Podomový obchodník Matovič robí reklamu firme Abbott

Vláda sa dnes po dlhom boji predsa len dohodla na spôsobe, ako bude "testovať".

Faktom je, že Matovič zas prehral, lebo sa testovať bude nie nárazovo, ale počas 10 dní. Až potom bude platiť trest pre tých, čo sa nezúčastnia - zákaz vychádzania aj na prechádzky. Aby to obhájili, nazvali to "screening".

Keď sa odrátajú všetci, čo sa oproti testovaniu z novembra teraz už testovať nemusia ( prekonali covid, sú už očkovaní ...), tak zostáva 2,2 milióna ľudí.

Všetka organizačná záťaž je na obciach - dostanú nejaké peniaze, možno, testy - a to je všetko. Nemusia to vraj robiť - ale potom ich občania nebudú mať kde si urobiť test. Ale to všetko je mimo zodpovednosť vlády - to všetko samosprávy.

Pointa celej tlačovky prišla ale na záver. Cirkusant Matovič si nedal zobrať posledné slovo. Vytiahol opäť tyčinku a ako správny podomový obchodník s rozžiarenými očkami zahlásil, že firma Abbott vraj už práve a exkluzívne jemu ponúka také (experimentálne) testovanie, že do nosa stačí vopchať len 2 cm tyčinky. Vraj je to potom, citujem, "dramaticky príjemnejší výter".

Ten človek je proste sluha korporácií, a nehanbí sa im ani takto otvorene robiť reklamu. On si samozrejme ani náhodou neuvedomuje, ako zhadzuje republiku, ktorá má za premiéra fľandru, ktorá sa nechá takto doslovne pretiahnuť hocakou firmou.

 

 

Matovič ukazuje na paličke dvojcentimetrovú hlbku, do akej sa vopchajú nové testy od firmy Abbott (čo ukazuje tlmočníčka je nejasné)

 

 

 

Náhodný okoloidúci

Som zvedavý, ako budú kontrolovať tých, čo si len tak vyjdú do lesa.
Alebo policajti nafasujú výstroj do zimného terénu a budú prečesávať 10 000 km štvorcových lesa?

slaven1

Pozerám Ficovu tlačovku zo 14.1.2021 a mám dejavú. Spomienka na tlačovku Kočnera, kde veci-neznalému Kuciakovi vysvetľoval ekonomické pojmy a SMEtiari to vyložili, že „Kočner sa Kuciakovi vyhrážal“.

Todová by podľa pravidiel hry mala byť ďalšia. Jedného dňa ju odpracú, pretože priveľa na nich vie. Ona je dosť hlúpa, no za tie roky vie priveľa formálnych informácií kto-zakoľko. Toto je predpoklad, uvidíme za pár rokov.

(sem by to chcelo fotku predsedu Okresného súdu Žilina – Jaroslava Maceka – ako si spolu s Tódovou preberá na americkej ambasáde v BA cenu za najlepšieho judáša roka)

Prípadná basa pre ňu bude ešte spasenie. Samozrejme, za predpokladu, že bude na cele bez poschodovej postele a teplákovej bundy (áno, až takto sa to teliatko "zaklialo").

Je nejaké bezpečné miesto pre ňu na svete? Podľa mňa áno, aj agenta Nicolsonax niekam odpratali.

"Pani Tódová ublížila v živote obrovskému množstvu ľudí kadejakými krivými obvineniami."

Tlačovku fajne klincoval aj 20-ročný moderátor z americkej Markízy. Mladých a nevzdelaných posielajú. Na scénu pribehla aj Pipiky z britskej Hnojky. To bola chamrať.

--
Lučanského pomáhala zabiť Pamela zo Špeciálneho súdu.

sandro

suhlas. Uz som to tu tiez pisal. Monika to bude mat tazke. Drzme jej vsetci palce :)

Ľubov

Všimla som si túto nenápadnú Truhlíkovu poznámku pred pár dňami. Musela som sa vrátiť v čase skoro na začiatok. SNS mala svoj prvý oficiálny kanclík v budove na Pražskej,(dnes sú tam tuším Štátne rezervy),bola to malá izba a sedel tam V.Moric. My,zo zps.kraja,sme sa tam trúsili celkom neorganizovane,tak vznikala členská základňa. Čo sa týka KDH ,zrejme to prebiehalo podobne ,ale bolo tam naozaj ešte niečo naviac.Aj ich voliči,a určite aj členovia adorovali 38-44, to viem celkom presne,ale antisemitský biľag prischol iba nám,z SNS.Tiež sa vtedy hovorilo,že ich chránia "kontakty" vonku.Ale veľmi pochybujem,že za ich ochranou bol nejaký katolícky disident F.Mikloško.Nie,nie...potom,po čase,som zažila zvláštne stretnutie v obyčajnom mestskom parku s Ladislavom Pittnerom.Je to neuveriteľné,ale vtedy,v 90 tich sa to mohlo stať. Spomínam si na zvláštnu auru tohto človeka,akoby okolo neho bzučala elektrina,a vytvárala okolo neho niečo ako štít. Nebolo možné si to nevšimnúť.Keď si Truhlík spomenul MI6,pred očami sa mi objavila táto spomienka-na neho.
Ak západní agenti naozaj podporovali KDH, cieľom bolo rozdelenie spoločnosti , s KDH prišla fanatická nenávisť k inému názoru,to ušmudlané divide et impera,a vidíme,že táto technológia rodí svoje jedovanté ovocie stále a funguje všade. Potom sa ale musíme spýtať,aká je naša podstata,keď sa niečomu tak primitívnemu nevieme ubrániť.

ps. Eśte tu mám malú poznámku k novej knihe Petra Tótha Satan,teší ma. Tiež je tam dosť informácií o KDH,o jeho stálici Lipšicovi aj o Tódovej,ktorú Tóth nazýva nevzdelanou hlupaňou.
https://www.martinus.sk/?uItem=789247&gclid=Cj0KCQiA3Y-ABhCnARIsAKYDH7t0...

slaven1

Aj Odutá gamba má podpísanú spoluprácu.

sandro

Toto je dalsi, ktory je nazornou ukazkou toho, ako sa naraba s figurkami global-elit. Oni podla mna sami opovrhuju takymito bezcennymi zradcami natolko, ze v konecnom dosledku je ich smrt pre nich aj zadostucinenim. Teraz dostal este poslednu sancu a budu cakat, ci x-ta rozpravka o zlom Putinovi a dobrom prenasledovanom prozapadnom politikovi zabrala a ci sa konecne odlepi od 5% podpory. Ak nie, tak uz zostava len osud Nemcova. Dalsia obet krvilacneho Putina. Skor ci neskor budeme citat o jeho mrtvole.

vrbovčan

oslovený firmou Bio Senzor. Pretože koncom augusta dal tajomný status, že o pár týždňov čaká Slovensko veľký deň. A že škoda, že nemôžem o tom zatiaľ viac povedať, ale bude to veľký deň pre Slovensko.
10 rokov mal plnú hubu korupcie a po pár mesiacoch vo vláde neodolal prvému obchodníkovi. Sulík si toto zrejme uvedomuje, a myslím, že nie len on, a preto všemožným spôsobom sa nakupovaniu ďalších dodávok vyhýba.

Náhodný okoloidúci

No tak toto je na trestné oznámenie za pokusy na ľuďoch:

https://www.infovojna.sk/article/su-slovaci-pokusne-mysi-v-ramci-experim...

Nájde sa nejaký schopný právnik, ktorý by ho podal?