Vrahyňa Kolíková znova potvrdila, že je len hromada hnoja

Celý internet zas vybuchol od oprávneného znechutenia, keď ministerka Kolíková vystúpila v humoristickej relácii Pumpa, kde spolu s komikmi žartovala o smrti Lučanského.

Je toho naozaj celý internet a naozaj k tomu asi niet čo dodať. Ale naozaj, aby mi to znechutenie nekrúžilo v mysli, musím skúsiť to tu odložiť do archívu a povedať si svoje.

Samozrejme, doslovne nemám ani slov, ktoré by to vystihli. Fakty sú jasné - po tom, ako režim takým alebo onakým spôsobom spôsobil smrť policajného generála Lučanského, začal túto s najväčšou pravdepodobnosťou vraždu ututlávať. Ministerka Kolíková dostala ako na povel priestor v Aktualitách aj v DenníkuN, v HNtelevízii, nehovoriac o TV priestore inde. Ale akoby to režimovým propagandistom nestačilo, vopchali ju hneď aj do piatkovej zábavne-politickej relácie Pumpa.

Dúfam, že to bolo pre nich riadne kontraproduktívne rozhodnutie. Ísť so smrťou človeka do zábavnej relácie? Kolíková už predtým ukázala, že čo sa týka emočnej normálnosti, je tak na úrovni hromady hnoja, ale toto naozaj posrala.

Okrem opakovania nepodložených výmyslov - samozranenie ("povedal to sám") a samovražda, si na konci tento podivný hermafrodit s menom Kolíková dovolila verejne v médiách odfrknúť 

"No Kuciak ani Palach to nebol".

Samozrejme, že zaslúžilý policajt Lučanský bol morálne a ľudsky oveľa viac, ako hlúpy začiatočník Kuciak a psychicky poškodený a podobne ako Kuciak zneužitý Palach. My si to tu môžeme  dovoliť hodnotiť - pretože sme nezávislé osobnosti. Kolíková, ministerka rezortu, ktorý je aj oficiálne momentálne v podozrení na spoluvine za tragický osud nevinnej osoby v jej zverení, nemá žiadne  právo takto hodnotiť svoju obeť. Ani morálne, ale ani právo takto predpovedať výsledok preskúmavania mimoriadnej tragickej udalosti v súdnictve.

Nevie tá ženská, čo robí? Alebo naozaj chce vyhlásiť slovenskej verejnosti vojnu? To jej takto radí z pozadia zmija Žitňanská? A Kolíková si neuvedomuje, že ona bude tá, čo bude znášať následky, kým kolíko-vodiči sa budú škodoradostne na nej rehotať?

 

Keď postava Michal v scénke povie, že bol Lučanskému zapáliť sviečku, zvyšní dvaja na neho gánia vydávajú opovrhujúce zvuky. Kto si toto dovolil napísať? Dano Heriban? Herec, ale aj autor a prednášateľ výsmešných šplechov na mŕtveho Lučanského? Netalentovaný, ale politicky angažovaný odpad, Sviňa a Únos, v oboch hral. Horná Dolná.

Objektom satiry či politického humoru bola vždy vláda a režim ako taký - len u niektorých, naprklad aj u Heribana, je to zrejme presne naopak, ich humor politikom doslovne lichotivo vlieza do zadku. Úbohosť nad úbohosť. 

Uzavrime to zatiaľ:

Lučanský bol určite nielen viac ako desať Kuciakov, ale určite viac, ako sto takýchto hereckých prestitútov. A hlavne viac, ako nejaká Kolíková.

Ale aj na tých už čaká karma.

punpa kolíková 

Pumpa. Kým dvaja herci po stranách sú menej podstatní a aktívni, Heriban je aktívny politruk a Kolíková, zodpovedná za smrť generála Lučanského.

 

 

(relácia v archíve)

 

 

 
Ľubov

Tak toto naozaj až fyzicky bolí. A ten Heriban,to je zas kto? Asi príbuzný toho poslanca za ANO,sorošovca heribana J.
Nesmieme zabudnúť .

Norman

Hej, bohvie, kde sa ten šašo vzal a koho je to všetko príbuzný. Hral vo Svini aj v Únose - čiže naozaj politicky vysoko angažovaná sviňa.
Bohvie, s kým všetkým sú príbuzní a ako prepletené tieto chobotnice a rodiny.

Ľubov

platí za jeden diel tohto "programu" 27 600 eur.
Túto sumu uviedol vo svojom otvorenom liste Rezníkovi Gustáv Murín.
https://www.infovojna.sk/article/smrt-generala-lucanskeho-zumpa-na-rtvs-...

Roland Edvardsen

Som ju teraz pozeral zo záznamu, keď bola včera v Na Telo s Pellegrinim. Toto pohlavne neisté čudo je vskutku čistá tragédia, až sa divím, že sa niekoho tak kontraproduktívneho chcú tí korporátnici tak zastávať a dávať mu toľko priestoru. V jednej chvíli tam chytala iné nervy (vidno, že to nezvláda), aby neskôr čumela ako vyoraná myš, keď jej Pellegrini účinkovanie v tejto žumpe vmietol do tváre - prekrížené ruky, na drzovku, a tupý pohľad teľata. A aj jej odpoveď na Magorovičov podvod s titulom stála za to: https://www.youtube.com/watch?v=tAkXSlJ-sfI

Norman

samozrejme, Pellegrini mohol a MAL byt tvrdší.
Až na záver jej ako tak dobre úprimne drbol tú pumpu do ksichtu (aj keď samozrejme prestitút pribehol ho prerušiť).

https://videoarchiv.markiza.sk/video/na-telo/epizoda/44489-na-telo

(tvoj link na youtube je nejaký pomýlený).

Pellegrini je mäkkýš, uznal by som ho za premiera teraz v covide namiesto magoroviča.
Ale ináč je tá jeho ozaj zmekčilosť tiež HANBA. Aj vďaka takýmto váhavým alibostom tam sedia hovadá ako Kolíková.

kolika

Takto na neho, a robí to aj iným, drzo čumela do ksichtu. Raz by to skúsila urobiť skutočnému chlapovi, tak by na ňu pozrel, že by to v živote už nikdy viac neskúsila. A ruky by si viac tiež nikdy nezakladala. Ak sa chce hrať na chlapa, tak by mala vedieť, že za takéto urážlivé gestá  sa platí aj krvou a to, že ona je anatomicky (vraj) žena, ju teda určite v dnešnej dobe rovnoprávnosti nezachráni.

Žiaľ, v politike u nás už asi chlapi nie sú. Dočasne nie sú. Je ich ale dosť mimo politiku, takže Kolíková by sa už pomaly mala zaujímať o poskytovanie azylu v Chile.

Alebo o podmienky kolúznej väzby.

Roland Edvardsen

Mňa skôr zaráža, aká hlúpa je tá Kolíková - aj tým, že išla do tej trápnej relácie, aj tým, ako sa ani trochu nesnaží popracovať na celkovom prejave, tak aby v diskusii s oponentom nepôsobila ako totálna arogantná p... Ale tak dobre pre nás, zle pre ňu a tých, čo ju pretláčajú. :-)

"Takto na neho, a robí to aj iným, drzo čumela do ksichtu. Raz by to skúsila urobiť skutočnému chlapovi, tak by na ňu pozrel, že by to v živote už nikdy viac neskúsila."

No, veď to je aj o tom, že ak na tieto agresívne harpyje typu Kolík, Remišová, Nicholsonová, Cigániková, Tódová a pod. nejaký chlap trochu zvýši hlas, alebo na nich škaredo pozrie, už vybľakujú o mizogýnii a o neúcte k ženám, aj za pomoci korporátnych médií. Takže je to dlhodobo problém a odraz aj tejto dusivej atmosféry a pretláčania takýchto agresívnych žien, ktoré sa vyslovene zaštitujú svojím ženstvom.

Norman

nemožno ich v žiadnom prípade diskriminovať ale správať sa k nim ako k rovnocenným, ako k mužom.

Asi takto (humor).

https://www.youtube.com/watch?v=i0NUM1PfHkc

Ak si scénu nevidel alebo už pozabudol, stačí pozrieť prvých 45 sekúnd, angličtina nutná. 

Ale no dobre, podstatné vety for everybody :):

18. sekunda:

chlap- Prečo nám to robite?

zranená - (výsmešne ironicky ) Lebo mi to prikázal Ježiš 

C - No, to je určite odpoveď (naťahujúc zbraň)

chlap - Počkajte, čo je to s vami? Veď je to žena

C - Hej, slečna, chcete, aby vám bola udelená milosť len preto, že ste dievča?

zranená - Nie.

xxx

----

Aby náhodou niekto neskúšal rýpať o nejakom násilí či o čom:

toto je kultúra USA, najdemokratickejšej krajiny na svete, ktorú musíme oživiť aj u nás.

Dusanbe

Mato--fašistov:
Už robia čistky, je to presne obraz ich úrovne a predstavy o demokracii:
https://dennikstandard.sk/22930/chmelara-vyhodili-z-policajnej-akademie/

Noname

Na smecku vyšiel clanok s nadpisom "Zhovievavosť voči Matovičovi už vôbec nie je namieste"potom ďalší komentár pridal majster krabicoveho vina kde kritizuje testovanie. Už výraznejšie ho začínajú kritizovať aj z mainstreamu. Toto bude najnenavidenejsia vláda, čo iné mu ostáva už bude len predlžovať núdzový stav donekonečna len nech zabráni protestom.

Norman

ako bolo už uvedené, možno to považovať za výsledok oslabenia americkej totality.
Pripomínam, že raz musí padnúť "kráľ je nahý", respektíve" kráľ je zločinec" a ja si celkom vedome predstavujem a dúfam, že si ľud zas po dlhšom historickom čase zopakuje a opráši svoju prirodzenú beštialitu práve na tejto vláde.

Áno, národ je základná zdravá jednotka, ale ľud, to je tá časť, čo bola je a vždy bude beštia.
Akonáhle ľud príde na to, že cisár je len lokálny bezmocný blázon, nastane deň kobyliek.

Ľubov

https://sk.wikipedia.org/wiki/Ve%C4%BEk%C3%A1_franc%C3%BAzska_revol%C3%B...

Pripomenul si mi nejaké historky z Paríža. Keď sa naplno rozbehlo to,čomu sa hovorí obdobie teroru,gilotíny boli tak vyťažené,že prestávali fungovať,zasekávali sa. Parížske okresy vtedy začali medzi sebou spontánne súťažiť,kto dodá revolúcii viac slaniny na mazanie gilotín.
Viem,znie to šialene,ale je to fakt. Ľud je beštia.

Ľubov

Zajtra je teda ten deň,keď má prebehnúť nápodoba Bidenovej inaugurácie.
Dlho sme čakali horšie,dúfali v lepšie,zajtra divadlo končí. Som predsa len príliš emotívna,preto budem čakať na názory realistov.

Norman

sám nič iné nerobím, iba relaxujem. V tejto doba sa musíme naozaj naučiť úplne sa prestať rozčulovať. A stránka má slúžiť na ozdravenie, určite nechce nikoho rozčuľovať a zhoršovať mu zdravie. Práve naopak.
Covid ako? Už je celkom preč?

Ľubov

sviniar. Dík za opýtanie. Ale kondícia nič moc. Iba spím,čítam a rozmýšľam.
Keby som mala viac jedla,bolo by mi ako dákej grófke.-)