Čaputa urazená, Taraba šikanovaný

Všetky média celé dni propagujú dcéru prezidentky Čaputovej.

Poslanec Taraba ich napodobnil, dal fotku tejto novej modelky s v podstate minimalistickým komentárom "Po včerajšom dni vieme, že máme na Slovensku novú top modelku.".

Naozaj z neznámeho dôvodu prezidentka Čaputová upadla do hystérie, polícia nasledovala a vyrazila útokom na poslanca Tarabu, novinári takisto. Ako píše aj Blaha a sám Taraba, je to šikana jeho osoby.

Keď prestitúti prepadli Tarabu a snažili sa ho svojím prvoplánovým spôsobom chytiť za slovo, tento sa im vysmial. Srandovné na tom bolo práve to, že novinári nechceli sami povedať, že mladá Čaputa je  nemožná, negatívne chlapčenská, hrubo nalíčená, na modelku škaredá a bezpochyby s nechutným flakom na líci - to všetko obchádzali, ale pritom to oni sami  stále nadhadzovali. Je všetkým jasné, že mladá Čaputa dostáva tieto modelinkgové exhibície len preto, že je dcéra  prezidentky. Taraba len povedal, že cisár je nahy. Povedal jednu vetu, ktorú musí každý sám vyhodnotiť - a preto tu na reakciu prezidentky platí naozaj, že trafená hus zagágala.

Je zlé niekoho šikanovať za názor, a ešte väčší zločin niekoho trestať za iróniu. Irónia bolí len vtedy, ak je pravdivá. Čaputovej rodina sa môže hanbiť - tá mladá za to, že sa necháva protekčne predávať cez post svojej matere, ta stará za to, že skúša šikanovať opozičného poslanca za tichú a pravdivú iróniu. Kde si myslí Čaputová, že žije a kto akože je? Pani kňažná? Pani veľkomožna? Ale chod niekam, ty skládka.

 

 mladá čaputa

Aj my si ešte raz užijme ten pohľad. O tomto obrázku samé média povedali, že je "pre dcéru prezidentky nelichotivý" Ostatné sú azda lepšie? Nie. Každý obrázok je pre ňu nelichotivý.

Má 17 rokov, teda ešte nie je plnoletá, ale sama vstúpila do svietel reflektorov a jej mater išla sama za prítomnosti všetkých masmédii na jej prehliadku - tak nech média o tejto osobe nehovoria ako o "dieťati", o ktorom sa nesmie hovoriť. Skutočne najlepšie je, ako sa nik neodváži spomenúť ten flak na ksichte. Sme všetci malé deti, čo si nedokážeme povedať krutú pravdu - keď už tej mladej hlupani to nie je schopná povedať jej vlastná mater? A to máme všetci chodiť okolo politikov a ich vyrastených vajec po špičkách?   Tak to teda nie.

 

zdroje a video novinárov s Tarabom: 

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/604358-taraba-si-kopol-do-caputov...

 
kali

No je to taký vtip, že sa z toho robí téma vo verejnom priestore. Čaputa vyplakáva, že aby sa z toho vynechali jej deti, ale ja sa pýtam prečo? Ak sa ti to nepáči tak vypadni preč z politiky a nesmrď s tou svojou tlstou riťou v paláci a môžeš sa popri prenášaní smetí z jedného smetiska na druhé venovať aj tým svojím parchantom. Taraba sa ale na môj vkus tiež potom k tomu staval alibisticky. Každý kto má oči a ako taký zmysel pre estetiku vidí, že je jednoducho škaredá.

Roland Edvardsen

No ja keď som videl fotky Čaputovej mladej tak prvá myšlienka bola: panebože, kde sú časy takých ako Cindy Crawford, Gia Carange, Eva Herzigova či Paulina Porizkova?https://www.youtube.com/watch?v=B1klyaWg4qE Čo za ohavnosti, fakt hnusy sa to dnes pretláčajú?

A Taraba chcel v podstate upozorniť práve na toto: na narastajúci nechutný slniečkársky trend propagovania objektívne neatraktívnych jedincov ako "krásnych", robenie z nich modelov a tak. Toto je ideologický problém. A možno by aj tá Čaputovej mladá mala na to robiť modeling, ale to by sa nesmela silou mocou pridŕžať škaredosti, predovšetkým tá nechutná machuľa na tvári je úplne mimo (prečo si to preboha neodstráni, keď je to také veľké? Ja som mal menšie znamienko na bruchu a dal som si ho odstrániť - ono nielen z estetických dôvodov, ale hlavne zdravotných. Je to citlivé a rizikové). Táto tupá woke ideológia oslavajúca škaredosť a úpadok sa musí vtierať do všetkého, do filmov, modelingu. A ten kto na to upozorní bude vystavený šikane a kriminalizácii. Hrôza kam sme sa to dostali.

Norman

Blaha správne upozornil na to, že viac ako chrasta na ksichte je dôležitejšie to, že ten Boris Hanečka dostáva prachy na zákazky pre prezidentský úrad a suport mladej Ćaputy v model biznise je jasná protislužba. Stará Čaputa by mala veľa vysvetľovať - len, žiaľ, nie je komu. Kurva kurve oko nevykole, a tak sa prezident palác a parlament navzájom čičíkajú. Tento systém nefunguje, naozaj sa môžeme dočkať, že financie bude o chvíľu riadiť Matovičove sopľa, a Kollár by mohol zo svojich pankhartov zostaviť celú vládu.

úryvok z Blahu
...
8. A to je riadny prúser. Hanečka je chlap, ktorý Čaputovej vďačí za (zrejme) tučné zákazky a obrovskú prestíž. Obliekať prezidentku, to je v módnom svete asi sakramentsky dobrá reklama. Kšefty sa budú rinúť...
9. Čo by chaloš nespravil pre prezidentku... Možno aj dcérku by uplacíroval na móle... Ja len, že ľudovo sa tomu hovorí - protekcia. A v tomto prípade to podozrenie priam bije do očí.
10. Mamička vytvorí pre chaloša príležitosť storočia. A dcérenka vzápätí dostane príležitosť storočia. Všetci aktéri vysmiati... len daňových poplatníkov to akosi stojí kopu prachov. A ostatným modelkám ostanú len oči pre plač.
11. Keby išlo o kohokoľvek iného ako Čaputovú, liberálne médiá by ho už trhali na kusy. Ale je zvláštne, že tu už druhý deň riešia nevinný Tarabov status a nikto neskúma, či tu nejde o konflikt záujmov.
12. Z tohto môže byť Čaputovej Watergate. Čo keď sa prezidentka dohodla so svojím dvorným návrhárom, že mu dohodí kšeft, ak urobí z jej dcéry úspešnú modelku? Toto je legitímna politická otázka - veď ide o verejné peniaze a verejnú funkciu!
13. Všetci želáme Čaputovej dcérke veľa úspechov, rovnako ako všetkým mladým dievčatám na Slovensku. Ale musí to byť zaslúžené. A tu je veľká otázka, či bolo. Prepojenie jej matky a organizátora módnej prehliadky je príliš okaté. A to nehovorím o tom, že prezidentka Čaputová urobila svojou účasťou na Hanečkovej módnej prehliadke svojmu "kamošovi" reklamu ako delo.
14. Poprosíme prezidentskú kanceláriu, aby zverejnila všetky zmluvy a dohody, ktoré uzavrela s pánom Hanečkom. Keď tie sumy Slováci uvidia, môžu si sami urobia názor o objektivite Hanečkovkých kastingov.
15. Pani prezidentka, je čas, aby ste vysvetlili Slovensku, čo ste to preboha spáchali. Ste podozrivá z ťažkej sprenevery. Z korupcie. A rodinkárstva. Toto len tak nevyprchá - nech sa vaše slniečkarske médiá snažia akokoľvek.

Ema

Čaputu jr. prikryl, ako keby šla na pezinský prebor vo fleurete

V Pravde mediálne slinty-slint namiesto podivenia sa (prinajmenšom) nad prepojením parádivá malomestská mrochta Čaputa - štátne peniaze pre lokálneho šiča Hanečku - mrochtydcéra na móle na Hanečkovej provinčnej zábave.

Čaputová ako vzácny hosť na prehliadke Hanečku! Medzi modelkami debutovala jej dcéra - Miss a modelky - Koktail - Pravda

 

Dusanbe

sa u nás na dedine vôbec nerozumieme - to čo drží v ruke, je nejaký prenosný rýchlosušič na intímne časti spodnej bielizne, alebo len plácačka na odháňanie ovadov ?
Inak noblesa neskutočná...

Norman

asi je to krytka, ktorú jej držal pred ksichtom a dal ju dole len na pár sekúnd fotografovania. Aby fotografi neboli smrtelne ožiarení jej krásou.

Mňa skôr zaujala ta sieť na tvári. Ja viem, že kedysi to nosili vdovy, je to aj odraz tých moslimských hadier, ale aj tak mi táto fotka pripomína decentné stvárnenie tých sprostých vtipov "tá sa dá pretiahnuť, ale len s vrecom na tvári". Takže tento vytvoril modelku, ktorá môže vystupovať len vo vreci. Smutné.

Samozrejme, je to smutné hlavne preto, že jedna neľudská mater bez sebakontroly dokáže pchať nielen svoju riť ako skriňa tam, kam nepatrí, ale aj svoju chorú dcéru do prostredia, ktoré ju roztrhá.

Ema

Vystavujeme ho aj na Expo Dubaj, hneď vedľa vodíkového vehikla a Sulíka.

Gaťvej je sušič na gaťky kombinovaný s vejárom. Ľahká bambusová konštrukcia umožňuje svižne mávať (a usmievať sa). Nie nadarmo povedal strýco Heger, že Slovensko je atakďalej.

Gaťvej má na rúčke štítok triedy energetickej účinnosti A podľa novej EÚ legislatívy.

Ale dá sa použiť aj ako krytka.

Dusanbe

po našom "gať-way" - ako symbol, kam nás toto všetko dovedie.

ilusion

Prečo si to nedá odstrániť? Lebo by ju nepustili na zhromaždenie čarodejníc. Inak, tomu všetkému sa dalo elegantne zabrániť, ak by nosila rúško, ako musíme my ostatní!

Norman

na zhromaždenie čarodejníc ju musia vpustiť, keď to tam vedie skriňozadok jej vlastná Veľká Matka.

Ale asi to nejde tak ľahko odstrániť, asi by zostali určité stopy, možno ešte horšie.
Ale prečo chce byť s takým handicapom modelkou, respektíve prečo ju mater od toho neodradila? - to, že mladá je v puberte blbá, to je povedzme dnes normálne, ale že stará je do takejto miery emocionálne-psychologická idiotka - to je vhzľadom na jej funkciu hrozivé. Slovensko si zvolilo úplnú neľudskú tupaňu - to je ešte horšie, než sme mli obavy.

Je pravda, že toto nie je jadro moci. Ale pripomeniem - nepriateľa treba kopať tam, kde ho to naozaj bolí, do jeho slabého miesta. Že "deti" sa do toho nezaťahujú? :-DDD HA HA HA - nech to povedia státisícom detí na Slovensku, ktorých držia v biede a beznádeji. Alebo deťom, ktoré zabili v Srbsku či na Donbase.

ilusion

Presne tak. Títo moralizujú len keď to vyhovuje im. Keď im to nevyhovuje, na morálku kašlú. Správať sa objektívne k týmto ľuďom nemienim. Hádam nebudem voči nim brať ohľady, keď oni ku mne ani k ostatným neberú.

Norman

Vedieť spôsobiť bolesť je umenie, ktoré psychopati ovládajú, dedične - a práve nedostatok tejto schopnosti u normálnych národov potom špinavo zneužívajú.
Ale národy sú múdre, už sa naučili kopu vecí, naučia sa ľahko aj toto "umenie". A potom nech je extrémistom ich chaldejský boh milostivý.

Metód na to je mnoho. Napríklad aj v takzvanom Novom Zákone hovorí guru: "Nie tak, ako ja chcem, ale ako otec chce". Ergo - vina nie je na mne. Ja viem, on to vraj hovoril pri robení liečiacich zázrakov, ale veď dobre, aj ja to odporúčam ako metódu pre liečenie či zázrak. Teda nie že by som ja vo svojej skromnosti chcel niekomu radiť, ako má vnímať svet - len, ako mnohí, podporujem a akceptujem známu tradíciu.

ilusion

Znova som o tom rozmýšľal: prečo chce byť s takým handicapom modelkou. Sem tam som pozeral Superstary a vždy je tam niekto, na ktorom aj ja vidím, že absolútne nevie spievať. A predsa sa prihlási. Mnoho prípadov je takého typu, že im niekto potvrdí, že spievať vedia. Napríklad jednej dievčine to povedala jej učiteľka spevu. Jasné, veď ak by jej povedala opak, tak by nezarobila. Iným to povedali kamaráti alebo rodičia, pretože ich majú radi a bolo im blbé povedať im krutú pravdu. Niektorým to možno povedali hajzli aby sa strápnili. Takéto decká sa potom v dobrej viere prihlásia a utŕžia hanbu pred celým Slovenskom. Ale Čaputová asi nebude patriť k týmto prípadom. Existujú totiž rodičia, ktorí považujú vlastné decko za najlepšie, najmúdrejšie, najšikovnejšie alebo najkrajšie, aj keď to tak nie je. Svoje decko potom všade pretláčajú, aby sa malo dobre. Takto som sa dostal k odvrátenej strane jedného pojmu, ktorý mnohí velebia a to je rodina. S týmto pojmom sa spája negatívna stránka s názvom rodinkárstvo.

Norman

Sám píšeš:
"Iným to povedali kamaráti alebo rodičia, pretože ich majú radi a bolo im blbé povedať im krutú pravdu."

To za prvé, ale poriadne okorenené ich bezhodnotovým svetonázorom, že všetko je relatívne, že každý môže byť čokoľvek chce. A tak Skriňoriť Čaputa ďalej presviedča svoje postihnuté dieťa, že je pekné a môže robiť modelku.
Krátkozrakosť týchto ľudí je znásobená možnosťami, ktoré korupčná prezidentka má. Ona sama je rozmaznané decko, ktorému nepovedali pravdu - a prípad jej dcéry to nešťastie len zosilňuje. Podobné prípady môžu skončiť dosť tragicky. Na to sú rodičia, aby deti poučili a odradili od naozaj tragických volieb - Čaputová očividne zlyhala aj ako matka.

ilusion

"Podobné prípady môžu skončiť dosť tragicky."

A 17. november sa blíži...

slaven1

Z dcéry Čaptavej si robia srandu na Sputniku, keď píšu aká je strašne "pekná" :D

https://cz.sputniknews.com/20220119/kariera-modelky-emmy-caputove-se-sli...

Český "Vogue" ju prerobil na otráveného chlapca s ružovými vlasmi. Ide aj im :D Ach táto zlatá mládež, jedného pichá Minister školstva do rici a druhá sa hrajká na modela.

slaven1

Kollárovu stránku na telegrame si všimla už aj stará Kernová. Vo svojom komente točí nie čo antisemitizme a deformovaní postavy tupane s právomocou podpisovať okupačné zmluvy a rušiť referendá.

https://omediach.com/hoaxy/22169-siri-sa-zmanipulovana-fotka-zuzany-capu...

„Na novej upravenej fotografii s vulgárnym komentárom prezidentke rozšírili a zdeformovali postavu,“ píše.

Kernová, hlupani nemohli zdeformovať postavu lebo už ju zdeformovanú má. Mohli akurát tak „rozšíriť deformáciu postavy.“

Inak vzhľadom na vašu obstarožnosť krásny článok, zasmial som sa:D A na záver tá fotka s ohnutým nosom.. ako sa teraz hovorí: „perfect“.

Norman

Kernová je riadne blbá, zasmial som sa aj ja.

Tým, že dala tú tú originál, akože "dobrú" fotku, len zdôraznila neforemnosť postavy a hlavne hrozný štýl obliekania prezidentky-sedlane. A naozaj, tá originál fotka ešte viac zdôrazňuje neúmernosť jej postavy, lepšie, ako mierne nafúknutý humor od Kollára. Tá tuposť Kernovej je práve na smiech :-)
(na smiech je samozrejme aj hrôza z toho, že bude označená za tlstú - toľká malichernosť je u ženy po 40-ke naozaj primitívna)

To isté s nosom (hubu jej ani neupravovali, nemali ako, tá je už teraz dokonalá:). Mimochodom, bežné karikaturistické zdeformovanie (nosa) do židovského prototypu považuje Kernová za urážku? Pre Kernovú je byť židom či židoidom niečo menejcenné? No pozrime sa, ma prekvapuje :)

A naozaj vážne: pliesť do tohto Blahu či Fica by Kernová naozaj nemala. Ako si dovolí tam spomenúť ľudí, čo s touto srandou nič nemajú. Sama by si zaslúžila mediálny trest za tento mediálny zločin.

PS. "dobrý" je aj ten článok o zmanipulovanom videu.
https://omediach.com/hoaxy/22168-zmanipulovane-video-zuzany-caputovej-ma...

Debili s Kernovou na čele, každému je predsa jasné, že je to umelé, že je to HUMOR. To už priatelia Zomri nemajú zrazu zmysel pre srandu? To už kvičia, keď urážaná nie je len slovenská verejnosť, nielen Fico a podobne.

buko

ja sa tiez mimoriadne bavim na tom ako Danny Kollar s jednym komplet necenzurovanym telegramovym kanalom kde ma asi 15.000 ludi uz par mesiacov neskutocne rozpaluje zadky komplet celemu slovenskemu medialno-politickemu establismentu :)

Nemusim s nim vo vsetkom suhlasit ale ten styl akym to robi je proste famozny. On pouziva styl ZOMRI a este to obohacuje aj o uniky informacii ktore sa potom uz dalej viralne siria.
Co je najvacsia sranda ze on na svojom kanali nikoho necenzuruje a neblokuje obcas mu tam pridu nejaki krikluni z opacneho tabora vynadat a on sam ludi povzbudzuje aby s nimi komunikovali, aby ich nechali vyrozpravat.
To je krasna ukazka toho ze ked je skupina dostatocne silna, dokaze si poradit aj s cudzimi prvkami sama a nepotrebuje blokovat a cenzurovat.

Naproti tomu establisment a ich narativ je tak slaby a postaveny na klamstvach ze cenzura, ban a blok je ich kazdodenny chlebicek :) A ked im niekto ponukne ich vlastnu medicinu tak im zrazu nechuti, vypluvaju ju :)

buko

musim to sem dat a smejem sa :)

https://t.me/dannykollar/1649

presne v jeho style.
A opravujem kanal nema 15.000 ale uz 21. To uz je celkom slusny denny dosah. asi mozno aj viac ako ma omediach.com - a to je dalsi dovod preco tak zufalo skriekaju

slaven1

Kollár sa nechodí pásť na Nadhľad. Súdim to podľa toho, že vo svojej obhajobe nespomenul, že "zdeformovať" postavu Čaptavej nie je možné. Deformáciu jej postavy je možné iba rozšíriť lebo už zdeformovaná je... a nie, nie je to hlavne preto, že je dvojnásobná matka.

Inak trefné body ku Kernovej komentu :D

Kernová je už rozvedená. Muž od nej zdrhol? Resp. ako, deti má? Nie je to ďalšia stroskotaná stará dievka ako Balogová, šefredaktoraka sorošovskej SMEtiarne?

https://www.datel.sk/clanok/sefredaktorka-sme-balogova-jej-bezcharaktern...

Až toho bude Kernová čítať, tak na jej obranu: Mohlo to byť horšie, mohla sa svojou morálkou dopracovať až na úroveň "kvality života" Balogovej :)

Norman

Toth je agent provokatér, ktorý bol veľmi blízko aj k najväčšej provokácii 21. storočia - kuciakovej obete. Veľmi blízko. Aj takéto jeho články sú zrejme len primitívne provokácie. Lenže jemu už NIK neverí.
Provokácia je aj toto tvoje o deťoch a mačkách - je naozaj úplne jedno, či je krava Kernová rozvedená alebo chová psov. Nie je aj Putin rozvedený? A nemá rád zvieratá, ako ty?