Ďalšia sabotáž? Pred parlamentom pri mimoriadnej letnej schôdzi.

Národ by mal premýšlať a koncentrovať sily. Mal by sa venovať nefunkčnému a zmarenému referendu, mal by získavať všeobecný konsenzus. Mal by hovoriť o rozvrate štátu, spravodlivosti, polície. Mal by demonštrovať svoj potenciál, svoju silu.

Namiesto toho predviedol zas len slabosť. Zas len vyplakávali a prosili o to, aby im páni troška povolili obojok. Títo šaškári nebojujú proti nepriateľom, nepovedia ľuďom podstatnú pravdu.

Namiesto požiadaviek po konkrétnych politických cieloch, zas len vrešťanie o očkovaní. Covid, covid, covid - tí, čo ovládajú svet, sú spokojní. 

Namiesto racia a dynamiky zas len dementoidný oslabujúci folklór. 

https://www.facebook.com/igor.jurecka/videos/220459356625001/

Namiesto bojovníkov čo vidíme? Banda exhibicionistov. Ukecaní tlčhubovia, tupí narcisti. Hysterky.

Pred rokmi jestvovala nejaká Strana priateľov vína - ešte aj tá musela byť braná vážnejšie.

 

Roland Edvardsen

Som sa rozhodol prerušiť letnú pauzu, lebo toto okomentovať treba. Nie korona, očkovanie či nejaké rúška, ale absolútny rozvrat právneho štátu, t.j. celková banánizácia republiky a zavádzanie právneho primitivizmu, je a má byť hlavný dôvod proti-vládnych demonštrácií.

Zarezanie referenda ústavným súdom, zabitie Lučanského, absolútne amorálne obchody s pochybnými kajúcnikmi, zasahovanie matovičovcov/lipšicovcov do vyšetrovanie s cieľom likvidovať politickú opozíciu, ale napr. aj nedostatočná ekonomická pomoc ľuďom a pod. - toto je zopár príkladov, kedy by mali ľudia vyjsť do ulíc a obhadzovať politikov vajíčkami, toto by mali byť PRIMÁRNE témy alternatívy (popri iných na ktoré sa už celkom zabudlo, ako cigánsky problém či migranti).

Ale nie, namiesto toho sa tu ide riešiť mimoriadne komplexná medicínska problematika, kde jednoducho vynášať nejaké súdy nemá zmysel. Ja teda nie som za povinné očkovanie a nejaký "apartheid" (ale za pozitívnu motiváciu k očkovaniu áno), ale ono je zrejme nad mentálne sily tých cca 500 protestujúcich, prevažne dôchodcov a hysteriek, pochopiť, že obdobné opatrenia sú všade na svete a opatrenia našej vlády sa až tak neodlišujú od iných. To si naozaj niekto myslí, že ak by vládol napr. Smer tak by to nebolo podobné? Maximálne by sa nerobili nezmysly ako celoplošné testovanie, ale to je viac menej všetko. Je mi ľúto, ale hentým čo sa včera zišli pred parlamentom naozaj sympatie a podporu vysloviť nemôžem. Motivácia a témy sú jednoducho od začiatku zlé (až by si človek myslel, že zámerne podhodené nepriateľom) a alternatívu/opozíciu to ešte môže veľmi škaredo dobehnúť.

slaven1

Vrchnosť rozhodla, že na atrakciu "svätého otca" pojdu len veľké zavakcínové deti.

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/595063-na-stretnuti-s-papezom-sa-...

Norman

aktivista Daňo je motivovaný a úspešný rôzne, ale dal si tu prácu a pozrel sa na ľudí, čo sa angažovali na zhromaždení pred parlamentom cez víkend.
https://www.youtube.com/watch?v=V0hnclzQhY0

Za prvé Občiansky tribunál. Základné osoby, to sú fakt ľudia čistí provokatéri.
Potom prichádza na to, že sú tam kotlebovci - čo bolo jasné, veď Kotleba to propagoval, vyzýval ľudí, aby tam prišli.

Podstatné asi je, že tí ľudia sú len slabí exhibicionisti.

Je zaujímavé, ako výrazne je protest vnímaný ako nesympaticky. Môže to byť aj tým, že (vraj) vypískali rôznych iných alternatívcov.
A prestitúti masmédií a politici sa tešia. Majú svoju "spodinu", svojich "dezolátov", čiže "podľudí" - hm, ozaj zaujímavé, ako prešli prozápadní demokrati a liberáli na tvrdú rasovo-politickú terminológiu - fascinujúce.

Len zopakujem, že hlavný problém je v tom, že sa našiel nepolitický surogát "vakcinácia", ešte lepší, ako "covid" samotný. Je to kanalizácia, odvod do slepej uličky, ničenie zdravých národných síl.