Dorast slovenských mocných škrtí deti, až vracajú krv

Zámerne som tom nespomínal, kým sa veci neutriasli a neochladli.  Žiadne prvé dojmy a emócie. Ale fakty sú aj po týždni jednoznačné.

Gangy mladistvých, deti zbohatlíkov a vysokých právnikov či policajtov(!), doslovne lynčujú slabšie deti. V tomto prípade opili 11-ročnú, zmlátili ju, vyzliekli ju, vlieklu ju za vlasy akosi cez celú dedinu niekam do lesa, až kým nevracala krv... Nebyť toho, že jedna svedkyňa predsa len zavolá zdravoťákov, to dieťa by zrejme zomrelo.

Ecce moderný homo sapiens.

V podstate predmestie Bratislavy. Gang vyčína už dva roky. Má na svedomí aj iné útoky, ničenie.

A zrejme taký nie je jediný. Toto je známa vec a teraz len padla posledná kvapka, ktorá pohla verejnú mienku.

 

Po prevalení ale nastalo aj zametanie pod koberec. Na ochranu 11-ročnej nebol po ruke ani jeden policajt, na ochranu hlavnej aktérky lynču, dcéry Miroslava Sidora, pred demonštráciou  znechutených a zhrozených občanov, rodičov iných detí z obce Miloslavovo, boli na mieste  desiatky ťažkoodencov. 

Demokracia a sloboda korporatívneho kapitalizmu. Nemáš milóny, ako hovorí finančník: si hovno. Tomu sa povie spravodlivosť a rovnosť pred zákonom.

 

Zločiny sa skrývajú za mladosť zločincov. Ak teda tí podľa dnešných zákonov nie sú zodpovední, tak potom rodičia - treba plné prenesenie viny na nich. Ublíženie na tele, pokus o vraždu - päť rokov naostro.

Jaj, zabudol som, my sme na Slovensku, holubičí národ, čo hovorím, národ, sme slušná spoločnosť kozmopolitných idiotov. My nikoho zatvárať nebudeme, polepšovne sú zrušené, nejstvuje trest. 

Ešte keby tak tá obeť, tá 11-ročná dievčina, bola židovka. Židovka - to by bol iný vreskot, to by bolo pišťania, to by sa svet obrátil hore fičou. Ale takto, to bolo len naše dieťa, bezcenné, nebudeme predsa brániť naše deti, čo ak by sa niekto na nás nahneval?

 

Keď nedávno poslanec len náznakom upozornil, že dcéra Čaputovej je choro škaredá, išla kobercová prezidentka prasknúť od pohoršenia. Teraz, keď je mladé dievča skoro zabité, Čaputová len zbabelo mlčí. Hanba, Čaputová, stokrát hanba. 

 
 
slaven1

Takže aj u nás, v stredej Európe, nám dorastá fenomén mažorov. Po prezidentke mažorke vystrkuje rožky aj 2 roky divočejúci dorast.

Nevidel som videá z Miloslavova, nevidel som celé ani toto video

https://www.youtube.com/watch?v=8V-MdVIBXGk
Live: Napadnuté 11-ročné dievča a Ghetto v obci #Miloslavov?! Škandalózne odhalenie #md14x2

slaven1

Nakoniec nám tu zavedú ešte aj juvenílnu justíciu. Viď citát Kollára:

„Jako společnost se musíme vůči šikaně ostře ohradit a postavit,“ řekl Kollár. „Pokud to bude nutné, vyvolám změnu trestního zákona, aby takové děti, které šikanují jiné, skončily v reedukačních centrech až do své dospělosti,“ dodal předseda parlamentu.

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/do-polepsovny-az-do-dosp...

Prakticky táto vláda "národnej katastrofy" realizuje všetky zamrazené projekty, ktoré počas ľudskej vlády SMER-u neprešli: základne "spojencov", juvenílna justícia, narkomanizácia národa (legalizácia marišky)...

Norman

Daňo sa pokúša nájsť iný aspekt pohľadu, lebo chce byť investigatívny. V tomto prípade podľa mňa hľadá zbytočne - podstata je v tom všeobecnom, že je mládež zvlčilá.

Preto ma aj prekvapuje tvoj názor, Slaven, že si proti polepšovniam. Justícia má platiť pre všetkých, vrátane rôznych "mladistvých". Takúto justíciu treba naopak privítať. Buď mladí, alebo rodičia do chládku - zodpovednosť proste niekde je a musí byť.
A naopak si nekonzistentne za trestanie za marišku. Prečo by ojebávanie hlavy opitého decka a jej vyzliekanie malo byť netrestané, ale ľahká droga trestaná rokmi basy? Prečo vôbec hovoríš o mariške, a nie o kokaine SaSkárov, o 5 gramoch bieleho u Trubana. Je rozdiel medzi trávou, a tvrdými drogami, hlavne syntetickými, tabletkami a podobne.

Roland Edvardsen

Slaven asi chce maľovať strašidelné obrázky nórskeho Barnevernetu, či čo. Pritom Slovensko má presne opačný (a extrémny) problém - príliš voľný prístup voči vychovávaniu detí asociálmi či skôr nevychovávaniu. Nuž, zase sme pritom ako sú títo alternatívci len zrkadlovým obrazom kdejakých nekritických žráčov mainstreamových hoaxov (viď diskusie zombíkov na Sme - len pre silné žalúdky, že).

Norman

už s tými blbosťami okolo "odnímania deciek" a podobne dosť prestali. Ale ako hovoríš, ako vieme:
problém je v tom, že "alternatíva" je naozaj tiež len populistická štetka, často aj pre peniaze (čítanosť nemenovaných sračiek a podobne). Ale aj mimo peňazí je za alternatívou najčastejšie groteskná snaha po akejsi popularite, exhibicionizmus, klasická primitívna snaha po dôležitosti .

Základným problém je, že tu samozrejme nie je povedomie, politický program, zoznam hodnôt. Samozrejme že nie sme anarchsti-libtardi, že v našom slovníku sú naopak hodnoty ako poriadok, disciplíny, výchova mladých a podobne.
Preto tu hodnoty a zlepšenie nemôžu priniesť média samé, teda ZaV či Hlavné Správy, jedno až s matovičoidným ego komplexom, druhé zas s náboženskou zbabelou rozmazanosťou. O ich ťažkom omyle pri covide ani nehovorím, problémy pubertálneho správania naozaj nemienim riešiť a analyzovať, to nech si vyriešia sami a všetci, čo do tej sračky zapadli spolu s nimi, mne je to úprimne odporné).

slaven1

Dobre, tak to už je druhý podobný prípad. Dva body už robia smernicu. Slovensko nech sa pripraví na homo-pedo škandále dokým judáši vo vláde nepodpíšu inváziu OS USA (alebo po vzore Poľska nevykopnú americkú TV Nark-oza z krajiny):

Sexuálne násilie v základnej škole v Lučenci sa potvrdilo. Podľa informácií, ktoré Markíza poskytla, znásilnil 12-ročného žiaka 13-ročný chlapec.

https://www.hlavnydennik.sk/2022/01/11/dalsie-nasilie-medzi-detmi-znasil...

slaven1

Vop, to bolo rýchle. Ráno píšem svoj koment a poobede sme už bez vojenských základní "okupovaní partnermi"

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/613129-vlada-odsuhlasila-uzavreti...

slaven1

Kam vstúpi noha amerického vojaka tam prichádza úpadok, rozvrat a vojna. Toto konštatovanie empirického pozorovania je na okraj toho lebo sme mali kedysi v krajine takého trta na poste Ministra zahraničia, ktorý potom čo podpísal okupačnú dohodu USA ešte skonštatoval, že "zahraničnopopolitické a bezpečnostné postavenie Slovenska neohrozuje navrhovaná dohoda, ale politika Smeru“.

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/612831-korcok-bezpecnost-sr-neohr...

Ema

Tupá mrochta sa včera ozvala a spôsobila, že z jej fráz grcalo celé Slovensko ako to jedenásťročné bezbranné decko násilne naliate alkoholom.

Čujme, čujme:
"V pondelok nastupujú do škôl všetci žiaci základných a stredných škôl. Je to dôležité nielen kvôli akademickému napredovaniu, ale aj z dôvodu, že izolácia zanecháva stopy na duševnom zdraví a pohode našich detí. Platí to samozrejme vtedy, ak sú školy bezpečným miestom a podnetným priestorom, ktoré pomôžu deťom zvládnuť neistotu, stres, agresivitu a pomôžu predchádzať násiliu a týraniu.

Pred pár dňami nami otriasli obrázky násilia mladých ľudí v Miloslavove. Prípad rieši polícia a všetci budeme pozorne sledovať ďalší vývoj. Aj tento prípad nám však pripomína, že sa naša spoločnosť nachádza v mimoriadne náročnej situácii, keď badať nárast agresivity a napätia. Musíme ju spoločne prekonať a okrem iného stavať na dobrých medziľudských vzťahoch a vzájomnom rešpekte v rodinách, v komunitách, v školách, na pracoviskách, v celej našej spoločnosti. V tejto súvislosti by som rada vyzvala učiteľky, učiteľov a ďalších pracovníkov škôl, aby osobitnú pozornosť venovali sociálnym vzťahom v školskom prostredí. Aby si všímali prejavy šikany či nenávisti, pred ktorými si nikdy nemôžeme zakrývať oči a ktorým je potrebné venovať náležitú systematickú a najmä preventívnu pozornosť. Želám všetkým príjemný návrat do škôl a tiež, aby prevažovala radosť z medziľudského kontaktu nad stresom z ukončenia prvého polroka."

No len opatrne, frázomrochta, lebo Sidorova rozmaznaná beštia to zoberie vážne a stres z ukončenia prvého polroka vykompenzuje radosťou z medziľudského vzťahu na družstve v Alžbetinom dvore s ďalšou jedenásťročnou.

Norman

viem, že sa vyjadrila takto alibisticky , "budeme sledovať" - teda vlastne výzva, aby občania práve nič nerobili.
Namiesto toho, aby jasne vyjadrila, že v každom prípade je udalosť násilia jasný prejav kritických pomerov v republike. Nie že budeme sledovať..., "stavať na dobrých medziľudských vzťahoch" a podobné bláboly. To je prinajlepšom mlčanie.

Všeobecne to jej "... by som rada vyzvala učiteľky, učiteľov a ďalších pracovníkov škôl, aby osobitnú pozornosť venovali ...", teda jej výzvy k niekomu, aby zas čosi robil - to úž je rovnako, ako komunisti na konci svojej éry u nás "delejte vícé a lépe".

Len pri tejto debate o mrochte a jej prejavoch podobných komunistickým, pripomeniem, že v roku 1989 došlo k výnimočnému priebehu zmeny režimu, keď zdegenerované mocenské vrstvy neboli zdecimované. teda potrestané popravením nejakého zlomku svojich príslušníkov. To sa v histórii stáva málokedy a pochybujem, že sa to v týchto končinách bude ešte opakovať. Vtedy to bol dôsledok umelosti prevratu - ale umelé prevraty sa tiež robia málokedy.