ich agresívneho Afrofína, ktorého mentalitu vymodelovali predkovia zo Sierra Leone, že si minister zahraničných vecí Česka predvoláva veľvyslanca Spojeného kráľovstva. Asi sa budú baviť o futbale.

Norman

je dobre, že sa dejú takéto strety a konflikty. Čím skôr sa z tohto stane téma, tým lepšie. Téma o konflikte "civilizácií", o konflikte genetických "dogiem".

sandro

Aj v Belgicku su rasisti, dokonca legalne posobia v policii. Dokonca maju tu drzost, dohovarat Holandanom ako npr. Karim... Pravom dostali po pysku : https://www.youtube.com/watch?v=Ry8d0Mi5Krc