Vláda 2020

Putuje to webom a je to dosť výstižné.

Je to grafické zobrazenie vlády po voľbách 2020, ak by vyhrali zvyšky globalistov, anglosionistov. 

Hovorím zvyšky, lebo tu na Slovensku sú to už len akési rozbité pozostatky ucelených strán a hnutí - ale stále dostatočnne jedovaté, aby škodili.

 

vlada 2020

Je to grafická forma, ale nedávam to medzi grafiku, pretože tam patria len ľahšie témy či humor - toto je plne vážna vec. 

Takto by naozaj mohla vyzerať vláda, a aj keď toto nie je predpoveď a personálne obsadenie by bolo či bude iné, predsa je to reálne vystihnutie toho, čo anglosionisti dnes majú pripravené pre Slovensko.

Americké zahraničie s nami nemá žiadne príjemné plány, ale k tomu navyše je na Slovensku naozaj vrstva šialencov, ktorí by ešte aj tieto perspektívy zhoršili, pretože už naozaj nevedia, čo robia. Pretože sú to ľudia žijúci vo svojom doslovne mentálne obmedzenom tuneli podnikania na úkor iných (Kiska, Truban) či na deforme kradnutia v privatizácii (Palmička Beblavý), alebo sú to navyše jednoducho sfetovaní magori. Alebo sú to skutočn nepriatelia Slovenska (Valášek, Naď).

Samozrejme, Bihariova či Stanke naozaj nemôžu byť ministrami, ani v najhoršom sne, tomu ani ja nechcem veriť - ale v každom prípade by tam boli podobné netvory. Tento návrh je dosť blízky tomu, čo by oni dokázali postaviť. Nič iné medzi sebou nemajú.

A čo je najhoršie: musíme si uvedomiť, že tu medzi nami žijú stvorenia, určitá vrstva populácie, ktorá týchto ľudí naozaj chce voliť a toto si predstavuje ako najlepšie, čo môže byť. To je rovnako hrozivá predstava ako tamtie kreatúry. Bratislavská kaviareň, vymletá sfanatizovaná puberta, masmediálna mafia a takzvaní podnikatelia.

Tí všetci stále nechápu, že loď sa v mnohých aspektoch potápa a ich utópiu, tentoraz kapitalistickú a otrokársku, nikdy nevybudujú. Nepovažoval by som ani za isté, že vo februári budú ako-tak normálne voľby, ale v každom prípade by zvolenie týchto patvorov tragédiu Slovenska prudko znásobilo.

Ale bohužiaľ nielen existencia príliš veľa zmijí je problém Slovenska. Je to aj problém príliš veľa žiab.

Lebo zatiaľ, kým toto trubanovsko-kiskovské šialenstvo hrozí, sa žiaľ príliš veľká časť normálneho obyvateľstva necháva zvádzať k zbytočnej problematike plodenia a potratov. A k iným pseudoproblémom, ktoré problémami naozaj nie sú a slúžia len na unavenie, spacifikovanie a prípadne rozhádanie zdravých síl spoločnosti.

A zatiaľ, kým tu to hrozí, iné ľudové sily sa hrajú na neutrálnych, akoby nevideli rozdiel v miere zla medzi nejakými domácimi popletencami a medzinárodným globálnym otrokárstvom.

Treba vyjadriť, že ako tí, ktorí sa skrývaju za humanitu voči zhľuku buniek, tak aj tí, čo sa skrývajú za svoj nespolupracujúci "čistý" radikalizmus, tak nerobia preto, že sú pomýlení nejakým svetonázorom, povedzme náboženským. Robia tak preto, lebo im chýba vôľa a chuť povedať otvorene, kde je zlo a postaviť sa voči nemu. Ich postoje neformuje kresťanstvo, ktoré zneužívajú a za ktoré sa skrývajú, ale ich nedostatočný charakter, ich strach.

Samozrejme, nik nie je dokonalý a veľa vecí sa dá ľudsky chápať či ospravedlniť. Ale ak chceme poznať úprimnú pravdu o Slovensku, tak toto je podľa mňa presne ona. Hlavne zmije a žaby.

Ema

tam pokojne mohli nechať globalistickú kurvu Lajčáka.

mirage

ho drzal rf

slaven1

Z popisu:

2. Ministerstvo zahraničných vecí: podnety korupcie a nepotizmu, Lajčákova protislovenská agenda- nová stránka pre migrantov a príprava Agendy 2030. Hosť: Ing. Iveta Michalíková, diplomat s dlhoročnými skúsenosťami, toho času ex-zamestnanec MZV.

https://www.youtube.com/watch?v=KBYMLnNktnM

Ľubov

Pár týždňov pred Trubanovými príbehmi som ešte zahliadla niečo ako programové vyhlásenie PS k školstvu.
Už to neviem nájsť,ale bolo to tam: 30 % mládeže z osád dosiahne stredoškolské vzdelanie s maturitou(rozumej,počas vlády SP).Doslova ma to vydesilo,a pripomínam,bolo to predtým,ako sa dostali von príbehy. A bude toho stále viac a viac. Dokonca aj oni sami to radšej zverejňujú s predstihom

https://dennikn.sk/blog/1556859/v-ps-miluju-vznesene-reci-o-reforme-skol...

Ľubov

A kto iný? Biháriová? Truban už nie,naozaj ostáva Beblavý.
Chcela by som teraz citovať nejakého klasika,niečo o smiechu cez slzy,ale mám príliš stiahnuté hrdlo.

O Slovensku sa rozhodne inde,mal si samozrejme pravdu. A Nemecko je bližšie ako SŠA.