Niečo sa stalo

Kým sa situácia v Európe zahusťuje a smeruje k výbuchu, respektíve k vleklej špinavej občianskej vojne, predsa len sa vrátime do histórie. K téme, ktorá tu už viackrát bola. Ale je stále aktuálna, lebo s klasickým Rímom sa naozaj stalo to, čo sa môže stať aj s dnešnou Európou.

Takže: jedna veľmi vydarená ukážka toho, že sa "niečo stalo".

 

WTF happened

Pohanský Rím. Kresťanský Rím.

Čo sa do pekla stalo?

 

Na jednej strane dokonale vyjadrené formy ľudskej tváre, vrátane vystihnutia charakteru a nálady. Umenie, ktoré až do moderných čias nemalo obdobu a aj dnes sa mu takto len ťažko niekto vyrovná.

Na druhej strane zreteľná neschopnosť, detinská schématičnosť a evidentná nedostatočnosť tvorcov.

Čo sa do pekla stalo?

Treba povedať, že neobviňujeme len kresťanstvo, ktoré vtedy prevzalo politickú moc a zaviedlo religióznu totalitu, že spôsobilo tento úpadok. Je zaň zodpovedné spoločne s dysgenickým vývojom, s prívalom imigrantov, ktorí celkom zmenili genetický profil vtedajšej vyspelej spoločnosti. Namiesto rozumných, čest si ceniacich a charakterných stoických Rimanov prevládli južanskí neinteligentní lenivci a emoční neurotici. A to sa s príchodom netolerantného, kultúru ničiaceho semitského náboženstva navzájom doplňovalo a posilovalo, jedno podmieňovalo druhé.

Podobný proces čaká Európu aj dnes. Južanské počerné barbarské masy skombinované s radikálnou formou netolerantného, antikultúrneho islamu, útočia na sionizmom oslabenú Európu.

Takže otázka nie je ani tak Čo sa stalo?, ale viac Čo sa stane tentokrát?

 

 

 

 

 
10
Grigoriy Ilmoran

V reakcii na aktuálne udalosti v Paríži, nakoľko tie úzko súvisia s témou článku, mám potrebu povedať nasledujúce:

Už dnes viem presne, ako bude na uvedené udalosti reagovať Merkelova, Hollande, Kiska aj všetky ostatné židmi ovládané kreatúry. Budú tvrdiť, že sa nedáme zastrašiť, že práve naopak, teroristi dosiahnu len to, že budeme jednotnejsi, tolerantnejsi, a budeme rozhodnejsi v našej snahe presadzovať židovský projekt mongrelizacie Európy.

Pokial ide o môj postoj, ten je už desaťročia nemenný: Keby bol svet podľa mojich predstav, žiaden neger alebo vyznávač islamu by nikdy ani netušil, že nejaká Európa vôbec existuje.

Grigoriy Ilmoran

http://www.sme.sk/c/8071870/kiska-europa-potrebuje-po-tazkej-noci-este-v...

Hovorí presne to, čo som predpovedal.

Len neviem, čo ešte mám povedať, aby všetci uverili, že som naozaj prorok.

Norman

Tento text bol vložený včera poobede pred masakrom v Paríži a nie je reakciou naň.
Voľne povedané je jeho predpoveďou.

Grigoriy Ilmoran

ja viem, že Tvoj članok bol tiež len predpoveďou veci budúcich. Ešte dokážem čítať dátumy.

Čo by som ja bol za nafukaneho pomýlenca, keby som tvrdil, že som jediným prorokom na Slovensku?
A keď už ide o to, nemáme sa vlastne ani čím chváliť, lebo len debil dnes už nevidí, kam nás tieto menejcenné hovädá vedú.

Norman

Nie je tam napísaný čas a nie každý pozrie presne na dátum - takže moje upozornenie bolo nie teraz tebe, ale skôr upresnenie do archívu, aby niekedy s odstupom času náhodou nevznikol taký omyl.
Samozrejme, nie je to predpoveď a názov "niečo sa stalo" vyznieva v novom kontexte skôr dosť nešťastne.
Súhlasím s tebou, že dnes naozaj každý normálny musí vidieť, kam to smeruje a tento masaker je len jeho ďalším potvrdením - ale tentoraz takým, aké ideológovia už neustoja. Mám dojem, že je naozaj prekročený rubikon.

Grigoriy Ilmoran

Hlboko podceňuješ ich nekonečnú bezočivosť a tisícročné odhodlanie zničiť výkvet človečenstva, nastoliť vládu Satana, ktorého oni už tisícročia vyznávajú.
Dokonca Ťa upodozrievam, že sa naivne spoliehaš na akési zvyšky ich svedomia alebo morálku.

Ako by mohli práve teraz "neustáť", keď sú už tak blízko svojho cieľa?

Ich Satan, ktorého oni vyznávajú, vždy striehol, aby ľudstvo, akonáhle sa vo svojej evolucii dostane ďalej ako je podľa neho potrebné, treba mu v takej veci zabrániť, treba najlepších pomiesať s menejcennymi:

1 Na celej zemi bola jednotná reč a jednotné slová. 2 Keď sa ľudia pohli od východu, našli rovinu v krajine Šinár a usadili sa tam. 3 Povedali si medzi sebou: Poďme, narobme si tehál a vypáľme ich. Tehly používali namiesto kameňa a asfalt namiesto malty. 4 Potom povedali: Poďme, vybudujme si mesto a vežu (árijskú civilizáciu), ktorá svojím vrcholom bude siahať do neba. Tak sa preslávime a nerozptýlime sa po celej zemi (neupadneme do degenerácie). 5 Hospodin (Satan)však zostúpil, aby sa pozrel na mesto a vežu (civilizáciu), ktorú stavali ľudia. 6 Hospodin (Satan) povedal: Sú jeden národ a všetci hovoria jednou rečou. Toto je iba začiatok ich výčinov; teraz im už nič nezabráni uskutočniť všetko, čo si zaumienia (Árijci). 7 Poďme, zostúpme a zmäťme im reč, aby sa medzi sebou nedorozumeli ( a takéto niečo napadne niekoho, kto má byť milujúcim "Stvoriteľom !!!). 8 Tak ich Hospodin (Satan)odtiaľ rozptýlil po celej zemi a prestali stavať mesto (aby zamedzil ich evolucii). 9 Preto dostalo meno Bábel, lebo tam zmiatol Hospodin (Satan) reč celej zeme. Hospodin (Satan) ich odtiaľ rozptýlil po celej zemi (a do ich krajiny nasťahoval negrov).

[Tóra. Prvá Kniha Mojžišova - Genezis, kapitola 11., verš 1-9.]

Norman

Nehovorím o konci zla na zemi, ani náhodou. Ani o konci satanistov. Ani o tom, že prestane jestvovať korózia a rakovina.
Hovorím o konci jednej etapy. O rozdiele medzi reakciou štýlu Charlie Hebdo a reakciou na toto. Toto už rovnako naivne odrbávať nemôžu a nebudú. Toto je argument pre pozitívnu stranu.

Hovorím o konci súčasnej konkrétnej politiky a bezradnosti súčasnych ideologických grcačov, od Schutza na smetisku cez nemecko-francúzske kurvy až po masmediálne angloamerické a sionistické celebrity. Samozrejme, tie svine prehodia slovník a zajtra sa budú tváriť, akoby nikdy nič iné nehovorili - ale paradigma sa posunie.

Hm, "keď sú už tak blízko svojho cieľa?"
Nemá zmysel tu opakovať náš starý známy spor v základnom pohľade na históriu a evolúciu v nej. Samozrejme korózia zničila už vela ríš a oblastí, a infikované morské štáty Európy majú riadnu gangrénu, ale ja to vidím ako stláčanie pružiny. Neverím, že je prasknutá, ona sa len stláča. A ak nevyskočí späť v západnej Európe, tak vyskočí inde.

V každom prípade nie sú blízko svojho ciela. Zničenie skoro celej zeme či takmer celého ľudstva nie je ani pre nich dobrý ciel. Nenaplňajú svoj ciel, sú to neschopné potkany, naplňajú len svoj posratý osud.

Norman

Grigoriy napísal:
"Dokonca Ťa upodozrievam, že sa naivne spoliehaš na akési zvyšky ich svedomia alebo morálku"

Hej, ja osobne som bohužial pôvodom asi dobrák, ale moje racio mi našťastie bráni, aby som predpokladal nejaké také zvyšky ich svedomia a morálky,

Napriek tomu či práve preto kvitujem toto varovanie:
naozaj je tu nebezpečenstvo, že našinec dobrák s niečim takým ráta - že sa našinec čo len podvedome spolahne na nejaké zvyšky svedomia či morálky u týchto svojich nepriatelov.
Pridávam sa k varovaniu: NIKDY s niečim takým nerátajte a vedzte, že vaši oponenti sú schopní takých zločinov a rozkladných plánov, ktoré si bežný dobrák nedokáže azda ani predstaviť.

Ľubov

Súhlasím ,Kiska. Zomknime sa.Veď sa aj zomkneme,až ti horúco bude.
Nie asom žiadny ludožrút,ale navrhujem dať si dnes v rámci tradície Charlie,tej vtipnej redakcie so zmyslom pre čierny humor na obed francúzske zemiaky.

prasiatko Mlsko

Milý Norman,

aby si si nemyslel, že som ignorantské, tak Ti opäť pretlmočím/vyložím Nostradamove predpovede, aj keď o to (možno) nestojíš..
Otázka: "Čo do pekla sa stane tentokrát"?
Odpoveď: Vývoj a smerovanie udalostí Ti je snáď už jasnejšie ako v r. 2012. Podľa jasnovidcových predpovedí v r. 2019 vypukne v EU občianska vojna...nepokoje síce budú aj v mestách ako Madrid, Praha, Londýn či Paríž, zmenia sa i režimy, ale to hlavné sa paradoxne udeje v Taliansku. Podobne ako v r. 1789, a potom v r. 1917, aj tam vypukne krvavá revolúcia, zavŕši to po 27 mesiacoch ničivá prírodná katastrofa a Taliansko ako štát definitívne prestane existovať (Rím zmizne z povrchu Zeme) r. 2021.
Medzi nami, zlovoľný hýbateľ dejín, alebo ako rád hovorí napr. Pjakin "globálny prediktor" dosiahne svoj cieľ ako vždy - v čiastočnej podobe. Islamský kalifát bude v južnej Európe, nie v celej Západnej ako chceli. Jadro jeho európskej časti bude na území dn. Talianska.

Kroch, idem obedovať pomyje, kým ešte mám čo...:o-)

Náhodný okoloidúci

Vyvalené oči sú niekedy príznakom poruchy činnosti štítnej žľazy.
Jednou z porúch, ktoré vznikajú znížením činnosti štítnej žľazy napríklad z nedostatku jódu, je kreténizmus. Jednou z verzií pôvodu slova "kreténizmus" je odvodenie od francúzskeho slova "crétin" - slabomyseľný. Ďalšou verziou je jeho pôvod od slova "chrétien" - kresťan.
Francúzsky neviem, ale prekladač pomôže.
https://fr.wikipedia.org/wiki/Cr%C3%A9tinisme

Norman

na sochách nie sú zobrazením nejakých ich chorôb, ale mentálnou nedostatočnosťou tvorcu. V celej ríši nenašli autora, ktorý by to spravil lepšie - a tak vznikli tie karikatúry, ktoré vyzerajú ako chorí pacienti, a to nielen očami, ale aj ďalším hrubým spracovaním.

Náhodný okoloidúci

V takom prípade treba uviesť, či všetky sochy s vyvalenými očami sú dielom jedného autora a odzrkadľujú jeho štýl tvorby, alebo či ide o diela viacerých autorov a v takom prípade by to mohlo byť realistické znázornenie výzoru zdegenerovanej vládnucej vrstvy.

Norman

podstatný je úbohý formalizmus. Toto je len malá ukážka "najlepších" tvorcov, dobre vieme z mnohých iných výtvorov, ako primitívne vyzerali výtvarné diela následnách kresťanských storočí, boli horšie a horšie a vyústili do stredovekej úbohej ikonografie (trenda sa obrátil až v "renesancii", keď si práve ľudia uvedomili, ako hlboko klesli v porovnaní s dielami antiky).

Čo sa týka očí, stredomorská rasa v antike mala výrazné oči, trocha je to zachytené aj na sochách vlavo. Občas také typy vidno aj dnes, ale dnes je táto pekná črta či etnikum v menšine, ako mnohé iné, nahradené priemernosťou. Práve zdegenerované sochárstvo spôsobilo, že pekná črta človeka vyvoláva na sochách dojem choroby z nedostatku jódu :-)

Aman Againsttime

Umenie degradovalo kvôli týmto primárnym dôvodom:
1) celkovej morbidite kresťanstva - jeho odporu k telesnosti, fyzickej kráse.
2) dysgenickému rasovému miešaniu v Stredomorii, v dôsledku ktorého sa znížila priemerná inteligencia obyvateľstva.

Navyše i samotné kresťanstvo silne prispievalo k rasovému miešaniu. Kresťanstvo narúšalo rasovú/etnickú exkluzivitu, ktorá zvykla panovať v polyteistických spoločnostiach, pretože rasové a subrasové odlišnosti neboli žiadnou prekážkou v manželstve, pokiaľ obe strany vyznávali kresťanskú vieru. Kresťanstvo sa pôvodne šírilo v rasovo a kultúrne najzmiešanejších oblastiach okolo Stredozemného mora a medzi najnižšími vrstvami, ktoré zahŕňali otrokov a prepustencov všetkých možných rás. Samozrejme, že nemáme záznamy o manželstvách týchto ľudí, ale dá sa dobre predpokladať, že raná cirkev požehnávala medzirasovým manželstvám už od samého začiatku.

Nechýbajú nám však záznamy z čias, kedy už kresťanstvo bolo dominantným náboženstvom Európy. Tu je nejaký ten príklad ukazujúci, že kresťanstvo bolo vektrom pre rasové miešanie:
V 8.storočí sa byzantský cisár Konštantín V. (https://sk.wikipedia.org/wiki/Kon%C5%A1tant%C3%ADn_V._(Byzantsk%C3%A1_r%C3%AD%C5%A1a)) oženil s chazarskou princeznou Irenou - dcérou chazarského kagana. Ich syn Lev IV. mal prezývku Chazar (https://sk.wikipedia.org/wiki/Lev_IV._(Byzantsk%C3%A1_r%C3%AD%C5%A1a)). Ale dokonca i samotný Konštantín V. nebol Grék ani Riman. Jeho rodina pochádzala zo Sýrie a priženili sa do byzantskej vládnucej dynastie. Práve kvôli kresťanstvu stratila Byzantská ríša svoj etnicky belošský rímsky a/alebo grécky charakter - a to už v 8.storočí a namiesto neho nastúpil silne blízko-východný typ (arménske a sýrske etnické zloženie). Neskoršie frýgske a macedónske dynastie boli v skutočnosti arménske a svojich synov a dcéri ženili a vydávali za frantských a ruských aristokratov.
Cirkev tiež bez problémov žehnala manželstvám medzi Židmi (ktorí nie sú Európania), resp. židovskými konvertitami a Európanmi a tento druh párovania bol celkom bežný v prvých rokoch cirkvi.

Rovnaká výčitka platí samozrejme i pre ďalšie semitské náboženstvo - islam, ktorý bol ešte väčším katalyzátorom rasového miešania.

Ľubov

Ešte by som sem doplnila https://cs.wikipedia.org/wiki/Filosofick%C3%BD_skepticismus#Buddhistick....

a to z toho dôvodu,že popri vonkajšej forme sa samozrejme zmenilo aj všetko ostatné.Predstavu o filozofii pohanov by sme museli doplniť ďalšími a ďalšími školami,aténskou,pythagorejskou a to sme stále v priestore jedného poloostrova.Aj keď pre objektívnosť nesmieme zabudnúť,že všetci chodili získavať múdrosť za more,do Egypta.Veď ako nás fascinuje ešte aj dnes,čo potom pred 2000 rokmi,keď situácia bola predsa len iná.Možno žili pamätníci toho podstatného,a tou bola riadená,kontrolovaná reinkarnácia. Zdá sa vám to až také nemožné?

Suma vedomostí predtým,ako sa niečo stalo-kto to dnes zistí? My máme dve obálky a sme civilizovaní.

afinabul

Nič sa nestalo, iba niekto prevzal moc:
Rodin:
http://tinyurl.com/y8fxzohl
Michelangelo:
http://tinyurl.com/yc6qgtpl
Keď vládnu židia, trpí aj umenie.
http://afinabul.blog.cz/1402/hermann-nitsch-uznavany-zidovsky-umelec

Norman

Niekto prevzal moc.
A súhlasím aj s tým, že židia (semiti) prevzali moc (380).

(trvalo tisíc rokov, kým sa ľudstvo vrátilo ako tak naspäť, v 15. storočí začala talianska renesancia, ľudia objavili pôvodné diela a uvedomili si, aký majú potenciál, teda to, o čo sa pokúšala ľudí presvedčiť aj germánska renesancia 20. storočia)

Dee

Faerské ostrovy chtějí nezávislost od Dánska
Souostroví Fajerských ostrovů se připravuje na referendum o autonomii z Dánska s novou ústavní chartou, která bude v nadcházejících měsících v hlasování.
http://www.ilgiornale.it/news/mondo/addio-sirenetta-isole-faroe-vogliono...