Zmija Cséfalvayová na čele zahraničného výboru

Nezaradený poslanec Peter Marček bol na Kryme a robil tak úplne prirodzenú politickú prácu. A podal svedectvo, že na Kryme je normálny život, neprebieha tam ani náhodou žiadna okupácia.

Doma na Slovensku ale zvolala odchovankyňa globalistických talmudistických univerzít Cséfalvayová (Most-Hid)  a jej poskok Klus parlamentnú inkvizíciu a vyjadrili neochvejnú mienku, že slovenský paralement bude do roztrhania tela slúžiť svojim globalistickým pánom. Bodka. Hurá.

Procesu sa zúčastnil aj sám obvinený Marček - povedal im, že sú sorosovský póvl a tresol dvermi.

Potom výbor parlamentu odhlasoval ten grc, čo mu spomínaná extrémistka predložila.

Zaujímavé je, že na tomto zasadaní zahraničného výboru sa za koalíciu zúčastnili len poslanci Mostu-Híd. SNS ani Smer tam zámerne neprišli. A SNS teraz žiada odstúpenie spomínanej inkvizítorky, pretože jednala proti koaličným dohodám.

Predseda Mosta-Híd Béla Bugár  však odmieta, že by jeho nominantka porušila koaličnú dohodu."Tá hovorí o tom, že porušením koaličnej zmluvy je, keď koaličný partner, povedzme cez svojich poslancov, nesúhlasí s návrhom a druhý koaličný partner to odsúhlasí s pomocou opozície. V tomto prípade tam ani jeden poslanec vládnej koalície okrem Mosta nebol, takže nemohlo dôjsť k porušeniu, pretože nikto nehovoril, že s tým uznesením má problém"

 

A je to. Zmija Bugár využíva to, že poslanci SNS a Smer sú zbabelci a namiesto toho, aby na výbor prišli a hlasovali proti, len sa mu zbabelo vyhli. Za zbabeleosť sa proste platí a SNS bubáci sú proste príliš mäkký, aby fanatickú malú zmiju Csefalvayovú, chránenkyňu globalistických mafíí, dokázali dostať z predsednictva Zahraničného výboru. Sú na to príliš slabí a zbabelí, aby si doma rozhodovali, kto bude v orgánoch slovenského parlamentu. Absurdné.

SNS aj Smer, politicia aj voliči, by si mali uvedomiť, že bez skutočne pronárodných síl sa nezaobídu. Že ak budú démonizovaž pronárodné sily, ĽSNS ale aj iných, tak ich globalistcká hydra rozoberie kamienok po kameni a potom im jednotlivo rozmačká lebku na kašu - ako to skúša zas s cirkusom okolo vietnamského zločinca. Ak budú SNS a Smer ďalej vrešťať na všetko, čo im nepasuje "fašista, fašistický fašista" tak sa ocitnú presne na tom istom člne, ako Matovič a spolu s ním naozaj skončia ako podliaci a zradcovia národa, ako Gottwald, Husák a im podobné svine spojené s obdobiami úpadku. Táto SNS nemala a nemá na čele žiadnych vodcov, ale Fico a zopár jeho ľudí ešte má nádej, aby svoje meno definitívne nepredali. Globalistické svine mu už nemajú čo ponúknuť. Iba jeho osobné zničenie, ak on nezničí predtým ich odnož mafie na Slovensku. To doteraz nebola politika, to bola len kariera. Či je Fico alebo ktokoľvek iný na Slovensku naozaj vodcom, to sa ukáže až teraz.

Lebo až teraz ide o život.

 

 

2018.08.10 Doplnok: Marčekovo video zo zasadnutia výboru:

 

 

Ľubov

To hlavné je nakoniec vždy o jedinom: o odvahe

Môžem len doplniť článok pár poznámkami,čo ma zaujalo zo svedectva poslanca P.Marčeka: Na Kryme sú tri úradné jazyky- ruština,ukrajinčina,tatárština.
Po referende o pripojení k Rusku bolo na Kryme otvorených 16 škôl výlučne pre študentov s materským jazykom tatárkym.No a ešte,platy- vzrástli 4 násobne,aj keď on hneď dodal,tie ukrajinské boli tak nízke (cca 120 dolárov),že aj teraz je to stále málo.

Je možné tvrdiť s istotou,že krymčania by povstali ako jeden muž pri akomkolvek pokuse o násilné pripojenie k Ukrajine.To sú slová Petra Marčeka. Trochu mu závidím,že o pár dní sa tam vracia,na tú motorkársku oslavu v Simferopoli.Pozval ho Chirurg.

Potešilo by ma,keby sa s nami o tento zážitok potom podelil.

Norman

Doplnené o video zo Zahraničného výboru. Mačrekova obrana.

rosa

Dakujeme.