Tá ženská patrí do Pezinka a tam aj skončí

Je po voľbách, ale procesy, aj keby sme chceli, nekončia. 

Ako tu bolo napísané, nik nebude nikoho ľutovať. Tá ženská si myslí, že vyhrala a má širokú podporu, ale mýli sa.

Kto neskočil do mrazivej vody, nikdy nevie, ako to bude znášať. Väčšina ľudí, ak sa ocitne v prostredí, na ktoré nie sú otužovaní, pravdepodobne dostane šok a kolaps. Čaputová sama nevie, aké to bude. Ale nebude to príjemné.

Možno si myslí, že má ako priateľov tie strany, koré ju volili, ale aj to je omyl. SaS mala svojho kandidáta, s ktorým by vyhrala - s kandidátkou Progresívneho Slovenska nie sú nadšení. Je to pre nich len menšie zlo.

Matovič a jeho stádo tiež nie sú nadšení, že Čaputka je liberálka a nekresťanka. Po zvolení sa síce bola pomodliť a prežehnať ku svätému Kuciakovi, bude to potrebovať, liberálka, ale jej vzťahy s rádoby konzervatívcom Matovičom to nevylepší. Konieckoncov, to bol ten, čo jej nadával a žiadal, aby odstúpila - na to sa nezabudne.

Je tam ešte niekoľko strán v parlamentnej opozícii - tí budú mať amatérky, ktorá preskočila všetky stupne a pravidlá, a bude teraz všetkým dávať rady a poučenia, ako to treba robiť -  za chvíľu tež plné zuby.

Pomôže jej azda jej kámoš Kiska? Ten bude mať iné problémy. Ako jej pomôže? Z basy? Alebo si myslíte, že mu dá naozaj milosť? Ak ho náhodou odsúdia, tak nedá, a ak dá, môže si to  Čaputka rovno hodiť (myslené politicky). Len nech to spraví, ten cirkus by stál aj za tých pár rokov basy pre starého DPH podvodníka a úžerníka.

Možno sa Štefunko - ale až o rok - dostane do parlamentu - no to budú všetci Kolárovci a Sulíkovci radi. Už len na neho tam čakajú, aby sa s ním mohli podeliť o posty a ministerstvá.

A potom je tu ešte súčasná koalícia. No, Maďari síce zradkyňu podporia, ak bude aj ďalej verejne ďakovať po maďarsky. Tým podrží stranu, určite, Bugár jej aj hlasy dal. Ale SNS a Smer radi podložia nohu Kiske v sukni - za všetko, čo nestihli hodiť na samotného rádoby komunistu a rádoby žida Kisku. 

Jedno je isté - tá ženská skončí v Pezinku. Aj keď je vysoko a chránená, je to najslabšie ohnivko v globalistickej reťazi. Globalisti to už podobne skúšali so sliepkami Vašáryovou a Radičovou - tie mali ale šťastie, neboli zvolené. Napriek tomu majú obe doteraz určité psychické následky, len sa započúvajte, čo a ako hovoria.

Takže naozaj, je po voľbách - ale ona je najlepší cieľ, takže pre ňu to utrpenie nekončí ale naopak, ešte len začína.

 

Náhodný okoloidúci
Globalisti to už podobne skúšali so sliepkami Vašáryovou a Radičovou - tie mali ale šťastie, neboli zvolené. Napriek tomu majú obe doteraz určité psychické následky, len sa započúvajte, čo a ako hovoria.   Dovolím si nesúhlasiť. To ich táranie - to nie sú následky traumy z nezvolenia, to je ich prirodzenosť :D Inak dobrý a výstižný komentár.
Ľubov

Ešte si myslím,že pre Smer voliči Čaputovej otvorili dvere k návratu do hry. V prípade,že Ficova rozzúrenosť a hnev vydrží a pravdaže,ak sa nám všetkým normálnym ľuďom podarí vydržať tiež. Mám sen,že jedného rána sa zobudím a na Nadhľade ma privíta titulok: Haščák zatknutý. Iste viete,že obvinenia už sú na prokuratúre.Vďaka .

Ak sa Smer dokáže očistiť od svojich monštier,budem ho po prvý raz v 2020 voliť.

Roland Edvardsen

So Smerom je to celé veľmi nejasné. Ja som skôr rozmýšľal nad tým, či by nedávalo väčší zmysel podporiť SNS. Posledné prieskumy ukazujú, že idú dole - a zároveň platí, že momentálne si ťažko predstaviť pro-národnú koalíciu bez SNS. SNS by mala byť v parlamente. A navyše si to možno aj zaslúži za tú iniciatívu pri Migračnom pakte, tam naozaj zohralo SNS kľúčovú rolu.

Ľubov

sa mení naozaj rýchlo. Všimni si,ako Čaputová už 24 hodín po volbách nikoho nezaújma.(Možno Zeman zo súcitu sa jej bude trocha venovať,ale sarkazmus si iste neodpustí.)

Vrhli sa na nejaké imaginárne sústo ( asi to je víťazstvo PS v parl. voľbách) a mrvia sa na ňom ako červy-fuj.Kiska,Štefunko,Beblavý,Truban- to je asi zlatý výber PS? .-))

Možno si mal pravdu v tej svojej nenápadnej poznámke včera,že ju budeš asi ľutovať. V dnešnej dobe je to naozaj možné,že my,čo sme ju nevolili,ju budeme ľutovať a tí,čo ju sfanatizovaní volili,ju budú nenávidieť.

Čo sa týka SNS,páči sa mi stále Paška.

mnkr

je obávam sa večná škodná. Ano, mala by byť v parlamente, keby sa "obrodila". Problém je, že kto by v nej po takej "obrode" zostal. Veď si odmysli polodementného sionistu na čele, jeho nohsledov, kupcov so štátnymi zákazkami...a zostane tam kto? paška?

slaven1

..zamýšľajú sa na Hlavných správach:

Zuckerberg v rozhovore s majiteľom Axel-Springer vyzdvihol príbeh Jána Kuciaka, ktorý bol základom úspechu Čaputovej. Bol facebook pri voľbách nestranný?

A zas tam zabudli spomenúť, že Axel-Springer je švajčiarska (globalistická) redakcia, a nie Slovenská. Že po slovensky iba píšu, že slovenské záujimy zastupujú veľmi, veľmi málo.

Do nadpisu túto info treba dať, drahí moji Kešičani.

https://www.facebook.com/zuck/videos/10107028374517921/

Náhodný okoloidúci

Takže Čaputkin volebný úspech bol založený na vražde Kuciaka a jeho drahej, čiže na falošnej talianskej stope.

Ale už čisto z princípu, keďže falošná talianska stopa sa nepotvrdila a v base sedí Sulíkov kamoš Kočner, Fico by má morálne právo vrátiť sa do funkcie premiéra. Aj keď po tej štvanici, ktorú naňho roky vedú opozičníci a ich presstitútky, si rád oddýchne na mieste obyčajného poslanca.

vrbovčan

Slušné Slovensko neangažovalo v kampani prezidentských volieb? Nechápem.

Ľubov

réžiu už otvorene prebral ESET.
https://www.infovojna.sk/article/video-spolumajitel-esetu-podpori-kiskov...

Napokon,slušní nikde neodišli.Čaputová je len o 30 rokov staršia Farská a Straka má hneď niekoľko verzií-od Kalmusa po Poliačika.-).

Myslím,že je to už jasné,ako im ide o čas. Teraz,keď definitívne stratili Krym,zástupným územím sa stáva Slovensko.Je síce trochu ďalej od ruských hraníc,ale zas nikto o (toto územie)zatiaľ nestojí a navyše,obýva ho...no,však vieme čo.

Takto to chápem a veru bolí to.

mailer

.

Náhodný okoloidúci

Ak sa dvaja kandidáti, ktorí by si mali konkurovať, miesto toho navzájom podporujú, tak ide o špinavú hru a volebný podvod, zvlášť ak sa dokáže, že to bola dopredu dohodnutá taktika. Podrobne to rozobrali Hlavné správy, alebo presnejšie ExtraPlus.
Ale zjavne sa počíta len výhra, účel svätí prostriedky. Nič by ma nepotešilo tak ako anulovanie volieb a hanba pre čaputku a jej mafiu.

"Úmyselné uvedenie voličov do omylu" by podľa mňa bolo dostatočný dôvod na zrušenie výsledkov volieb.

https://www.hlavnespravy.sk/lenka-mayerova-caputova-harabinovej-staznost...

Ľubov

nesmie byť všeobecné. Nemá to s demokraciou už nič spoločné,konkrétne komunálne volby sú výsmechom ,ponižujúca fraška,keď o našom živote rozhoduje cigánska menšina. V menších mestách je to už takto normálne.

Práve bol Kiska v tv,hneď som s vreskotom utiekla sem do azylu.-)). Zombie ho zvolia,ak sa nestane niečo zásadné.

Ľubov

nesmie byť všeobecné. Nemá to s demokraciou už nič spoločné,konkrétne komunálne volby sú výsmechom ,ponižujúca fraška,keď o našom živote rozhoduje cigánska menšina. V menších mestách je to už takto normálne.

Práve bol Kiska v tv,hneď som s vreskotom utiekla sem do azylu.-)). Zombie ho zvolia,ak sa nestane niečo zásadné.

Roland Edvardsen

Základný problém, ktorý som vždy mal s tézou, že "voľby sú sfalšované" je ten, že prečo potom dovolia anti-systémových stranám a kandidátom získať toľko hlasov? Ak by sa tak falšovalo, ako niektorí tvrdia, tak strany ako LSNS by neboli v parlamente, napríklad.

Samozrejme nemienim byť úplne naivný v tom, že sa nikdy nič také nedeje alebo neudialo, veď napokon sú tu vyslovene autokratické krajiny, kde je dlhodobo volená tá istá strana alebo ten istý kandidát. Ale myslím si, že ten terajší západný systém je v prvom rade postavený na mediálnej manipulácii: a ľudia/ovečky potom len naskočia do vagónu, presne tak ako sme to nedávno videli pri Čaputovej. V podstate sa nepotrebujú falšovať voľby (a podstupovať tým pádom isté riziko, ak by sa na to prišlo), ale treba získať mediálnu prevahu, aby sa ovplyvnila verejná mienka. Žijeme v médiokracii.

mailer

.

Norman

Legislatívne kodifikované? Ak aj, to by sme museli najprv veriť vo funkčnosť právneho systému, ale to je rovnako naivné, ako veriť v rovnakú šancu vo voľbách. Cez právny systém sa výsledky volieb určite nenabúrajú.

To už je priechodnejšia možnosť zrušiť úrad (prezidenta), alebo ho stiahnuť z funkcie z iných dôvodov (nie z dôvodov priebehu volieb). Vo vzduchu vždy visí vlastizrada a podobné dôvody.
Podobné zákroky na Slovensku sú ale zatiaľ aj teoreticky zbytočné, za to ten pajác v "paláci" nestojí. Ani Čaput, ani Kisková.

mailer

.

Norman

Vlastizrada je to, čo sa za ňu nadefinuje. Mení sa to aj podľa okolností, situácie. Niekedy je vlastizrada aj sprenevera pár litrov benzínu.
Otázka teda neznie, či sa deje alebo nedeje vlastizrada, ale to, či chceme alebo nechceme niekoho exemplárne vyhnať za vlastizradu. Ja odporúčam aktívne jednanie, niekde treba ukázať silu. Ak ju teda niekto má (já osobne ju k dispozícii nemám, ale sú takí, čo sa im ocitne v rukách ... ).

Ja by som rád pripomenul verejnosti, že na to, aby sa vrabce zdvihli a v panike uleteli, stačí raz, iba raz, vystreliť. A všetky uletia. Nikdy nie sú k dispozícii sily na ich chytanie či triafanie jedného po druhom, ale oni sa sami nabudzujú, plašia. Koľko to ešte potrvá, než vznikne na Slovensku panika? A čo má našinec robiť potom, keď to nastane, ako to využiť?

mailer

.

Norman

Hej, to je prejav určitého skepticizmu z mojej strany, že pripomínam, aby sa aspoň reagovalo, keď sa to pohne, keď vznikne panika, ale nevyzývam rovno, aby sa ta panika spôsobila. Nemyslím, že by som ju dokázal spustiť, - ale čakám, že nastane.
Súhlasím aj s tým, že ako hovorili aj rôzni klasici, malá organizovaná skupina, hlavne s dostatkom vôle, dokáže veľké veci. Myslím, že je to hlavne pre efekt "vopchatia tyče do súkolia", taká jednoduchá tyč dokáže veľa.

Ak sa zdá, že strácam chuť, či skôr energiu, je to len čiste moja osobná slabosť, ale nie nejaké myslenie dopredu. Ako si v podstate naznačil, náš osobný osud je ohraničený a postupne sa to všetko osobne každému rozplynie v hmlách, hm, to nie je nič hrozné, už to zažili miliardy pred nami, netreba si robiť starosti :-) A netreba sa ani čudovať, že síl bude prirodzene menej a menej.

K tomu, čo robiť: mal by si odložiť ten prehnaný odpor voči (americkým) sociálnym sieťam a podobne, potom by si sa možno cítil menej neorganizovane. Aj to neodklikávanie cookies a podobne (to si tu ty písal, nie?), je úplne zbytočná obava či snaha. HS majú rôzne slabosti, ak nejaké ich varovanie o cookies je priveľké, to je ešte ich najmenší problém :-)

Norman

Naozaj si myslím, že voľby sú dnes na Slovensku ľahšie ovládnuté zmanipulovaním voličstva, ako falšovaním výsledkov.
Asi by sa mohlo viacej zdôrazňovať, že aj takéto manipulovanie je podvod rovnaký priamo falošnému sčítaniu hlasov.
Ale naozaj tu na portáli nemáme momentálne nejaké ambície prebúdzať širokú verejnú mienku - proste na to nemáme dosah ani kanál. Takže sa kope veciam nevenujeme. Naprávať škody, čo robia mainstreamové ale aj alternatívne média, to proste nielen že je s našimi zdrojmi nemožné, ale už sa mi aj bridí robiť tie opravy čo aj parciálne. Každé z tých masmediálnych šteniat si asi potrebuje vymáchať papulu v sračkách, čo narobí a robí dennodenne. Až potom sa poučí. Nedá sa to obísť, musia si vyžrať svoje omyly a hlúposť.

Ľubov

Dnes večer na IV Štefan Harabin. Predpokladám,že bude hovoriť o zisteniach ohľadom falšovania prezidentských volieb.

Tento deň je symbolický,pár nás ešte je,čo si spomenú.