Tento národ predsa len niečo dostane do ulíc. Je to pi.. oné, maternica.

Len včera sme tu opľuli nemastné-neslané snaženie sociálnych demokratov a národovcov - výsledky ich demonštrácií sú neustále tristné, a aj ostanú. A už dnes tu máme akýsi dôkaz.

Neuveríte, ale išiel som zas náhodou okolo, naozaj náhodou, a videl som nezvyčajnú aktivitu dopravných policajtov. Traja snaživo blokovali vjazd na ulicu Palisády. Som neinformovaný, uznávam vinu, tak som si myslel, že azda pôjde nejaká delegácia. Alebo teda demonštrácia - ale nič sa nejaký čas nedialo, tak som odišiel. A prepásol tak bandu žien, ktorá si nechce nechať siahať na maternice. Lebo tak znelo ich heslo: "Nestarajte sa do našich materníc". Video z ich mašírovania k parlamentu môžeme vidieť na Pravde.

Ja mám k tomuto "problému" zygot ambivalentný postoj. Koniec-koncov, "nadhľad ponad protiklady" je naše heslo, treba chápať obe strany a nebyť fanatikom ako žiadna zo strán. Človek síce potrebuje vnímať, kto je kto - je tu stret religiózneho fundamentálizmu s liberalným právom na vlastné telo - ale oboje bez hodnotenia, bez hanobenia - alebo s dešpektom voči obom. 

Ale nikdy mi tu na stránke nešlo príliš o tento pseudospor, ktorý treba jednoducho rozťať racionálitou. Obe strany pristupujú k problému hystericky, jedna akoby im niekto škatule bral, druhá akoby každým výstrekom semena milióny dušičiek skapínali.

Ide mi tu teraz o tú demonštráciu, jej počet.

Je definitívne vidno, že pre slovenský národ platí: 

Viac ako ekonomické problémy, ako vojnové hrozby, ako energetický nedostatok, ako fatálne nebezpečenstvo migrácie a dokonca hrozba cudzieho antagonistického vraždiaceho náboženstva - rádovo viac tento národ trápia problémy menštruačných buniek. A možno teda ešte problém zakrytia huby pred slintajúcimi spoluobčanmi, či "hrozba" zavretia kaviarní, prípadne iracionálny strach z injekcie.

Vážne - tento včerajsí pochod materníc, ako určitý etalón ukazuje to, čo sme tu včera s Edwardsenom napísali - pokusy opozície sú jednoducho slabé.

Ale opakujem aj to, že už ich nechcem obviňovať. Nie je to (len) v tých politikoch a aktivistoch, je to v národe, zaujíma ho oveľa viac ... ako sa tomu hovorí ...  obcovanie a veci s tým spojené, ako čokoľvek iné.

No čo už. Ako hovoria vynálezci, aj pokusy zdanlivo neskončené "úspechom" sú prospešné tým, že sa vie, kadiaľ cesta nevedie. To platí aj o tridsaťročnom pokuse vysvetliť kultúrnym spôsobom Slovákom, že nemajú byť otrokmi a sluhami. Ba ten pokus už vlastne prebieha skoro dvesto rokov, minimálne od čias štúrovcov - a nezlepšuje sa to, ako hovorí profesor Chocholoušek: "stále kvoká, stále kvoká". Všimnite si, jediné pokusy akejsi razancie v tomto národe sú namierené samoničiteľsky proti sebe samému, proti svojim spoluobčanom, svojej vláde. To je absurdné, asi prvý národ hodný Darwinovej ceny.
 
 
Norman

Poslankyňa Tabak bola na proteste proti zákonu, za ktorý sama hlasovala :-D

https://www.topky.sk/cl/10/2200025/Poslankyna-Tabak-ma-na-konte-dalsi-tr...

To je proste typické pre týchto poloľudí z Olajna.

Roland Edvardsen

Pri Tabak si už musí človek klásť otázku, či to nerobí naschvál - aby upútala aspoň imidžom tupane, keď už sa iným nedám. Je totiž ťažké uveriť, že niekto, kto sa stal poslancom môže byť až tak strašne retardovaný.

A hentie včerajšie vaginálne protesty tiež len ukázali alibizmus a farizejstvo týchto kdejakých kaviarnikov, feministiek a beta-ľavičiarov. Jednak oni nedokážu ísť protestovať proti vláde ako takej, voči primitívnemu Olajnu, ale hovoria len a len o Záborskej, nepriateľ je len Záborská, iné mená z koalície nespomenú. Druhá rovina je tá, prečo kaviarnici neprotestovali a neprotestujú aj proti iným porušovaniam ľudských práv? Prečo len a len vagíny a nič iné?

A ešte tretia rovina: je smiešne ako kaviarnici a Nko teraz vyplakávajú nad Záborskou a inými fanatikmi, keď pred voľbami, hlavne teda Nko, de facto pomáhali Matovičovi - minimálne v tom akú protismerácku atmosféru tu vytvárali a ako ho nekritizovali. Ja si ešte spomínam na články o tom, ako Matovič "zvládol" predvolebné diskusia a ako začína pôsobiť "štátnicky" (ROFL). Veď predsa dobre vedeli, že Matovič si nahrabal na kandidátku kadečo, vrátane kdejakých pofidérnych sektárov, ktorí by si inak do parlamentu nikdy nedostali. Bľačiace progresívne teľce teraz majú čo chceli, sami majú na tomto svoj podiel zodpovednosti.

Norman

Mňa fakt viac fascinuje, ako sú "liberáli" priam vojensky organizovaní a disciplinovaní - niekto zapíska, a údajne "slobodné nezávislé osobnosti" sa hneď zoradia do stáda a pochodujú, ľavá dva, ľavá dva.
Nechutné.