Prípad Kuciak - sledovali sledovačov novinárov

Napísalo, a teda potvrdilo to samotné Sme:

Skupinu, ktorá na pokyn Mariana K. sledovala novinárov pred vraždou Jána Kuciaka, niekto nafotil priamo pri práci. Zistil, kto sú a komu patria autá, ktoré používali. Zdokumentoval aj ich ďalšie aktivity.

Tak si to zhrňme.
Agent Peter Tóth je pri začiatku nápadu sledovať novinárov (nahovorí na to Kočnera).
Použije pri tom bývalých agentov či kandidátov, na čele s agenton sledovačom špecialistom SIS Miroslavom Kriakom.
Okrem toho sa teraz dozvedáme, že týchto už vtedy sledovala iná tajná služba, azda zahraničná!
  
Následne Kuciaka a Kušnírovú zabije úderka chlapov, ktorí tiež nie sú čistí kriminálnici, ale majú za sebou akúsi minulosť v bezpečnostných organizáciách. Ich vodca Andruskó dosiahne na súde špeciálnu dohodu.
Platiť im mala Zsuzsová, ktorá tiež údajne bola agentka SIS, v každom prípade celý čas pracovala (prinajmenšom) pre Kočnera ako profesionálna vábička na politikov.
Údaje o tejto vražde a o Kočnerovej skupine dostala česká skupina, napojená na Američanov.
Agent Nicholson zmizol zo Slovenska bez stopy na neznáme miesto v Kanade zrejme len pár dní pred vraždou - bez nejakej verejnej rozlúčky či niečoho podobného.
 
Verí ešte niekto, že učňa Kuciaka dal odfakliť Kočner po tom, ako sa s nim dostal do verejnej roztržky?
Verí ešte niekto tomu, že vo vražde nie sú až po krk namočené tajné služby?
 
Pripomeniem cui bono:
1. vražda Kuciaka slúži "pravicovým" globalistickým silám na Slovensku, aby sa ujali moci
2. slúži Američanom, aby nemuseli vyrovnávať pohľadávky za licenciu Markízy a vtedajšie prevzatie vlády moci prozápadným Dzurindom (spor z rokov 1998 - 2000 a následné problémy s licenciou) 
 
 
Ľubov

tomu verí. Napokon sa ukázalo,prečo sme nikdy nechápali Kočnerov motív. Ani sme nemohli,lebo Kočner motív NEMAL.
Všetko je na začiatku .

slaven1

Výborne o monsterprocese okolo Kočnera informuje Jana Teleki (okrem Daňa, Menteovej atď). Bola 25.2.2020 a 20.2.2020 v rádiu Infovojna

https://www.youtube.com/watch?v=RvBXo6KN8RY
https://www.youtube.com/watch?v=tqZVxUgK6Pc

Niekoľko vecí:
- vražda frajerky Martiny nebola náhoda, aj ona pracovala na analýze dát (vychádza sa z materiálov, ktoré sa našli v jej počítači)
- z charakteru Kuciakovej práce Teleki vyplýva, že Kuciak bol spravodajca (v zmysle rozviedka - nie slovenská)
- posledný zaznamenaný návštevník v dome vo Veľkej Mači bol agent Tom Nicolson
- či zmenky, či vyšetrovanie vraždy agentov sú dokrivené monsterprocesy ako v 50tych

https://www.eurorespekt.sk/

vrbovčan

že Kočner v roku 2012 podal trestné oznámenia na Lipšica za únik z policajného spisu o vyšetrovaní Kočnerovho podnikania. Vraj sám Kočner nevie, čo sa s tým dialo. Až včera sa objavila informácia, že na podnet prokurátorky bolo obnovené vyšetrovanie a obvinenie Grendela.

Norman

1. ak bol Kuciak zabitý ako sakrálna obeť, je vražda jeho snúbenice ak nie náhoda, tak len znásobenie emočného náboja. Kušnírová bola nepodstatná začinajúca hrabačka. I keď, pretože povahu mala po matke, zrejme ju museli neznášať. Dá sa povedať, že pokojný Kuciak (celá rodina je pokojná a usadená), že pokojný mladý Jano Kuciak bol do týchto vôd rýpania a vystrkovania sa zavlečený práve svojou snúbenicou. Ak by sa nestretol so šialenou kušnírovčinou, mohol dnes viesť spokojný život.
Ale, ešte raz, nie je pravda, že potreboval niekto zabiť Kušnírovú. Ani Kuciaka nepotrebovali odstrániť pre jeho hrabanie sa v nepodstatných dátach, ale proste potrebovali obeť.

2. Kuciak pracoval pod riadením zahraničných centrál. Tam sú plynulé prechody, či dáta prijíma alebo dáva, či si je vedomý, čo robí, alebo či je len tupý užitočný idiot, či za to berie peniaze, alebo je len manipulovaný ... Povedať sa dá len to, že Kuciakovi malo byť jasné, pre aké zlo pracuje a sám si vybral (respektíve tá osoba mu vybrala, s ktorou žil a zomrel - aspoň v tom je kus spravodlivosti)

3. Pochybujem o tomto tvrdení, že posledný návštevník vo Veľkej Mači bol Nicholson. Takýmito nepremyslenými a najmä nepodloženými šplechmi škodíte pravde.

4. To, že sú tieto procesy zneužívania práva a justičného systému, sme práve tu už písali ix krát.

Jana Teleki je nebojácna a píše priamo a všetko, čo sa vo veciach vyskytne.
Ale ak ona dala to s Nicholsonom, tak by si mala dať pozor na údaje. A nejaká analytičnosť asi tiež nie je jej silná stránka.