Židoidné soptenie a české voľby

Chcelo by to analýzu, chcelo by to rozbor a parafrázu, ale možno je to dobré samé o sebe, bez komentára.

Známy hurážid Pavel Novotný komentoval predvolebné televízne debaty, a dal to na Parlamentné listy.

Mal by si ti podrobne prečítať každý kto neverí, že tamtí bastardi nenávidia zvyšok ľudstva už len preto, lebo je lepšie, ako oni. Mal by si to prečítať každý a pochopiť, že niet hranice, za ktorú by anglosionisti vo svojej nenávisti neboli schopní ísť. mal by si to prečítať každý, kto sa s otvorenými židovskými urážkami ešte nestretol - lebo toto je odhalená realita režimu, v ktorom žijeme. Mal by si to prečítať každý, kto chce vedieť, čo je v dnešnom diskurze už možné, ako hlboko poklesol a čo je už dovolené. Pretože treba strielať späť.

Pravda, Novotný zavýja ako jeden z prvých, pretože nielen že sa veci nevyvíjajú pre nich priaznivo, ale pretože on osobne je duplovaný outsiderský  bastard, preto nedokáže udržať svoju papulu a prezrádza to, o čom bežní pokryteckí sionisti mlčia. Preto dali Parlamentné Listy priestor na jeho exhibíciu, pretože to je ako pitva žaby - ecce jude.

Dnes parlamentné voľby v Česku končia. Keby voľby niečo mohli zmeniť,tak by ich zrušili. Voľby v princípe vždy naozaj zmenia málo - maximálne tak odrážajú zmenu myslenia, ktorá už nastala predtým. Ale tá naozaj nastala. Preto bradatý tak vrieska, lebo sa to sype.

A bude vrieskať ešte viac.

 

 
Ema

má dnes náročný sabat. Babiš ostatných totálne prevalcoval.
Keď novotné vrece sračiek vytriezvie, môže sa opäť venovať tomu, čo on a jemu kmeňovo podobní vedia najlepšie - špinavému rozoštvávaniu.

Rosemary

Ema, podme sa potesit s Cechmi do Stovezatej!
Zastavi me sa aj v Kolowratskom palaci na Ovocnom trhu a okukneme obrazky Bohuslava Reyneka. Ved sa blizia Vianoce.

Náhodný okoloidúci

Bratia Česi si do parlamentu zvolili aj to pochybné napoly etiópske čudo, ktoré im zamorilo Teplice mohamedánmi. Teda aby som všetkých neurážal, nevolili ho všetci, iba zblbnutí slniečkári. Jeho strana TOP 09 sa síce do parlamentu dostala s odretými ušami, ale to čudo tak získa ešte väčší vplyv ako malo doteraz.

Norman

Schwarzenberg mit seinem schwarzen Neger.

Všetci voliči Top09 sú zakomplexovaní hlupáci, ktorí si musia dodávať pocit ušlachtilosti krúžkovaním černocha - a tak ho vykrúžkovali až nad kalouska. Mohli by ho zvoliť aj za predsedu strany - prvá negroidom vedená strana v čechách - och akí by sa títo Zadubení cítili svetoví - Schwarenberg by sa asi aj pocikal od radosti. Aj keď ono ten černoch je, podobne ako Obama, tiež len bastard, ináč by z jeho aktivity nič nebolo.

Náhodný okoloidúci

Neviem, kto je Angela Davisová, ale pretlačili tam strapatého teplického Feriho. Na toho som narážal.

Norman

No hej, to je už len pre pamätníkov, ale komunisti s ňou otravovali dlho a kedysi tú osobu poznali aj malé deti

Angela Davis.

Zároveň je to ukážka, že tieto problémy nie sú nové. Kedysi boli takí ľudia v USA zatváraní a biely socialistický tábor sa ich zastával. To jsou paradoxy.

 

Dominik Feri

Náhodný okoloidúci

To je žena? :D Na fotke na Wiki vyzerá ako nepodarená transka.
A že zrušenie väzení - to by teda spoluobčanom poriadne zavarila, asi chce rasovú vojnu.

A ja som o nej nikdy nepočul, nečítal, až dnes.

Norman

aké si mal doteraz šťastie. Bolo ti to treba, poznať tú hrôzu a že sa to ťahá už tak dlho?
A pritom tu Buhehe varoval: nedajte si kaziť život zbytočným poznaním :)

Aman Againsttime

Veru, je to naozaj des. A hlavne prípady akým je táto opičia boľševická suka pekne demonštrujú do akých radikálnych sračiek sa USA dostali. Nasledovný prejav je vskutku chuťovka: https://www.youtube.com/watch?v=TTB-m2NxWzA Nuž, keď môže byť sadistická vrahyňa oslavovaná v USA ako "bojovník za slobodu a rovnosť" za pochodu tamtých besných kráv, prečo nie i otvorený komanč? Ale hlavne, že sú USA vrcholom demokracie a kapitalizmu, že? 

Norman

(nie je to meno nejaké prekliate?)
Ten prejav je jedna vec, ale celá tá banda anarchistov a chaotikov, čo sa tam melie robiac si každý, čo ho napadne, ukazuje, ako by to vyzeralo, keby títo polodementi získali kdekoľvek akúkoľvek moc.
USA boli napadnuté neomarxistami, talmudistom Freudom a jemu podobnými, a to ich zničilo, priviedlo do súčasného stavu. Meno a ideológiu dávajú svojmu systému sami, iný kapitalizmus nejestvuje, iba tento americký. Opakujem, iný nie je, to je utópia podobná tej, že jestvuje iný socializmus ako židoboľševizmus. Nejestvuje.
Samozrejme, meno možno prilepiť na čokoľvek, ale tieto mená, kapitalizmus a komunizmus, už nalepené boli, už použité boli. Jestvujú lepšie riešenia, možno, ale bolo by úplne nezmyselné ich nazývať rovnako, ako tie dva veľké nepodarené pokusy.

Náhodný okoloidúci

Tipujem, že 99% hlasov mu dali duševne nezrelé mladé baby. Tie na také typy letia.

Norman

Hlasy mu dali aj posratí starí chlapi (typu Kalousek). Opakujem, je to skupina trpiaca komplexom menejcennosti a viny.

Náhodný okoloidúci

Že sú mladí ľahko manipulovateľní - to je známa a zneužívaná vec. Ale že starí chreni naletia alebo dokonca vedome zrádzajú - to je tragédia.

Norman

to som vyjadril len svoj odhad, ja neviem, kto ho naozaj volil a krúžkoval. Ale o voličoch TOP09, Schwarzenbergoch a Schwarzenegroch, si myslím len to najhoršie :)

Aman Againsttime

A to sme prosím pekne ešte nerozoberali ďalšiu ukrutnú zhovadilosť, ktorú si Česi zvolili do parlamentu - Pirátov. Nevedel som, že takmer 11% českej populácie rado fetuje a počúva techno. :-D Čo to preboha živého musí byť za hovädo, ak si do parlamentu zvolí takúto odpudivú socku (už len za tie vlasy by som strieľal)?: https://www.youtube.com/watch?v=_jBj6QSH3p4

 

Norman

sú zrejme zelení, ktorí ale nemohli už zniesť Stropnického. Piráti sú extrémisti, v pravom zmysle niečo ako kedysi boľševici. Aj formálne sú to samozrejme proste neomarxisti.
Strielať začnú oni ako prví.

Rudo

ten ich "vodca" Bartoš má imidž ako typický antifák...

Aman Againsttime

No veď práve - Piráti sú jasní. Bartoš nepotrebuje povedať jediné slovo, pretože od pohľadu je predsa jasné, že ide o zvrhlú a asociálnu kreatúru. Pointa je však v tom, že v Česku je očividne vyše 11% populácie duševne narušených. Čo s nimi? Holt, obroda národa veru nebude ľahká. :-)

Norman

nuž, ak by bolo naozaj treba, dá sa im ich droga zadarmo.

Aman Againsttime

Len upresním, že som to napísal nepresne - nie 11% z celej českej populácie, ale z tých, ktorí volili. Každopádne číslo 10-11% je môj odhad na počet duševne narušených jedincov (narušených v zmysle, že ide o ľudí s nejakou vnútornou patológiou (drogová závislosť, sexuálna deviácia, xenofília, sebanenávisť a pod.), ktorá ich predurčuje k inklinácii k neomarxizmu/radikálnemu ľavičiarstvu) v rámci českej a slovenskej populácie.

Náhodný okoloidúci
Pirátov a iné zjavy rieši aj Zvedavec a pridáva odkaz na zaujímavý a mnohé vysvetľujúci článok.   http://www.zvedavec.org/vezkratce/14753/   https://www.expres.cz/ivan-bartos-pirati-volby-0x4-/zpravy.aspx?c=A17102...   S posledným odstavcom článku nesúhlasím. Ale vy – mužští čtenáři – si to nepleťte s nějakou povrchností ženského smýšlení. Kdyby tomu tak bylo, geekovský týpek jako Bartoš by takovou přízeň nikdy nezískal.   To je to pravé, ale autorkou popierané vysvetlenie, prečo v českom parlamente budú pochybné zjavy ako feťák Bartoš alebo strapatý Feri - ženská povrchnosť. Po tomto ma už nikto nepresvedčí, že značná časť žien rozmýšľa rozkrokom a nie mozgom, aj keď rozmýšľanie rozkrokom sa prisudzuje len mužom. Volili toho, z koho mali mokro až v topánkach, vulgárne bez vulgarizmov napísané
Norman

čo môžeš od bulváru čakať iné, ako mužsko-ženské videnie politiky. Ale v podstate je to pravda, uvažuje sa podľa "sympatií" a ten dredovitý magor nie je nič iné, ako povrchný hochštapler. Pravda, u žien sa to nevolá "myslenie rozkrokom". ale "myslenie srdcom", vieš :-) Emóoocie, city, sympatie, všetko to, čo im chýba v modernej rodine, sa vylieva v politike. Ale už starý Hitler hovoril, že treba podchytiť ženskú časť populácie - a aj sa mu to podarilo (asi ako prvé).

Ak by ten Dredák nekandidoval za spodinu, ale za nacionalistov, určite by sa mu nedostalo takého ospevovania, ako aj v tom článku. V podstate tu anglosionistický bulvár jemu jedinému robí reklamu, a len aby to nebilo do očí, pridáva ďalšie prípady politikov (ktoré ale sa mladému Dredákovi Bartošovi nevyrovnajú, skôr pôsobia v tomto smere ako negatívny protiklad). Ak by Dredák kandidoval za nacionalistov, niečo ako Kotleba, bol by z neho hneď "špinavá spodina, skrachovanec, lúzer, nevediaci sa správať a rozprávať, drzá papula, hejter, hlavne hejter... " atď atď.

Ja som ten bulvár len tak prebehol, ale zaujal ma predposledný odstavec:

V dnešním světě, kde muži jsou oslabeni pro svou podivnou touhu dobrovolně se mužnosti vzdávat, 

Kurva, tak muži sa dobrovoľne vzdávajú mužnosti. Vieš, najprv nám to vnútia, a potom nás obvinia, že je to naša vina.

 

A ešte jeden pekný (český) výraz (vyjadrujúci samozrejme obdiv voči Dredákovi) tam je : mluvit spatra .

K tomu treba ich voličom povedať:

Nuž, veru, vy čitatelia bulváru a voliči prosystémových strán, vy untermenschi, voliči pirátov, anarchisti, slniečkári a marxisti vám sa páči, keď na vás hovorí niekto zvrchu, s opovrhnutím a z nadhľadu,  pretože ste otrocké gebule, potrebujete a hľadáte pána.

Bohužiaľ, toto asi možno povedať o 80% česko-slovenskej populácie a nezsotáva nič iné, než podľa toho jednať. Nie filozofia kladivom, ale filozofia bičom ( povedať "politika bičom" by už bolo asi priveľa - oni chcú byť otroci, ale zaboha to nechú vedieť a sami sebe priznať)


Aman Againsttime

Náhodný okoloidúci: Hej, zväčša hlúpe mladé baby, ale aj kdejakí tzv. študenti "spoločenských vied", xenofilní buzeranti, Antifa a iná extrémistická svoloč.
No a postarší zbytok zase tvorí stará známa havloidná čvarga.

Norman

V podstate to, že v Top09 dostal najviac preferencií divoký černoch je smybolicky správny záver rozpadu tej strany. Ukázala sa ich podstata, mali by si ho zvoliť za predsedu strany a efektívne ju doviesť do pekla.

Ľubov

Áno,je to tak. Bývala dokonca na titulke sovietskeho časopisu pre pionierov Ogoňok.(Angela Davisová)