Každý sa raz poučí. Ide len o to, či včas

Nie že by to bolo svetoborné, ale je to pekná ukážka. Poslanec Peter Pčolinský napísal (FB):

Policajný prezident tvrdí, že o vykonávaní zadržiavacích úkonov vysetrovatelky inšpekcie nebol informovaný nikto z jej nadriadených, a preto bolo potrebné preveriť nasadenie zásahovej jednotky v teréne.
Toto je neskutočne! Tak doteraz boli vyšetrovatelia nezávislí a minister ani prezident PZ vraj netušili kedy a koho majú “zobrať”. Zrazu sa Kovařik sťažuje, že ich neinformovala, že ide zadržiavať vagabundov. Tak zmarili zasahovku na ceste…
Cely čas dohliadal na zákonnosť postupu vysetrovatelky dozorový prokurátor, ktorý konštatuje, že všetko bolo v súlade so zákonom!
Mikulec s Kovařikom hrubým spôsobom zasahujú do vyšetrovania, odstavili vyšetrovateľku Dianu Santusovú a ešte sa tvária, že je to v poriadku.
 
Už to vidí jasne. Čím dlhšie je jeho brat macerovaný v base, tým sa Pčolinskému otvárajú očká (a huba, či pero).
To, čo napísal, je absolútna (aj keď až neuveriteľná) pravda. Z policajnej inšpekcie vyhodia najprv riaditeľa - a to "vyhodia" rovno zatknutím" za korupciu - a keď vyšetrovateľka ďalej vyšetruje, zrejme na podnet samého ministra Mikulca je akcia zastavená - a vyšetrovateľka zbavená funkcie.
 
Vojna v polícii pokračuje naplno. Už aj novinári masmédii akože začínajú niečo "vidieť" a ich postoje či otázky nasvedčujú, že sa Matovič-Lipšicova strana dostáva do nepriazne globálnych mocných. Lebo prestitúti sú najlepší lakmusový papierik toho, čo anglosionisti chcú.
 
Takže zopakujme: každý raz pochopí. Často na vlastnej škode. Je lepšie pochopiť čím skôr. 
Pretože nechcel by som byť v koži tých politických mŕtvol, ktorým zostane nakoniec Čierny Peter.
 
 
vrbovčan

To je komentár pod Pčolinského statusom:

"Marek Soun
·
..teraz trochu faktov :
Fakt 1 ) Peter scholtz...poverený vedením Úradu inšpekcie služby neprešiel v roku 2010-2012 detektorov lži...dôvod? Vynasal informácie do kriminálneho prostredia ( údajne skupina takacovci ) bol na inšpekcii MINISTERSTVA VNÚTRA v čase, keď tam bol Boris Bena...kajucnik top 2 na Slovensku!!!!
Fakt 2 ) mimochodom dobrý kamarát Bena Peter Scholtz ...sa rozhodol , že kontrolu na ministerstve vnútra ( inšpekciu ktorá riešila príslušníkov NAKA 4 ODDELENIE, KDE SPADA AJ VYSETROVATEL CURILLA ) POVEDIE MJR.PERHACSOVA...manželka JUDr.Perhacsa , ktorý len tak mimochodom zastupuje top ‼️‼️kajucnika na Slovensku Ľudovíta MAKA ‼️‼️
Fakt 3 ) terajší riaditeľ inšpekcie chodil na NAKA HLASIT ,KTO CHODIL K VYŠETROVATEĽKE, úradu inspekcnej služby, a aby toho nebolo málo, mu vrátnik hlásil ich pohyb ‼️
Stále málo?! Tak tento pán,,dočasný riaditeľ,, odniesol údajne aj videozáznamy z vrátnici na NAKA !!!
PODĽA môjho skromného právneho vedomia sa dopustil minimálne dvoch trestných činov: marenie spravodlivosti, v súbehu s trestným činom zneužitia právomoci verejného činiteľa ..."