Ideologické gestapo zasahuje - Kočneriáda pokračuje

Je po voľbách, začína štvanica.

Je neuveriteľné, ako spoločnosť dokázala rýchlo zabudnúť na ideály o slobode slova, tolerancii a ochrane jedinca pred zlovôľou silových zložiek. Ak sa jedná o záujmy režimu, všetky keci o udských právach idú bokom a platí jedine priama despocia, doslvne právo silnejšieho.

Dnes ráno ozbrojené komando zatklo sudkyňu Jankovskú a niektoré iné osoby a Kočner bol prevezený do Nitry. Je to pravdepodobne začiatok novej vlny kočneriády, ktorá sa nebude týkať iba týchto osôb. Čo znamená prevoz Kočnera netuším - to ho tam budú konfrontovať s novo zatknutými, alebo je centrum vyšetrovania v Nitre tak nepohyblivé a musia Kočnera žmýkať a žmýkať vo dne v noci, takže ho musia mať takto poruke?

A to všetko je iba začiatok, to ešte nie je predsedom vlády Igor Hrozný  a proxy ministrom vnútra  vrah Lipšic. 

Viete, aký je rozdiel medzi kočneriádou a heidrichiádou? Ešte aj to gestapo malo morálku a nezabilo si Heidricha samo.

A príznačné je čo? Aj keď akcia Naka bola tajná a prebehla nečakane ráno, proamerické média majú zo všetkého fotky. Tomu sa povie spojenie.

Forma moci v tomto režime naozaj prechádza od masmediálnej ku silovej despocii. Neverte tomu, že toto je boj proti nejakej mafii. Okruh zasiahnutých sa bude rozširovať a rozširovať, presne ako kedysi, keď sa ujali moci bolševici. Víťazný február 2020 chce opakovať to isté, čo Víťazný február 1948.

Len to bude ešte ľahšie. Dnešná generácia stratila imunitu. Dnešná dospelá generácia už ani nevie, čo to bol Február a hlavne je lenivá sa čo len brániť. Nechajú sa, obrazne povedané, zarezať ako ovce na bitúnku.

 

 
slaven1

Mocenské vákuum ktoré po voľbách nastane využívajú policajti na zatýkanie tých, ktorí mali silnú strechu za predchádzajúcej vládnej garnitúry. Rozkrádači prišli o ochranu.

https://www.teraz.sk/slovensko/naka-zasahuje-v-suvislosti-s-korupciou/45... - Čarodejníci z Pôdohospodárskej platobnej agentúry

https://www.teraz.sk/slovensko/brief-naka-zasahuje-v-areali-jadrovej/449... - Dostavba jadrovej elektrárne

No a zasahuje v prípadoch, aby sa zapáčila nastávajúcej vláde (aby si vedenie polície zachránilo pozície - ukazujú že vedia poslúžiť). Dajme si ale otázku: Je postavené zatýkanie sudcov z tvojho článku, Norman, opodstatnené, alebo je postavené na vode?

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/545208-naka-zasahuje-u-viacerych-...

Ak Polícia vyčistí jednu vetvu sudcov. Bude treba vyčistiť aj tie ostatné vetvy korupčných sudcov, ktorí na objednávku amerických klanov odsúdili lotra Ruskove za je právoplatné zmenky. A treba zatknúť aj dozorujúceho inkvizítora Šantu.

Treba prijať zákon o zahraničných agentoch, mediálnych i mimovládkarskych.

Norman

a smerov. To, že niektoré idú po bežnej kriminalite, je v poriadku. Mne cez ruky samozrejme nechodia zvodky, čo je kde kriminalita a čo viac politika. Ale zatknúť naraz okolo 20 ľudí znamená, že justičný systém nefunguje, ak to musí robiť takto.

Gradient zločinca:
Najprv povedzme Rusko - aj tak ho nik nemá rád, režim ho zomlel, je formálne bez prachov, nik sa ho nezastane

Potom Kočner : pravicová podnikateľská sviňa, aj keď sa ho absurdne pokúšajú navliecť na Smer. Vzal si za ciel obrať židoameričanov o miliony, zároveň zabiť Kuciaka - koľká to náhoda. Nik sa ho samozrejme nezastane.

Teraz desiatky sudcov a možno desiatky iných ľudí. To je tiež prekonanie mílnika. Sú vinní? Všetci? Naozaj?
Súdnictvo bolo dokonale zhnité už pred revolúciou, svine ako nebohý Valko s tým zámerne nič nerobili. Teraz sa im ľahko "odkrýva" bežný úzus.

Nabudúce to budú stovky zatknutých? Noc dlhých nožov? Spýtaš sa ma aj potom, či si to zaslúžia, alebo už aj ty budeš medzi nimi?

To je ten gradient, ako to robia, ako to vzniká. Od zločincov k normálnym poctivcom a disidentom. Ale oni ani nevedia, čo robia, podpalujú požiar, ktorého dopad nevidia. Ale už teraz sú v štáte stovky ľudí, ktorí by si za svoju politické činy naozaj zaslúžili nič menšie, ako smrť. Sú to však iní ako tí, čo budú naozaj zavretí a naozaj zabití.
Menovať ich nebudem.

slaven1

Z HS:

Ústavný súd (ÚS) SR už dostal žiadosť generálneho prokurátora o súhlas na vzatie do väzby sudcov, ktorých v stredu polícia zadržala a sú obvinení z korupčných trestných činov v súvislosti s Threemou Mariana K. Vo štvrtok bude o žiadosti od 9.00 h rokovať plénum ÚS, ktoré zvolal predseda ÚS Ivan Fiačan. TASR to potvrdila hovorkyňa ÚS Martina Ferencová.

Najskôr sudcovia súhlasili s tým aby neoveriteľné prepisy boli pripustené ako "nepriestrelný dôkaz" (tichý súhlas s ohavnosťou) a teraz s tým likvidujú samotných sudcov.

Najskôr samozrejme z konkurenčného klanu, no ako to už chodí, príde aj verzia Trémy, kde sa budú spomínať americkí sudcovia čo nespravodlivo odsúdili na objednávku sionistických klanov obvinených v prípade Ruskove zmenky.

Však pripomeňme si čomu nás učí história, Robespierra zrušili jeho vlastným nástrojom :-)

Norman

že v tomto s tebou súhlasím.
Respektíve, že si to pochopil správne :)

slaven1

Na Slovensku prebieha súdny puč (čistky v súdnictve). Ja do toho nevidím, ale zdá sa, že je to vo východu zahraničného, "amerického" riadenia. Čistia sudcov, ktorí mali pomáhať Končerovi "okradnúť" amerických Sionistov. Respektíve sú odstraňovaní tí sudcovia, ktorí sa v spomínajú v prepisoch z "jeho" Tréémy.

A tom je ten problém. Tie prepisy, to je export vo formáte CSV, ktorý NIE JE MOŽNÉ OVERIŤ. Každý klan si tam môže doplniť čo sa mu hodí. No a na tomto formálnom základe (Američania odpočúvajú komunikáciu celého sveta a jedna z veci čo pri tomto treba riešiť je formalizácia zozbieranej informácie) sa robia čistky v súdnej rade, sudcovia posielajú do basy sudcov, slovenský občania sú likvidovaný Slovensko na objednávku zahraničia.

Predsedníčka Súdnej rady SR Lenka Praženková podala v utorok návrh na disciplinárne stíhanie sudkýň Zuzany Maruniakovej a Denisy Cvikovej. Praženková ich navrhuje zbaviť funkcie. Rozhodovať o tom bude disciplinárny senát.

Sudcovia sú dnes často devianti, ktorí štátnosť, pravdu a spravodlivosť vymenili za "plné bruško" (tupo, infantilne) a dom na predmestí s 2 metrovým hrotnatým plotom.

Dodrbané oči defraudantky praženkovej

Defraudantka Praženková a jej dodrbané oči.

Viac: https://www.teraz.sk/search?q=Pra%C5%BEenkov%C3%A1